BlackAlistar
Üye

şimdi milyon dolarlık yayıncı şirketler ile bir tutup eleştirenler var o çok komik bence burada küçük ölçekli bir yapımcıdan bahsediyoruz hata yapılmadan tecrübe kazınılması mumkun değil ben eminim ki daha bir cok hata da yapılacaktır çok normal bunlar
oyun gelişmeyi başaracak mı bunu izlemek lazım mesela bundan 1 ay sonra şuanki sorunların %5 çözülmüş olsun bence bu gelişimi göstermek açısından çok yeterli bir adımdır ozaman ben 1 sene sonra bu oyunun çok daha iyi bir yerde olacagına inanırım. Şans vermek lazım.
Benim şuan gördüğüm en kritik sorun iletişim kısmı açıklama yapacak personel yetersizliği acilen 1 kişiyi işe almalılar ve düzenli olarak yol hariyası yayınlamalılar.
şuan insanlar saatli bomba gibi yeterli açıkmalar yapılamadıgından veya yanlış mecralarda yapıldıgından insanlarda bilgisizlikten dolayı kaygı oluşuyor.
Benim şuan gördüğüm en kritik sorun iletişim kısmı açıklama yapacak personel yetersizliği acilen 1 kişiyi işe almalılar ve düzenli olarak yol hariyası yayınlamalılar.
şuan insanlar saatli bomba gibi yeterli açıkmalar yapılamadıgından veya yanlış mecralarda yapıldıgından insanlarda bilgisizlikten dolayı kaygı oluşuyor.
Son düzenleme: