Z tuşu block Hakkında

presto_86

Üye
bir konuda haklı olabilirsin fakat çoğu oyunda parayla satılan makro mevcut isteğe bağlı,
bu kadar diretmek biraz abartılı ben buna kızıyorum.
şimdi o adamlar oyunu bırakırsa iyimi olur
Evt yeni oyuncu gelsin benim gibi knght geçmişi olmayan oyuncular mümkünse yabancı ağırlıklı olsun oyunun geleceği için...

ozy

Üye
Z olayı tamamen saçmalık kısa sürede düzeltilmeli rise online hatasndan dönmeli

Rimes

Üye
1-2 kişiyi banlarlar ve size sus payı verirler ama genelini asla cezalandırmazlar. Yapamazlar çünkü para kaynağı o asaslar :D sadece z1 exp kasan macrocuları veya macrosuz z tuşuna basan kişileri cezalandırırlar
Kanka size ne yapılsa yaranmıyor. Adamı report ediyorum ben tek başıma 50-60 kişi report edebilirim en fazla sen " yaa zaten bir şey yapmıyorlar ne uğraşıcam ben yaaaa" diye düşünüp hiç bir şey yapmazsan tabi ki onlarda dokunmaz kimseye. Ben o makrocu adamı cezalandırtmak için gmleri darlıyorsam sende gidip darlayacaksın. " yaa çok yoğunlar bizim için oyun yapıyorlar yaaa şimdi raporlamıyım yaaa " diye bir şey yok. O gm ise darlayacaksın adamı rahatsız edeceksin ama o makrocu adamı banlayana kadar uğraşıcaksın kanka kusura bakma.

TiamatClarke

Üye
Kanka size ne yapılsa yaranmıyor. Adamı report ediyorum ben tek başıma 50-60 kişi report edebilirim en fazla sen " yaa zaten bir şey yapmıyorlar ne uğraşıcam ben yaaaa" diye düşünüp hiç bir şey yapmazsan tabi ki onlarda dokunmaz kimseye. Ben o makrocu adamı cezalandırtmak için gmleri darlıyorsam sende gidip darlayacaksın. " yaa çok yoğunlar bizim için oyun yapıyorlar yaaa şimdi raporlamıyım yaaa " diye bir şey yok. O gm ise darlayacaksın adamı rahatsız edeceksin ama o makrocu adamı banlayana kadar uğraşıcaksın kanka kusura bakma.
Sabahtan beri Z macro ile birlikte minor ve 3lü 5 li macronun yasaklanması için bir çok mesaj atıyorum. Şu an Death Valley de Z macro serbest. Beni anlamıyorsunuz sanırım ama demeye çalıştığım bir şey yapılıyorsa tüm açılardan yapılsın. Z macro yasaklanıyorsa diğer çeşitleri de yasaklansın. Ve bu yapılıyorsa çalışan insanlar düşünülerek mağza da genie gibi bir sistem yapılsın ve satılsın diyorum. Haksız mıyım kanka ?

ZIWRO

Üye
Sabahtan beri Z macro ile birlikte minor ve 3lü 5 li macronun yasaklanması için bir çok mesaj atıyorum. Şu an Death Valley de Z macro serbest. Beni anlamıyorsunuz sanırım ama demeye çalıştığım bir şey yapılıyorsa tüm açılardan yapılsın. Z macro yasaklanıyorsa diğer çeşitleri de yasaklansın. Ve bu yapılıyorsa çalışan insanlar düşünülerek mağza da genie gibi bir sistem yapılsın ve satılsın diyorum. Haksız mıyım kanka ?
bu konuda haklısın isteğe bağlı olmalı baktın gene makro kullanyor adam vur banı geç

Rimes

Üye
Kanka daha düne kadar genie'yi kimse istemiyordu. Genie olmasın dedi çoğu oyuncu şimdi de " madem böyle bir yasak olacak bari genie olsun " diyorlar. Böyle bir logic yok hiç bir yerde. Şuanda burada şikayet edenler bu sistem azıcık hafifletildiği anda anında makrolarla oracle slotlarına cz slotlarına gidecekler geri....

Aslantheband

Üye
Çok farklı cevaplar var. Konu ile alakalı yada alakasıZ

1. Z macro işini blok koyduysaniz. İnsanların exp kasmak için bilgisayar başında olmasını sağlayacaksınız ve insanların oyundan zevk almasını sağlamak istiyorsanız yaratıkların exp lerinin arttırılması gerekli

2. Bazi ağlama diye yazan arkadaşlar büyük ihtimal level 65 ki bu işten bu kadar mutluluklar ama unutmasılar 65 levelden sorma 70 patchi var bakalım o zamanda böyle mutlu olacaklarmi

3. Bazı mage arkadaşlarımızda mutlu herkes pc başında kassin diyor. Doğru haklı herkes pc başında kassin bende raven harpy kesebileyim toplu bende golem keseyim toplu . Bunun neresinde eşitlik var ?

İşin özü kimisi iyi olmuş diyor kimisi kötü herkes olayları kendine göre yontuyor. Sonuçta bu olay elinde macro mouse olan kullanıcıları etkileyecek. Bu sorunu 3. Yazılım yani koxp olarak tabir ettiğimiz yazilmlari etkilemiyeceginden adımız kadar eminiz.
Ac mage kes o zaman alanla. Ne saçma bi istek ya. Magenin hpsi yok defansı yok. Tek başına oynayamiyor. Mmorpg bilgin yok.daha fazla saçmalama bence. Oldu asas ve warrior da alanla kessin.

ozimozi

Üye
tam premium alacaktım iyiki almamışım size iyi oyunlar ben başlamadan bitiriyorum

therepower

Üye
arkadaşlar macrolar çoktan güncellendi bu güncelleme sadece normal kasan insanlara zarar verir.

Otchiwa

Üye
Makroya cozumleri oyunu makro kullanmayan herkes icin sinir bozucu bir hale cevirmek. Premium kanat falan almasam hic durmayacam uninstall edicem o kadar sinirim bozuldu.
aynen çıkacaksın evet, bu psikolojiyi iyi bilirim. bak oyuncu kaybediyorsunuz derhal eskiye dönün demek bu. çıkan çıksın bu özellik daha adil bir oyun için çok önemliydi.

LosTurcos

Üye
Bu güncelleme çok iyi oldu zaten sınırsız Z block olmuyor sürekli sıfırlanıyor block olayı, bunda en ufak şikayet edecek bir durum yok. Saatlerce afk kalarak exp kasanlar dışında kimseye dokunan bir durum yok.

Mikroskop

Üye
Benim açımdan çok iyi bir güncelleme bir priest olarak günlerdir partyler kurup exp kasmak için çabalamaktayım ama herkes görmüştür melee adamların sürekli farklı slotlara gitmesi iteminin yanmasına rağmen vurmaya devam etmesi gibi bir sürü eziyet çektim o yüzden az bile olmuş diyebilirim.

elle kasanlara eziyet demiş bazı arkadaşlar şahsen ben duyduğumda nasıl bişey diye görmek için saatlerce zz tuşuna abandım zorunla bi şekilde çıktı block yazısı normal oynayanda bi zahmet fare basıversin ya

class özel mi bu özellik onu merak ettim bana çok gelmiyor zz block
çok z block yiyenler class belirtebilir mi

Son düzenleme:

KAYBERENN

Üye
millet hala makro için düzeltilsin diyor sanıyor milleti :D yav abi ben z den keseyim mobu seri z yapınca gelsin 2 3 mob kesince gelmesin benim umrumda değil makrocu adam o skili sürekli bastırmak zorunda elle oynayan adam zaten mob cıktıkca 1 2 kere basıyo şunu bi anlamadılar ya hala yok beğenmeyen gitsin yok bilmem ne mousla mmorg mı oynanır arkadaşım fps oynumu bu ya oyunun oynanış şeklini değiştirdi direk bu bunu anlamak bu kadar zor mu ? sanki makrocuları savunan var cahil cahil yorum yapıyor herkes bunların yüzde 80 i de kendi macrodur

drhashus

Üye
Melee oynayan insanlar olarak elim sürekli zr combosuna alışmış bir insanım ve özellikle farm yaparken mouse a niye ihtiyacım olsun ki .... Bir arkadaş yazmış işte 4-5 kere niye bassın ki diye... sürekli basıyorsun ki kardeşim o combo omuriliğine kadar yerleşsin skiller arasına bir tane de r kondurabilir mobu kaçırma sıradaki moba koşa koşa git diye combo yapanlar anlar beni. 3 mob abartmıyorum 3 mob kestim klavye de ve bana z ye basamazsın denildi. Gayet üzücü bir olay... Mage açasım vardı zaten OP diye bu güncellemede bunu destekledi. Yaşasın Magelerin ve priestlerin yeni düzeni !!!!!!

drhashus

Üye
millet hala makro için düzeltilsin diyor sanıyor milleti :D yav abi ben z den keseyim mobu seri z yapınca gelsin 2 3 mob kesince gelmesin benim umrumda değil makrocu adam o skili sürekli bastırmak zorunda elle oynayan adam zaten mob cıktıkca 1 2 kere basıyo şunu bi anlamadılar ya hala yok beğenmeyen gitsin yok bilmem ne mousla mmorg mı oynanır arkadaşım fps oynumu bu ya oyunun oynanış şeklini değiştirdi direk bu bunu anlamak bu kadar zor mu ? sanki makrocuları savunan var cahil cahil yorum yapıyor herkes bunların yüzde 80 i de kendi macrodur
niye mouse ile oynuyorum black desert xbox koluyla bile oynanabiliyor. Bıraktığımız yerden devam etmemek lazımmış..

Dr.Strange

Üye
Bakın arkadaşlar Çok boş konuşan arkadaşlar var. Makro kullananlar yüzünden 15 yıldır oynayış tarzımızı değiştirmemizi istiyorsunuz. Tamam yeni oyun bunada alışılır ama bunu en başta yapacaktınız o zaman. 15 Yıllık MMORPG oyuncusu olarak Türkiye'de Knight Online, Metin 2 gibi grafik bakımından düşük oyunlar neden oynandı da Black Desert, New World, Lost Ark gibi oyunlar neden tutmadı bir araştırın. P2W istemeyen oyuncular Black Desert oynayabilir ''0'' P2W.

Ben bizim ülkemizi anlamıyorum. Bu kadar P2W karşıtı olup da bu kadar P2W oyunu seven bir millet daha yok.

Çözüme gelince... Sadece öneri..

-BAN politikası değişmeli
-Premiumsuz oyunculara 5 dk da bir doğrulama kodu sorması. (amaç pc başından kalkmamaksa buyursun kalksınlar.) (Neden premiumsuzlara gelince. Ban politikası değişince premiumlu adam makro açmaya korkmalı)

SONUNA KADAR ''Z'' SKİLL SAVUNACAĞIZ.....

glaurung

Üye
Faresiz oynayan kolsuz makrocular da geldiğine göre Z BLOCK taşı tam gediğine oturmuş.

drhashus

Üye
Faresiz oynayan kolsuz makrocular da geldiğine göre Z BLOCK taşı tam gediğine oturmuş.
melee oynarken farm yapıyorsam niye fare kullanayım ki ? Ha keza pvp de bile çoğu zaman kullanmıyorsun. Death valley e geçer makrocular orda xp kasılır. Assasın elinin altında 10 tane skill var bunun potu wolfu stealthi swift'i minörü. Araya yapıştırman gereken r atak var. Bunları 2 elle klavyeden daha rahat halledebiliyorken niye elime mouse alayım. Yada wariorsun zr yapıp 1 e bas 3-4 ile pot iç bitti olay onda tek el klavye ile çay çorba bile yapabilirsin. Mage yada priest olmak lazım oyunda. Ha keza millet priest için de macro kullanıyor. Ama kimsenin aklına priest gelmiyor öğrenin. Z ban macrocular için çok da fifi olacak 2 güne kalmadan aşacaklarına eminim. Bu yazı buraya not düşsün. unreal engine ile yapılmış bir oyuna inject atmak çok da zor olmaz. Ama benim gibi yılların assası olan biri için alışkanlıkları değiştirmek 2 günde olacak bir şey değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt