Zafere Gidilen Yolda Çekilen Çile Kutsaldır.

MURATUS

Üye
Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere herkes bu cuma oyunun açılmasını karantinada herkesin güzel keyifle oyun oynamasını düşünüyordu fakat lakin ekip tarafından aktarılan bilgilerle biraz daha ertelenecek olması kimseyi üzmesin bu oyun bir çok oyunu yaralayacagı için güvenlik konusunda büyük bir önlem alması gerekmektedir önlemsiz açılması her dakıka dc yiyip çıldırmaktansa biraz daha dişimizi sıkıp beklemek daha güzel oynanır bir oyunla lagsız dc siz oynamak hepimizin öncelikli tercihidir bu süre sarfında RiseOnline Ekibini darlamayıp yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz oyunun ilk günü zafer kutlamalarını hep birlikte yapmak dileğiyle

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Emin ol bir çok insanın üzüldüğü konu temenniler verilmesiydi üzülmeyin herşey yolunda denildi Gandalf paylaşımı olmasa belki bu kadar tepki verilmezdi yoksa Alfanin deneme olduğunu bilmeyen yoktur

MURATUS

Üye
Emin ol bir çok insanın üzüldüğü konu temenniler verilmesiydi üzülmeyin herşey yolunda denildi Gandalf paylaşımı olmasa belki bu kadar tepki verilmezdi yoksa Alfanin deneme olduğunu bilmeyen yoktur
Emin ol kardeşim onlarda bazı konularda hatalı olduklarını biliyorlar olur böyle şeyler herkes heycanlı alttan alması lazım herkesın birbirini

LunasCar

Üye
Adı üstünde test olarak açılacak, pek birşey beklememek lazım acele etmeye gerek yok :)

MURATUS

Üye
Şimdi şöyle bakmak lazım test falan ama testi bile önemsiyorlar testi önemseyen insanlar gelecekte neler yapar düşünmek lazım : ) acele etmeyelim elbet cıkacak güzel olsun geç olsun test olsa bile

Siyah34

Üye
Beni heyecanlandıran bulacağım buglar. Ben oyunu alfada oynamak için değil oyunu biçimlendirme için oynamak istiyorum.

MURATUS

Üye
Beni heyecanlandıran bulacağım buglar. Ben oyunu alfada oynamak için değil oyunu biçimlendirme için oynamak istiyorum.
Dostum bug bulmak ıcın oynuyorsan buldugun bugları yonetıme ıletırsen hersey hepımız ıcın daha guzel olur illakı hatalar cıkacaktır hata cıkmayan oyun yok

Nazzy

Üye
Bizde İlk Etapta Bug İçin Oynuyaacağız alpha Testininde Amacı Bu Olsa Gerek

MURATUS

Üye
Ellerimizi göğe açtık open server demesini bekliyoruz Admin beyin :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt