Z tuşu block Hakkında

TiamatClarke

Üye
çok güzel oldu valla makro yu engellemeniz burda ağlayan ağlaklarda z1 makro ile gb kasma derdinde olan veletler .. neymiş z keyfini bozmuş yapma ya.. zaten elle oynuyorsan fare ilede mobu seçebilirsin bunda bi sorun yok sadece sizin ekmeğinize yönetim taş koydu ondan ağlıyorusnuz .. mesela twelvesky2 de mobları fare ile seçiyorsun her oyunun kendine özel teması var bu oyun knight online değil beğenmeyen silsin beğenen user oynar
Hahahaha çok safsın. Z macro yasaklanınca cidden macronun bittiğini mi sandın ? Cz de senin içinden geçecek asasların hepsi minor macro kullanıyor. Farm yapan okçular seri 3lü 5 li macro kullanıyor , bazı priestlet afk kalıp heal macrosu açıyor ve sen Z1 macro engellendiği için ağlak diyorsun. HAHAHAHAHA ÇOK SAFSIN

karanlik07

Üye
ağlaklar gelmiş hemen z1 makro nasıl çalışıyormuş bi bilgilendirinde yönetime söyleyelim ?

glaurung

Üye
Hahahaha çok safsın. Z macro yasaklanınca cidden macronun bittiğini mi sandın ? Cz de senin içinden geçecek asasların hepsi minor macro kullanıyor. Farm yapan okçular seri 3lü 5 li macro kullanıyor , bazı priestlet afk kalıp heal macrosu açıyor ve sen Z1 macro engellendiği için ağlak diyorsun. HAHAHAHAHA ÇOK SAFSIN
Zararın neresinden dönersen kardır, o zaman nasıl olsa engelleyemiyoruz hiç engelleyemeyelim mi desinler? Alayınız makrocusunuz.

glaurung

Üye
Burada GB satan makroculara darbe vurulmuştur.
PK içerisinde makro kullananlarda elbet cezalandırılacak.
Tutunamayanlar göz yaşları içerisinde eski köylerine dönecek.

TiamatClarke

Üye
Burada GB satan makroculara darbe vurulmuştur.
PK içerisinde makro kullananlarda elbet cezalandırılacak.
Tutunamayanlar göz yaşları içerisinde eski köylerine dönecek.
seri 3-5 okçu macrosu ile cz de gb kasanlar ne olacak ? Bu arada cz de Z macrosu çalışıyor. Yani asıl gb cz de dönüyor aptal herif :D

karanlik07

Üye
evet gördüğünüz gibi ağlaklar kendileri makro kullandıklarını itiraf ettiler yönetimde bunların çarını banlamazsa ne biliyim ... kipss ;) üstte itirafvardır. hadi köyünüze

Rimes

Üye
seri 3-5 okçu macrosu ile cz de gb kasanlar ne olacak ? Bu arada cz de Z macrosu çalışıyor. Yani asıl gb cz de dönüyor aptal herif :D
Aaa-aaaa şuna bak sen yaaa neredende biliyorsun makronun çalıştığını yaaa :D Ah ulan siz yokmusunuz siiizzzz içinize kadar ezberledim sizi :D Amacınız belli masum ayaklarına ben kullanmıyorum ayaklarına yatmayın :D Oyunun başından beri milleti report ede ede bir hal oldum. Oyunu oynayan oyuncuların 90%'ı makro ile oynuyor. O yüzden milletin bu Z cezasına isyanı.

OmErenay

Üye
Makrocu kullananlar engellensin eyvallah ama bu şekilde değil. Melee pt pk/exp zevki kalmadı şu an. Aksini iddia eden arkadaşlar sanırım Metin2 falan oynuyor. Hedef oyuncu/yaratık Z ile seçiliyor yıllardır. Oyunun temel mekaniği ile oynamak tehlikeli bir kumar olur.

Bu kadar uğraşacaklarına 3-5 GM alsalar olay biterdi, slotlarda afk kasanlar belli zaten. Sanki 20 tane server mı var, çok mu zor 3-5 aktif GM bulmak?

Oyunda şu an Z yi kapatmaktan daha öncelikli eksikler var.

Dorionda pazarları açamıyoruz, sürekli lag var.
Chat olayı vs. vs. liste uzar gider.

glaurung

Üye
Adam akşam bırakıp sabah alıyordu. Şimdi EŞŞŞŞEKLER gibi pc başında beklemek zorunda.
Bir miktar daha az emek veriyor olablir. O kadar benim için sorun değil.
Ağlamaya devam...

ZIWRO

Üye
Aaa-aaaa şuna bak sen yaaa neredende biliyorsun makronun çalıştığını yaaa :D Ah ulan siz yokmusunuz siiizzzz içinize kadar ezberledim sizi :D Amacınız belli masum ayaklarına ben kullanmıyorum ayaklarına yatmayın :D Oyunun başından beri milleti report ede ede bir hal oldum. Oyunu oynayan oyuncuların 90%'ı makro ile oynuyor. O yüzden milletin bu Z cezasına isyanı.
olan çalışana oldu kanka biz yola devam :)

Rimes

Üye
Ben macro kullanmıyorum aptal herif :D Diyorum ki eğer Z macro yasaklanıyorsa tüm macrolar yasaklansın(minor macro , 3-5 macro) ama söylediğimi anlamayacak kadar düşük iq seviyesine sahipsin. Bu arada cz de Z1 macro çalışıyor haberin olsun
Yazdığın şeyde kendinle çelişiyorsun bir de aptal demiş çocuğa :D Ulan sen yokmusun seeeennn ahhhh dünyada kendisini tek zeki İNSAN EVLADI sanan arkadaşlardansın....

Rimes

Üye
olan çalışana oldu kanka biz yola devam :)
Yapacak bir şey yok kimse kimseyi zorla oyunda tutmuyor kanka :D Çalışan adamda oynayabildiği kadar oynayacak kimse kusura bakmasın yani :) Çalışan adamın zevk almaya hakkı yok mudiye soracaksın... Evet var ama bu oyunda zevk alamıyorsa başka oyunlara yönelsin :D

TiamatClarke

Üye
Hadi yallah cz ye geçte orada ki macrocuları reportla. Tüm para yatırmış asaslar minor macro kullanıyor. ADAMSAN onlarıda reportla:D

Rimes

Üye
Hadi yallah cz ye geçte orada ki macrocuları reportla. Tüm para yatırmış asaslar minor macro kullanıyor. ADAMSAN onlarıda reportla:D
Report ediyorum zaten. Bir tanesi canlı yayında aldı cezasını. Azıcık arkadaşlarına sorarsan kimin aldığını bulursun :)

ZIWRO

Üye
Yapacak bir şey yok kimse kimseyi zorla oyunda tutmuyor kanka :D Çalışan adamda oynayabildiği kadar oynayacak kimse kusura bakmasın yani :)
bir konuda haklı olabilirsin fakat çoğu oyunda parayla satılan makro mevcut isteğe bağlı,
bu kadar diretmek biraz abartılı ben buna kızıyorum.
şimdi o adamlar oyunu bırakırsa iyimi olur

TiamatClarke

Üye
Report ediyorum zaten. Bir tanesi canlı yayında aldı cezasını. Azıcık arkadaşlarına sorarsan kimin aldığını bulursun :)
1-2 kişiyi banlarlar ve size sus payı verirler ama genelini asla cezalandırmazlar. Yapamazlar çünkü para kaynağı o asaslar :D sadece z1 exp kasan macrocuları veya macrosuz z tuşuna basan kişileri cezalandırırlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt