MAKKHAL
Üye

Olayı açıklayan yanıt budur. Bu kadar.Bu oyunun hiçbir geleceği yok.sonunda oyuncu sayısı uskodan yada pvp serverlerinden bir farkı kalmayacak.pvp sistemi rezil.damageler rezil.vs diye bişey yok ilk vuran öldürüyor zaten.bide bu itemsizlikte +7 +8 +9 gibi itemler basıldığında varın siz düşünün.adamların tek derdi makro engelleme makro ile exp kasanların peşine düşer olmuşlar.yıl olmuş 2022 elle kasmak nedir usko bile sonunda genie koymuş ama cok gec kalmıştır.uskoyu ilk cıktığında oynamış biri olarak konuşuyorum biz o haltı 1 kere yaptık elle kastık günlerce uykusuz kaldık.kaldıki uskoda bile artık sadece görevleri yaparak 80 oluyorsun bu oyunda ne görev var olan görevlerde exp vermiyor zaten doğru düzgün.oyunda gecişlerde yazılmış dışarıdada hayat olduğunu unutmayın yok uzun süre oyun oynamak cildi bozar falan filan ama siz şimdi diyorsunuz ki saatlerce oturun exp kasınbu ne perhiz bu ne lahana turşusu.sizin makroyu engellemenizin tek nedeni para millet premium alsın elle kassın.makroyu kapatmanız bi çok oyuncunun bırakmasını neden olacak zaten.yok işte görüyorum yazanları makrocular ağlıyor yok iyi oldu.bunu diyenlerin coğu uskoyu usko zamanlarında oynamamış hiç bişey yaşamamış görmemiş kişiler elle kasmanın ne demek olduğunu bilmeyen 18 20 yaşındaki bebeler.keske usko zamanında tek derdimiz makro olsaydı siz hiç 5 li okla kospla ok yememişsiniz oyunun nasıl içine edildiğini görmemişsiniz dupe görmemişsiniz dupe ile +10 itemlerin nasıl basıldığını görmemişsiniz oyunun nasıl icine edildiğini görmemişsiniz güzelim oyunun cıkmışsınız ağlıyorlar filan diyorsunuz.ağlıyorsunuz diyen adamların coğu usko ilk cıktında oynayamamış yaşayamamış bebeler.pvp serverlerinde ko yu tanımış kişiler.yada bu oyunda ilk cıktında warrior mage acıp partilerle kasıp şu an 63 65 yapıp iyi slotlarda yüksek exp alıp hızlıca kasanlar oyunda itemi parayı toplayanlar sitelere satanlar.bu gün acın bakalım bi warrior mage bakalım kasabilecekmisiniz 60 lvl elle.oyunun başında acıp kaymağını yiyenlen ötüyor.Bu oyunda genie zaten şart knight online bile koymuşken bu oyun neyine güveniyorda elle kasın diyor saatlerce kaç kişi kasacak.cz'de vs diye bişey yok ilk vuran öldürüyor yada bufsuz olan.asaslar mageler warriorlar hepsi birbirinden dengesiz damageleri var.asasların minörünü zaten bitirmişler minör combo diye bişey yok.asla uskodaki cz hissiyatinin zevkinin yanından gecemez.yaşım 35 uskoda ömrümü harcadım şimdi kalkıpta bi daha exp kasmak için harcayamam koyun genie alalım para ile mağazadan paramızla genie koyalım kassın herkezin lvl kasmak için zamanı zaten yok günde 1 2 saat kasmakla lvl zaten kasamazsınız.ötenlerin coğu evinde baba parası yiyenlerin bütün gün pc başında oturup sonra buraya gelip ahkam kesiyorlar.benim kasmak icin zamanım yok oyundaki bircok kişininde yok.ben oyunu zaten bıraktım makroyu engelleyerek bi cok kişide bıraktı.diyorlar şimdi bırakanlar geri döner sanki sebebi makromuş hyr kim elle kasacak bu saaten sonra o bırakanlar usko görmüş insanlar bu oyunun bir geleceğini olmadığını bilen kişiler oyunda pvp nin berbar olduğunu gören kişiler makro ile filan alakalı değil.aslada geri dönmezler.her gecen gün oyuncunun azaldığını göreceksiniz serverlerde.şimdiden millet charlarını satmaya başlamış.