Yumurta Sorunu Acil

HazyShade

Üye
kardeşim özenle mi toxic konusuyorsun yoksa yapın mı bu
ADAMLAR 10 GB lik yumurta aldılar 250 gb leri oldu ve bunu yönetimdeki adamlar yumurta kalkacak dendıgı ıcın yaptı o yayında kım vardıysa gitti aldı böyle bir haksızlık olabilirmi benım haberım olsa ben 50 gb lik alayım
Toksik felan konuştuğum yok, onu tam olarak "Yumurta Sorunu Acil" başlığında Acil kelimesini kullanarak sen yapmışın.
Yumurta olayındaki adaletsizliğin tek başına giderilmesi senin bencilce bir talebin olduğunu, Aşçılık tarafında çok daha büyük adaletsizliklerin yaşandığını ve bunlara topluca çözüm getirilmesi gerektiğini tekrar vurguluyorum.

Benbu

Üye
Toksik felan konuştuğum yok, onu tam olarak "Yumurta Sorunu Acil" başlığında Acil kelimesini kullanarak sen yapmışın.
Yumurta olayındaki adaletsizliğin tek başına giderilmesi senin bencilce bir talebin olduğunu, Aşçılık tarafında çok daha büyük adaletsizliklerin yaşandığını ve bunlara topluca çözüm getirilmesi gerektiğini tekrar vurguluyorum.
nabayım yumurta ve rpr yemegi sorunu mu diyeyim ? o zaman mı ikna olacaksın? yumurta sorunu duzelse bu adamların 10 gb lerini 250 gb yapmalarındaki haksız gelir kaynakları ellerinden alınmıs ve dolayısıyla padişahlıkları sona ermiş olup diğer yemeklerde olan mafyacılıklarıda sona ermiş olacak ve yemekler olması gerekn düzeylere geri gelecek suan rpr yemegını onlardan baska satbilen yok ellerinde yumurtadan dolayı mukemmel mıktarda gb var koyandan cekıyorlar kendılerı 277 k ya koyuyorlar sunu bı anla artık gozunu sevıyım

feya

Üye
Hocam sen 40 lvl aşçılığını kasmışın, senin gibi 20-30 adam var. Geri kalan herkes için yemek fiyatlarının ucuz olması avantaj. Siz 20-30 kişi aranızda çekişiyorsunuz
sonra gelip

yazıyorsun.
Ben de diyorum ki;
Arkadaşlar bedavadan 40 level aşçılık kastılar. Mevcut oyun versiyonunda 2-3 ayda toplayıcılığı 30 yapmak bile imkansıza yakın. Çok uğraştık çok yorulduk muhabbeti boşuna yapma, seviye 1-2 toplayıcılıklar Haddarda 50 kat exp alarak bitki toplasam bende kasarım şimdi. Ama artık o imkan yok.

Umumun yararına olan, Aşçılık yapan insaların rekabet içinde olması, anlaşıp 277k dan yemek koyması değil. Adalet sağlanacaksa daha çok kişi aşçılık seviyesini artırabilir olması lazım.
Senin gözlerin nereye bakıyordu o arkadaşlar bedavadan aşçılık kasarken,körmüydün ve kalkmışsın burda bedavadan diyorsun.Oyundan item kasıp köfte ekmek yiyeceğine sende kassaydın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Justice

Yönetici
Game Designer
Ben adamın kendisi ile konuştum . Erkekse eğer çıkar doğru der . Mona_Sax adamın nick. Yayında yumurtanın kaldırılıp tavuklardan toplanıcagını duydugu ıcın 1milyon yumurta almış. Daha sonra düpe denilip banlanmış ve kendisi rise dc sinde adminler ile görüşerek kendilerinden şikayetçi olucağını söylemiş ve hemen hesabı açılmış (kendisinden duydum bunu).

Bence bu hayal gücü harcanıyor.

Justice

Yönetici
Game Designer
Paylaşılan hiçbir bilgi kişiye özel paylaşılmıyor, her bilgi resmi kanallarımızdan paylaşılıyor. Paylaşılan bilgilerden çıkarım yapan oyuncular olabilir. Burada ise "bunu ben neden düşünemedim veya bunun riskini ben neden almadım"ın tartışması yapılıyor.

Burada tartışılması gereken kimin ne kadar elinde yumurta tuttuğu değil, yumurtanın oyuncular için daha erişilebilir hale getirilmesi. Bunun da yapılacağını daha önce belirttim zaten. Yumurta öyle çok değerli bir eşya olmayacak.

Palaboss

Üye
Bence bu hayal gücü harcanıyor.
Bunun gerçeklik payı yoksa onun karaktersizliğidir. Eğer kendisi forum takibi ediyorsa yada onunla konuşan bu bilgileri bilen diğer yemek yapan kişiler burda bunu okursalar emin olun ( bunun yalan yada doğru olduğunu ) onlarda duyduklarını söyleyeceklerdir.

Benbu

Üye
Paylaşılan bilgilerden çıkarım yapan oyuncular olabilir. Burada ise "bunu ben neden düşünemedim veya bunun riskini ben neden almadım"ın tartışması yapılıyor.
Paylaşım yapıldığı sırada yayında olmayanlar ? Gelecek patch hakkında böyle bir bilgi vermek diğerlerine nasıl bir haksızlık oluyor? 10 gb yi 150 gb yaptılar bu bilgi sayesinde ama biz veya diğerleri o an yayında değildi bazısı işinde çalışıyordu bazısı uyuyordu bazısı tatildeydi RESMİ BİR DUYURU olmadığı için SOHBET esnasında söylenen birşey olduğu için 10 gb lik yatırımı 250 gb yapma riskini alma özgürlüğü o yayında olmayanlara verilmedi ve suan 4 5 kişi paraya para demiyor cooking meslegini aylarca çöp edecek gibi duruyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt