Yüzlerce Insan Lr Kitleme Oranlarından Şikayetci Ve Siz Hala Oranları Arttırıyorsunuz .. Neden ?

SessizCogunlugunSesi

Üye
Bu işten her zaman olduğu gibi okçu zararlı çıktı.Oyunda kitle kontrol skili diye bir şey kalmadı.Oyun yönetiminden ricam bu skilleri kaldırsınlar, atak skillerini buflasınlar en azından denge olur biraz .%1 bile olsa bir assasin i tutturabiliyordun,şimdi oda yok ,en karlı çıkan bu işten assassin ve priestler. İnt prileri kesmek için bir kaç parti okçu yetmiyor.Yada assassinlerin kör sikilinede hatta prilerin de buf skillerine belli bir tutma oranı getirilsin.Nasıl bir denge getirilecekse getirilsin.

Majestic

Yeni Üye
Konuyu saptırmaya bayılıyorsunuz, adam serverınızdaki en iyi komutçulardan biri. Doğal olarak kendi oynattığı partilerin sıkıntıları çözmek için konuşuyor kimsenin herhangi bir jobu zayıflatmak gibi bir amacı yok. Kendi keyfiniz düşecek diye başka insanların fikirlerini yada sıkıntılarını umursamazsanız yarın sizin canınız sıkıldığında kimse sizin hakkınızı savunmaz.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Konuyu saptırmaya bayılıyorsunuz, adam serverınızdaki en iyi komutçulardan biri. Doğal olarak kendi oynattığı partilerin sıkıntıları çözmek için konuşuyor kimsenin herhangi bir jobu zayıflatmak gibi bir amacı yok. Kendi keyfiniz düşecek diye başka insanların fikirlerini yada sıkıntılarını umursamazsanız yarın sizin canınız sıkıldığında kimse sizin hakkınızı savunmaz.
Oyunu sadece siz biliyorsunuz,kimsenin bir şey bildiği yok .Bizde denge gelsin diyoruz.Bizde sıkıntılarımızdan bahsettik ama konuyu saptıran sensin.Bir tane int pri 2 parti okçuyu paşine takıp gezdiriken iyi demi?Zayıflatmak gibi amacımız yok diyorsun ama sonuç oraya gidiyor.bizde zaten dikkat ettiysen cc geri gelsin her vurduğumuz tutsun demedik.Denge sağlansın dedik.

enescelik

Üye
İşinize gelmeyen özellikler neden azaltılsın veya kapatılsın. Böyle böyle oyunun içine sıçılıyor. Mage aç ozaman madem çok üstün bir job. Böyle kısıtlamalara karşıyım. İşine hangi job geliyorsa onu oyna.

RickSancheZz

Üye
İşinize gelmeyen özellikler neden azaltılsın veya kapatılsın. Böyle böyle oyunun içine sıçılıyor. Mage aç ozaman madem çok üstün bir job. Böyle kısıtlamalara karşıyım. İşine hangi job geliyorsa onu oyna.

çok yanlış bi düşüncedesin, herkesin oyunu oynarken keyif alması için böyle şeylerin dengeye oturması lazım, LR mage oynuyorum, mage olarak söylüyorum çok kit atıyoruz, ayrıca çokta kit yiyoruz, peşpeşe peşpeşe olunca keyif kaçırıyor.

enescelik

Üye
Bunun ayarını kime göre yapacaklar. Nerf gelecek sonra bilmem kaç skili göze batacak nerf yiyecek sonra seri skil doluyor uzatalım diyecekler en sonunda sadece pk da tek yiyen job olma özelliği dışında hiçbir şeyi kalmayacak. Diyorumki madem çok üstün bir job, geçin abi herkes mage yapsın herkes aynı oranda kitler. Sarı öküz hikayesi gibi olacak. Lr den başlarlar def ine kadar iner zaman içerisinde bu iş vesselam

levbom

Üye
hocam başlık okculara magelerle alakası yok.
ilk ben dedim kasıtlı okculara düşmanlık besliyorsun magelerde donduruyor fazla magelere neden yazmıyorsun genel yazman lazım dedim.
ayrıca magelerde lrnin aşırı tutmasından şikayetci
.int priestim 120 140 arası lr oluyor ve sürekli donuyorum donmaktan oyun oynayamıyorum bunu ayarlamaları lazım. sürekli ice ve lrye donmamam lazım.
resistleri az olanlar daha çok donmalı çok olan az donmalı ama sanırım tam düzgün çalışmıyor. mageler dondurmasın okcular dondursunda demiyoruz ama son 3 aydır aşırı kit yeniyor ve oyundan sogutuyor insanı.

enescelik

Üye
Düzenleme yapılabilir bunda sorun yok benim vurgulamak istediğim konu şu bunun sonu yok. okçular premium job gibi madem öyle onlarında bazı özelliklerini kapatsınlar.

Lady

Üye
Ya bu kitlemelerin süresini kısaltmaları lazım ya da sadece olduğun yerde skill atabileceğin şekilde sabitleme etkisi olması gerekiyor.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Normalde kitle konrol yenekleri fazla olan oyunları sevmem.Heleki alan skilleri iyice can sıkıcı,okçuda 5 tane skill var aynı anda 30 kişi attımı tutuyor buda diğer joblara rahatsızlık veriyor.Normalde bir kişi ile 1-1 durumlarda 5 nide at hiç biri tutmuyor.daha bunları atarken damage ve zaman kaybına uğruyorsun.3-5 skilleri de gitti,okçu iyice zayıfladı.Bunun yerine eskisi gibi 2 tane skill olsun ama tutsun birebir durumda yanıma gelen karakteri yavaşlatabileyim.Alan skillerini kaldırsınlar bunun yerine denge için farklı bi şeyler yapılsın.damage çok düşük,damage arttırılsın tekli kitle konrol skilleri tutma oranı arttırılsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt