bu oyun yönetiminin yapıtğı en kötü şey şu,herkesi memnun etmeye çalışmak.Bak şimdi profesyonel olsan,sen bir kural koyarsın uymayanı cezalandırırsın,yap bir afk sistemi at oto pm,gönder hapse.Bak bakalım nasıl düşüyor kullanım.Burada ki herkes şuan alıştığı oyun anlayışına istinaden,hemen charı kasıp item,pk peşine düşüyor,ben ve benim arkadaşlarımın amacı oyunu en opimal ayarlarla oynamak ama bir düzen içerisinde,eğer bu düzeni sağlayamazsan zaten sen sürekli saçma sapan updateler getirirsin hiç bir manası yok yani ''z'' block olayının,gereksiz bir detay,amaç makroya karşı savaş izlenimi vermek.Zaten,burada kurallar acıda olsa tatlıda olsa senin sabit bir kitlen olacak ama oyun o kadar oynanılmaz durumda ki,kimse neyin ne olacağını bile bilmiyor,yani tek bir sorun özelinde odaklandığını sanıyorlar ama daha fazla problem çıkarıyorlar,yani burada ilgilenilmesi gereken ilk sorun gerçekten makro muydu ? 1 gün içerisinde 10 defa crash yiyoruz 30 bin liralık sistemlerle,oyundan dc olmamız,skillerin düzgün çalışmaması,askıda kalmamız cabası.Yani bugün update listesine baktım bana hiç bir anlam ifade etmedi,tamam anlıyoruz oyun yeni ama kardeşim düzgün oynayamadıktan sonra sen dünyanın en güvenli oyununu kursan ne olur ki ? bugün tüm kanallar doluysa şu oyuna bapladıkları bir umut yüzünden ama böyle giderse o kanalların hepsi bomboş kalacak bunu herkes iyi biliyor lütfen gereksiz özelliklerle uğraşmak yerine önce şu oyunu standart düzlemde oynanabilir bir oyun haline getirin.