Z tuşu block Hakkında

TiamatClarke

Üye
Z macro engelleyen yöneticiler , asasların minor macrosu ya da okçuların 3-5 hızlı skill macrosunu da engellesenize? Neden sadece Z macro ? Yaptığınız işi ya tam yapın ya da yapmayın. Çok saçma bir güncelleme . CZ de seri minor atan asaslar , oto 3-5 ok macrosu ile mob kesen okçular ve afk kalıp oto heal atan priestler varken macro kullanmadığımız halde Z tuşuna basamadığımız için oyunu bize zehir etmeniz tamamen saçmalık. Eğer böyle bir şey yapıyorsanız , genie gibi bir sistemi mağzaya koyun alalım. Bir işi yapıyorsanız tüm yönlerini düşünmeniz lazım.

MiceS

Üye
Bende şu mantığı anlamıyorum. Genie koyun alalım. Cebinizdeki para çok geliyor sanırım. Zaten oyun gereği 1.5 saatte rpr geliyordu. Herkes ister istemez PC başında oluyordu. Oyunun dinamikleri ile oynamak saçma olmuş. Sanki Z macro olayı yeni cikan birseymis gibi. İlk açıldığı gün bunu yapsalar anlarımda. Sonrada böyle bişey eklemeleri ironi olmuş.

ZIWRO

Üye
Bende şu mantığı anlamıyorum. Genie koyun alalım. Cebinizdeki para çok geliyor sanırım. Zaten oyun gereği 1.5 saatte rpr geliyordu. Herkes ister istemez PC başında oluyordu. Oyunun dinamikleri ile oynamak saçma olmuş. Sanki Z macro olayı yeni cikan birseymis gibi. İlk açıldığı gün bunu yapsalar anlarımda. Sonrada böyle bişey eklemeleri ironi olmuş.
kanka başka seçenek mi var gitsin baksın slotlar bom boş
makroyu kaldırıyorsa genie getirmek zorunda kimse kusura bakmasın baba
ben bile 7/24 evdeyim 12 saat tuş basmam bugün 3 saat oynadım.

Rimes

Üye
Ağzınız köpürmeden yazın arkadaşlar..... Elinizle oynayın dedikçe daha da köpürüyor ağızınız....

glaurung

Üye
Oyun daha açılmadan yapılan açıklamada 65 olmanın sadece akşamları oynayaiblen bir çalışan için 3-4 ay sürebileceği ifade edilmişti burada bir tutarsızlık yok. 61 lwl mage olarak patates toplamaktan hoşlanıyorum, anın tadını çıkartıyorum. Size de tavsiyem biraz açık fikirli olun burası PVP server değil. İstiyorsunuz ki 8 setimi dizeyim 65 olayım 1-2 saat pk atıp çıkayım, kusura bakmayın diğer köy bile bu hale 10 yılda geldi. 2007'ye kadar parlayan item yoktu be.

N1pple

Üye
ben makrocu değilim hiçbir zaman da kullanmadım pri oynuyorum ki birçok arkadaşımda saatlerce pcden kalkmadan elle oynadığımı bilir. Ancak makroyu çözmenin birçok yolu varken elle oynayanları da etkileyecek bu z ban olayı tuhaf geldi bana. Oyunun ilk günü bug yapan makroyla kasıp 60-65 arası olması gereken arkadaşlar levelleri aldı sanırım güncelleme geldiğine göre :D

KENZOO

Üye
Z block oyunun ana temasına aykırı olmuş , oyundaki herkes Z+R+Skill olarak çarını kasmakta bu oyunun ana mekaniğidir etkinliklerde ve pvp lerde böyle olacaktır. Z block macro yu engellemekten çok oyunu engellemektedir. Ayrıca mouse ile seçmemi istedimi istemedi mi diye sürekli aşşağıyı kontrol etmem gerekiyor.

TiamatClarke

Üye
Anlamadığım makro kullanmıyorum yine z block yiyorum. Elle mob seçmede ne saçma bir şeymiş. Metin2 mi oynuyoruz birader :D
İşte yöneticilerin beceriksizliği. Bende macro kullanmıyorum ama Z tuşuna basmak bile kanser edici oldu. Eğer macro konusunda ciddiyse yöneticiler gitsinler cz de ki Minor macro yada 3/5 seri ok macrosu kullananları da engellesinler. Ama yok yapamazlar :D Sadece Z macro engelleyebilirler

ZIWRO

Üye
İşte yöneticilerin beceriksizliği. Bende macro kullanmıyorum ama Z tuşuna basmak bile kanser edici oldu. Eğer macro konusunda ciddiyse yöneticiler gitsinler cz de ki Minor macro yada 3/5 seri ok macrosu kullananları da engellesinler. Ama yok yapamazlar :D Sadece Z macro engelleyebilirler
kimse bilyeli mouse'la oyun oynamaz kardeşim
o atıp tutanlar kusura bakmasın ben bile /724 evdeyim oynamam

Desinty

Üye
Şikayet edenlerin çoğu bence makro iyi oldu engellenmesi biraz emek beleşe alışmayalim

TiamatClarke

Üye
Z macro engelleyen yöneticiler , asasların minor macrosu ya da okçuların 3-5 hızlı skill macrosunu da engellesenize? Neden sadece Z macro ? Yaptığınız işi ya tam yapın ya da yapmayın. Çok saçma bir güncelleme . CZ de seri minor atan asaslar , oto 3-5 ok macrosu ile mob kesen okçular ve afk kalıp oto heal atan priestler varken macro kullanmadığımız halde Z tuşuna basamadığımız için oyunu bize zehir etmeniz tamamen saçmalık. Eğer böyle bir şey yapıyorsanız , genie gibi bir sistemi mağzaya koyun alalım. Bir işi yapıyorsanız tüm yönlerini düşünmeniz lazım.

ksmlecg

Üye
Level kasmak çok zor ve hayatımız oyundan ibaret değil çalışıyoruz para kazanıyoruz, kalan üç beş saattimizi de bilgisayar başında geçiriyoruz. bu güncellemeden sonra yüklü miktarda pus içeriği almasam bırakacaktım oyunu. Genie olsa da onu alsak kursak ama o da yok. Genienin olmadığı yerde z macronun ne sakıncası var

Rimes

Üye
Klasik bizim insanımız işte abi. Kendi borusundan akan su akmaya devam ettiği sürece her şey güllük gülistanlık. Ama kendi borusundan akan su bi kesildimmi abooouuvvv hemen sağa sola da sataşmalar onlarında önünü kesmeler... Ah be krallar be...

redbaron

Üye
macrocuları kesinlikle desteklemiyorum ama biraz abartılmıs bence z ile mobu secince sikile seri basınca diğer mobu tekrar z ile secemiyorum z blok veriyor oda baya nahoş bir durum bence

Kiba

Üye
yöneticilerin yaptığı en doğru kararlardam birisi. ben saatlerce elle exp kasacağım kendini uyanık sanan tayfa her oyunda yasak olan makro olayının dibine dibine vuracak. o zaman gidin black desert mobile oynayın orada yarım saatte bir chara bakar sonra devam edersiniz. orada makroya da gerek yok. arada bir üstünü boşalt sonra charı spota çekip oto atak tuşuna bas.

Bu ağlayanların hepsi oyunda koxp olsa onu da kullanır buna eminim. oyun açılalı 12 gün olacak. 12 günde max 5-6 saat yeri geldi girmediğim günler oldu. 3-4 gün sonra 60 olacağım. hadi bayramdan sonra olayım. mmorpg gereği hard mod olmak zorunda ama bunu legal yollardan yapmak zorundasın. Yönetimin yerinde olsam loglardan bir char aynı koordinatlarda 3-5 saatten fazla durduysa pazar harici uyarı verirdim en basitinden skillerini kitler vs önlem alırdım. bugün makro yarın daha farklı programlar. oyunun başında tavırlarını net göstermezlerse 3 5 ay sonra kapanıp gidecek bir oyun olur.

karanlik07

Üye
çok güzel oldu valla makro yu engellemeniz burda ağlayan ağlaklarda z1 makro ile gb kasma derdinde olan veletler .. neymiş z keyfini bozmuş yapma ya.. zaten elle oynuyorsan fare ilede mobu seçebilirsin bunda bi sorun yok sadece sizin ekmeğinize yönetim taş koydu ondan ağlıyorusnuz .. mesela twelvesky2 de mobları fare ile seçiyorsun her oyunun kendine özel teması var bu oyun knight online değil beğenmeyen silsin beğenen user oynar

ZIWRO

Üye
çok güzel oldu valla makro yu engellemeniz burda ağlayan ağlaklarda z1 makro ile gb kasma derdinde olan veletler .. neymiş z keyfini bozmuş yapma ya.. zaten elle oynuyorsan fare ilede mobu seçebilirsin bunda bi sorun yok sadece sizin ekmeğinize yönetim taş koydu ondan ağlıyorusnuz .. mesela twelvesky2 de mobları fare ile seçiyorsun her oyunun kendine özel teması var bu oyun knight online değil beğenmeyen silsin beğenen user oynar
senin kafa bu kadar çalışıyor işte makro halen çalıyor zaten R bile vuruyor.
sadece mobu mouse ile seçiyorsun ne fark ediyor evde olan adam için ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt