Yaaa bırak sen şunları ya.. Alayı açmış makroyu afk EXP kasıyorlar Oracle slotlarında bir de gidince " kardeşleri oynuyor makro değiller " diye yalan söylüyorlar bu konuyu açan çok güzel açmış zırlaşmaları izleyelim senle birlikteExpi makroyla kasayım, itemi GB ile dizeyim, cz'de çay içerek adam keseyim dönemi bitti beyler.
Hak geldi batıl zail oldu. İşinize gelmiyorsa diğer köy orada.
Kanka kusura bakma da telefondan mesaj atma işte 2. ekrandan takip etme falan hikaye geçecen onu bunlar şaaptım yedim ayakları. Aptal yerine koymasın kimse kimseyi. Adam sabahtan bırakıyor Oracle slotuna akşama kadar afk macro ile kasıyor arada bir göz atıyor oyuna.Merhabalar öncelikle uzun yıllar z targeti ile atak yapan biri olarak konuşuyorum.
Ben bu tarz oyunlarda z r skil mantıgıyla senelerce alıstım bi elimle bunu yaparken bi yandan yayın açtıgımda 2. ekran ve manitörümü takip edebilip ayrıca
telefonumdan mesaj atabiliyordum oyunu oynama rahatlıgı bu denlice var diye tercih ediyordum
Gelen macro engelleme amacı ama işlev normal oyuncuyu daha cok kanser etti yaptığınız şeyin macrocuyu bitirip normal useri mutlu etmesi lazım bu olay çok ters tepti
mob başı bir kere z yapıyorum onda bile target alıyorum bu hata seri seri zzzzzz de verirse anlayış karşılardım ama şuan çok büyük bir hata bunun bence biran önce pasif hale yada
seri z de yapması gerekecek şekilde yapılması gerekmekte
ELİMLE z tuşuna basıp mob seçiyorum ve hiç ceza almadım....Getirdiğiniz çözümün rezillikten başka bir şey olmaması inanılmaz bu güncellemenin zararını exp kasanlardan başka kimse görmüyor warriorda aynı şekilde asasta ve hatta harpy slotu hariç mage bile aynı sorundan müzdarip komple z sistemini kaldırın o halde herşey elle seçilsin?
Jobun ne tam olarak mage miKanka kusura bakma da telefondan mesaj atma işte 2. ekrandan takip etme falan hikaye geçecen onu bunlar şaaptım yedim ayakları. Aptal yerine koymasın kimse kimseyi. Adam sabahtan bırakıyor Oracle slotuna akşama kadar afk macro ile kasıyor arada bir göz atıyor oyuna.
" Gelen macro engelleme amacı ama işlev normal oyuncuyu daha cok kanser etti " demişsin ya yanılıyorsun kardeşim. Oyunu oynayan anlık 60k oyuncu varsa bunun neredeyse 55k'sı makroydu. Bu sistemle birlikte o arkadaşların zırlamaştolarını dinliyoruz şuanda. Beni memnun etti bu sistem, ayrıca bu sistemden sonra tek bir Z yapmama cezası bile almadım elimle oynadığım için.
Okçuyum kanka... Bu zamana kadar ses etmediğiniz magelere " ama mageler alanla kesiyoorrrr haksızlık bu " diyorsunuz ona çok gülüyorum haberin olsunJobun ne tam olarak mage mi
Merhaba Dostum ,z1 ciler ağlıyor bayaiyi iyi sevindim
Merhaba Kardeşim ,Var mı başka zırlayacak beyler? Büyük keyifle bekliyorum ağla duvarına koşmanızı![]()
hikaye mi ? benim pt lerime geldin mi hiç benim de pt im de evet bir sürü macrocu vardı ama ben anlık başında kasıyordum çatır çuturda kastım istedikleri incelemeyi yapabilirler senin ve senin gibilerin bakış açısı su macro engellememeliler demiyoruz z bastımda mobu seçebileyim ama mocrocu bunu yapamasın diyoruz benim normal oyun zevkim niye bozuluyor ? bu oyun ben bunu anlatmaya çalısıyorum bunun bir sürü çözüm noktası olabilir z 1 2 kere bastıgında deiglde arka arka basımlarda outh kod gelebilir böylelikle normal kullanıcıda magdur olmaz benim derdim bu sen olayı başka anlayıp başka yere çekiyorsun oyunda şöyle bi tayfada var adam geldi sabah pt ime atak yapan yok düzgün uyardım dedim elle oynıcaksınız oynayın pt de yok işte iyi oldu diyenler click + z macro yapıp bırakıp gidiyor çharları suda oynuyo Yapıyorsan illegal adamın oyun zevkini bozucaksın normal oyuncunun değil ben bu oyunu mousla oynacaksam mmorg tan çıkar başka şeye döner fps mi oynuyoruz abi hayırdırKanka kusura bakma da telefondan mesaj atma işte 2. ekrandan takip etme falan hikaye geçecen onu bunlar şaaptım yedim ayakları. Aptal yerine koymasın kimse kimseyi. Adam sabahtan bırakıyor Oracle slotuna akşama kadar afk macro ile kasıyor arada bir göz atıyor oyuna.
" Gelen macro engelleme amacı ama işlev normal oyuncuyu daha cok kanser etti " demişsin ya yanılıyorsun kardeşim. Oyunu oynayan anlık 60k oyuncu varsa bunun neredeyse 55k'sı makroydu. Bu sistemle birlikte o arkadaşların zırlamaştolarını dinliyoruz şuanda. Beni memnun etti bu sistem, ayrıca bu sistemden sonra tek bir Z yapmama cezası bile almadım elimle oynadığım için.
Dorion 4 townda bekliyorumVar mı başka zırlayacak beyler? Büyük keyifle bekliyorum ağla duvarına koşmanızı![]()