Yurt Dışı Lag Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4marlboro

Üye
Merhaba

Oyunun yurtdışında oynanmasında yaşanan ping sorununu çözülecek mi?

Yaptığınız açıklamada global dünya düzeni maalesef zamlara oyununda etkilenmesi bu durumu anlarım fakat karşılığında hizmet beklerim!

Ben ve benim gibi yurt dışından oynayan arkadaşlar wtfast/exitlag programlarıyla extra ücret ödeyerek normalde aldığımız pingin % 20 daha azında oynamaya çalışıyoruz. Ben bu durumdan gerçekten sıkıldım mesleğimden ötürü yaptığım iş çok stresli akşamları işten eve gelip 2 saat stres atayım diyorum ama samimiyetle söylüyorum daha çok strese giriyorum. Tabiri caizse resmen paramla rezil oluyorum isim verip reklama girmek istemem ama oynadığım diğer online oyunların hiçbirinde ben bu sorunu yaşamadım bu kadar basit olan bu sorunu çözmenizi rica ediyorum.

Düzeltemeyecek bu şekilde gidecek bu oyun diyorsanız eğer bende kendime daha farklı bir yol bakayım teşekkürler.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Yurt dışı ping ile ilgili ciddi çalışmalar mevcut çok kısa zamanda bunları oyunda göreceksiniz.

Rhine

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Yurtdışı ping sorunu ile ilgili çalışmamız olmaktadır. Yakında bu sorun tamamen, çözülmüş olacak. Geçici çözüm için bana discord özelden yazar mısın?
Rhine#7615

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt