Z tuşu block Hakkında

Muffiin

Üye
35 kişiyiz clanda yaklaşık 5 bin 10 bin tl yatırım yaptık sadece mağzaya aldığımız çektiğimiz gb den ayrı, benim adamlarım o kadar yatırdığı parayı göze alıp hiçe sayıp bırakmak istediğini söylüyorsa öyle denemeye gelen ilk defa oynayan adam hayli hayli bırakır. CZ çıkıyoruz rogue 100 100 vuruyor pot 800 dolduruyor buna çözüm bulamamışken sen gidip insanları böyle garip şeylerle muhattap edersen bu oyun biter gider. Bakma sen o konuşanlara bende makroyu desteklemiyorum ama bu patch makroyu değil elle kasan adamı da bitirdi. Makro hala aktif ki CZ çık git Poison Rock'a 3 party 3 lü 5 li takılıyor moblarda ne yaptılarsa da kötü yaptılar eminim düzeltilecektir az önce oyunda bilgilendirme geçti süresi uzatıldı diye. Makroyu bitirmek istiyorsan oyuna ekliceksin Sheriff'lik sistemini her slotu saatte bir gezicek adam ayarlicaksın tek tek gezip kontrol edicek bak 200 300 kişi ban yesin bidaha afk exp kasan kalıyor mu bırak adamları böyle soğutma oyundan.
Z block süresini uzatmakla birşey katmaz tamamen kalkması lazım aha bak adam üçlü beşli giriyor mause ile monsteri seçip bir tuşla 3 saniyede kesiyor asıl bunlar engellenemezken ve atıyorum 55 level 30 m exp istiyor 55 levelde iki tane görev açılıyor toplamda 3 m exp veriyor ee bu adam napacak 12 saat slot mu dönsün cidden akılsızlık genie yap çekelim Z block nedir Allah aşkına saçma sapan iş yaptılar

irontitan1

Üye
bu oyun yönetiminin yapıtğı en kötü şey şu,herkesi memnun etmeye çalışmak.Bak şimdi profesyonel olsan,sen bir kural koyarsın uymayanı cezalandırırsın,yap bir afk sistemi at oto pm,gönder hapse.Bak bakalım nasıl düşüyor kullanım.Burada ki herkes şuan alıştığı oyun anlayışına istinaden,hemen charı kasıp item,pk peşine düşüyor,ben ve benim arkadaşlarımın amacı oyunu en opimal ayarlarla oynamak ama bir düzen içerisinde,eğer bu düzeni sağlayamazsan zaten sen sürekli saçma sapan updateler getirirsin hiç bir manası yok yani ''z'' block olayının,gereksiz bir detay,amaç makroya karşı savaş izlenimi vermek.Zaten,burada kurallar acıda olsa tatlıda olsa senin sabit bir kitlen olacak ama oyun o kadar oynanılmaz durumda ki,kimse neyin ne olacağını bile bilmiyor,yani tek bir sorun özelinde odaklandığını sanıyorlar ama daha fazla problem çıkarıyorlar,yani burada ilgilenilmesi gereken ilk sorun gerçekten makro muydu ? 1 gün içerisinde 10 defa crash yiyoruz 30 bin liralık sistemlerle,oyundan dc olmamız,skillerin düzgün çalışmaması,askıda kalmamız cabası.Yani bugün update listesine baktım bana hiç bir anlam ifade etmedi,tamam anlıyoruz oyun yeni ama kardeşim düzgün oynayamadıktan sonra sen dünyanın en güvenli oyununu kursan ne olur ki ? bugün tüm kanallar doluysa şu oyuna bapladıkları bir umut yüzünden ama böyle giderse o kanalların hepsi bomboş kalacak bunu herkes iyi biliyor lütfen gereksiz özelliklerle uğraşmak yerine önce şu oyunu standart düzlemde oynanabilir bir oyun haline getirin.

Shan

Üye
Bu oyuna hiçbir şey olmaz boşuna gargara yapılıyor . Bu oyun hergün daha da iyiye giderek kendini geliştirerek hedefine gideceğine inancım tam . Bana komik geliyor yok 100 bin bağladım , yok siler giderim , yok kafama sıkar giderim :D kardeşim giden adam sessizce siler gider 100 bine falan acımaz . Ne kadar çok seviyoruz gargara yapmayı :D

irontitan1

Üye
Bu oyuna hiçbir şey olmaz boşuna gargara yapılıyor . Bu oyun hergün daha da iyiye giderek kendini geliştirerek hedefine gideceğine inancım tam . Bana komik geliyor yok 100 bin bağladım , yok siler giderim , yok kafama sıkar giderim :D kardeşim giden adam sessizce siler gider 100 bine falan acımaz . Ne kadar çok seviyoruz gargara yapmayı :D
ne yani,insanlar senin gibi herşeye eyvallah diyip boyun mu eğsin ? unutma ki sorunların sorun olduğunu beyan eden insanlar olmasaydı sen ve senin gibi insanlar rahat bir oyun oynayabileceğine inanmazdı,eğer halka açık bir iş yapıyorsan insanların şikayetlerini duymak zorundasın zaten burada kimse ütopik isteklerde bulunmuyor,farkettiysen güncel listede problemler hep aynı şeyler,kimse kafasından atıp anarşi yaratmıyor merak etme.

Delucia

Üye
Valla oyun yönetimi bir gün sözünde duramadı şuan herkes yine makroda hata yok 20 dk oldu biz içerdeyiz ve izliyoruz akradaşları

Shan

Üye
İrontitan1 kardeşim bak ben oyunu oynamaya devam edeceğim ama şu şu şu noktalardan rahatsızım , bu böyle olmaz eleştirilerine eywallah . Benim GARGARA olarak bahsettiğim şey bırakır , giderimciler . Abi verdiğin 100 bin üzerine 100 binde ben vereyim gözünü seveyim sessizce git diyen de olur . Yani olay GARGARA . Anlatabildim mi?

ERHCA

Üye
makroya karşıyım eyvallah. görevlerden gelen xpleri çoğaltmaları gerekir o halde. bu şekilde 65 lvle kasmak neredeyse imkansız. kimse kendini kandırmasın. düzelene kadar oynamak istemiyorum. droplar zaten yok denecek kadar az. item yapamıyoruz. ee item yapamadığım yerde xp kasamadığım yerde, yani oyundan keyif alamadığım zaman niye oynayayım ki?
evet buna katılıyorum expler cidden cok cok az görevler zaten zerre exp vermıyor. Tamam kasmakda zevkli onunda zevki ayrı ama cidden zombiye döndük bu kadar da zor yapılmaz. Bi süreden sonra can sıkmaya başlıyor. altı üstü iş den gelince bir iki saat takılayım diyorsun onda da boş boş slot gezip zombi gibi kasmaya çalışıyoruz.

Shan

Üye
İşte bunun gibi eleştirilere Eyvallah . İnsanlar oyun oynamak istiyoruz , şu konulardan rahatsısız , düzelmezse düzelene kadar oyuna ara vericez ya da bırakıcaz diyorlar . En doğal hakları . Yapıcı eleştiriler . Gargara yok :)

irontitan1

Üye
beyler oyunun zorluğu kolaylığı tercih meselesidir,adamlar oyunu bu ayarda yapmış ister oynarsın uymuyorsa bırakırsın,ama optimizasyonu yap be kardeşim biz karar vermişiz oynuyoruz zaman harcıyoruz,makro olsun ya da olmasın zorluk benim için dert değil,mesele oynanabilirlik,makro dan şikayet eden adamı mutlu edemezsin çünkü yarın başka bir şey için şikayet edecektir,mühim olan oyun yürüsün,ilerlesin.

BelaOkuyan

Üye
anlamadığım z block un size ne zararı oldu, gayet güzel işliyor. elle kasarkende çıkıyor ama 1 moba tklama ile düzeliyor

Shan

Üye
Kardes burda mücadele verilen konu oyuncular arasında Adalet'in sağlanmasıdır . Hile vb. uygulamalar oyunların kanserleridir . Adaleti yok eder. Oyunda ya da gerçek hayatta da "Adalet" i sağlayamazsan yok olursun .

Porteur

Üye
Gelen ''z'' güncellemesini destekliyorum.
Eleştirilecek tek şey 5 adet mob'un çok az olması. 20 adet mob'da bir kitlenme olsa daha güzel olurdu kanaatindeyim.
Genie isteklerine,hapis isteklerine gülüp geçiyorum.
Bunlar malum oyunun milletin parasını sömürmek için kullandığı argümanlar.
Siz kaç oyunda hapis ve otomatik kasma aracı gördünüz ?

Banla geç mantığıda bir garip. Yıl 2022 adamlar halen banla geç mantığındalar. Banla-geç mantığı elinizde çare tükendiği zaman uygulanır. Slotlara baktığımda görüyorum ki otomatik makro koruması zaten işe yaramış. Oyuncular istedikleri slotta rahatça görev ve farmını yapabiliyor.

Bir an önce maximum levelede ulaşmamıza gerek yok, 60 lvl'dede pk atılabiliyor.

ZIWRO

Üye
Gelen ''z'' güncellemesini destekliyorum.
Eleştirilecek tek şey 5 adet mob'un çok az olması. 20 adet mob'da bir kitlenme olsa daha güzel olurdu kanaatindeyim.
Genie isteklerine,hapis isteklerine gülüp geçiyorum.
Bunlar malum oyunun milletin parasını sömürmek için kullandığı argümanlar.
Siz kaç oyunda hapis ve otomatik kasma aracı gördünüz ?

Banla geç mantığıda bir garip. Yıl 2022 adamlar halen banla geç mantığındalar. Banla-geç mantığı elinizde çare tükendiği zaman uygulanır. Slotlara baktığımda görüyorum ki otomatik makro koruması zaten işe yaramış. Oyuncular istedikleri slotta rahatça görev ve farmını yapabiliyor.

Bir an önce maximum levelede ulaşmamıza gerek yok, 60 lvl'dede pk atılabiliyor.
bunların kafa gitmiş bizde desteliyoruz.
sizin kafanız güzel mi ?
klavye tuşuna elimle basıyorum iyi dinle Z tuşuna elimle basıyorum elimle anladın dimi buraya kadar hecelemiyorum ?
Z ban yiyorum makro yok elimle basıyorum Z ban yiyorum ?
neden oynuyorum malak mıyım?

EDY

Üye
Benim bir ailem var. Hersaniye ekrana bakamam bu forumda z blockuna iyi oldu diyen hayatsızlarla yarışamam o yüzden başka bir projede görüşmek üzere.

ZIWRO

Üye
kimse milletin bokunu bana temizletemez adam AFK bırakıp gidiyor diye ben onların bedelini ödeyemem.
tutarsın 1000 liraya aylık 2 adam gelir banlar.
onları banlama gelip bedelini bana ödet kusura bakmayın baba

AcHiLL3S

Üye
Bu oyunun hiçbir geleceği yok.sonunda oyuncu sayısı uskodan yada pvp serverlerinden bir farkı kalmayacak.pvp sistemi rezil.damageler rezil.vs diye bişey yok ilk vuran öldürüyor zaten.bide bu itemsizlikte +7 +8 +9 gibi itemler basıldığında varın siz düşünün.adamların tek derdi makro engelleme makro ile exp kasanların peşine düşer olmuşlar.yıl olmuş 2022 elle kasmak nedir usko bile sonunda genie koymuş ama cok gec kalmıştır.uskoyu ilk cıktığında oynamış biri olarak konuşuyorum biz o haltı 1 kere yaptık elle kastık günlerce uykusuz kaldık.kaldıki uskoda bile artık sadece görevleri yaparak 80 oluyorsun bu oyunda ne görev var olan görevlerde exp vermiyor zaten doğru düzgün.oyunda gecişlerde yazılmış dışarıdada hayat olduğunu unutmayın yok uzun süre oyun oynamak cildi bozar falan filan ama siz şimdi diyorsunuz ki saatlerce oturun exp kasın :D bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.sizin makroyu engellemenizin tek nedeni para millet premium alsın elle kassın.makroyu kapatmanız bi çok oyuncunun bırakmasını neden olacak zaten.yok işte görüyorum yazanları makrocular ağlıyor yok iyi oldu.bunu diyenlerin coğu uskoyu usko zamanlarında oynamamış hiç bişey yaşamamış görmemiş kişiler elle kasmanın ne demek olduğunu bilmeyen 18 20 yaşındaki bebeler.keske usko zamanında tek derdimiz makro olsaydı siz hiç 5 li okla kospla ok yememişsiniz oyunun nasıl içine edildiğini görmemişsiniz dupe görmemişsiniz dupe ile +10 itemlerin nasıl basıldığını görmemişsiniz oyunun nasıl icine edildiğini görmemişsiniz güzelim oyunun cıkmışsınız ağlıyorlar filan diyorsunuz.ağlıyorsunuz diyen adamların coğu usko ilk cıktında oynayamamış yaşayamamış bebeler.pvp serverlerinde ko yu tanımış kişiler.yada bu oyunda ilk cıktında warrior mage acıp partilerle kasıp şu an 63 65 yapıp iyi slotlarda yüksek exp alıp hızlıca kasanlar oyunda itemi parayı toplayanlar sitelere satanlar.bu gün acın bakalım bi warrior mage bakalım kasabilecekmisiniz 60 lvl elle.oyunun başında acıp kaymağını yiyenlen ötüyor.Bu oyunda genie zaten şart knight online bile koymuşken bu oyun neyine güveniyorda elle kasın diyor saatlerce kaç kişi kasacak.cz'de vs diye bişey yok ilk vuran öldürüyor yada bufsuz olan.asaslar mageler warriorlar hepsi birbirinden dengesiz damageleri var.asasların minörünü zaten bitirmişler minör combo diye bişey yok.asla uskodaki cz hissiyatinin zevkinin yanından gecemez.yaşım 35 uskoda ömrümü harcadım şimdi kalkıpta bi daha exp kasmak için harcayamam koyun genie alalım para ile mağazadan paramızla genie koyalım kassın herkezin lvl kasmak için zamanı zaten yok günde 1 2 saat kasmakla lvl zaten kasamazsınız.ötenlerin coğu evinde baba parası yiyenlerin bütün gün pc başında oturup sonra buraya gelip ahkam kesiyorlar.benim kasmak icin zamanım yok oyundaki bircok kişininde yok.ben oyunu zaten bıraktım makroyu engelleyerek bi cok kişide bıraktı.diyorlar şimdi bırakanlar geri döner sanki sebebi makromuş hyr kim elle kasacak bu saaten sonra o bırakanlar usko görmüş insanlar bu oyunun bir geleceğini olmadığını bilen kişiler oyunda pvp nin berbar olduğunu gören kişiler makro ile filan alakalı değil.aslada geri dönmezler.her gecen gün oyuncunun azaldığını göreceksiniz serverlerde.şimdiden millet charlarını satmaya başlamış.

LunasCar

Üye
Son gelen düzenleme ile birlikte Z block durumu söz konusu değil. Süresi şuan güzel ayarlanmış durumda ekibimizde hiç birimize 1 kere block gibi problemler olmadı. Oyuncuyu tarafsız dinleyen sürekli gelişime açık oyun yönetimine ayrıca teşekkür ederim. @BEARFACT

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt