Zaman Tanıyın Ağlamayın Artık

BlackAlistar

Üye
şimdi milyon dolarlık yayıncı şirketler ile bir tutup eleştirenler var o çok komik bence burada küçük ölçekli bir yapımcıdan bahsediyoruz hata yapılmadan tecrübe kazınılması mumkun değil ben eminim ki daha bir cok hata da yapılacaktır çok normal bunlar :) oyun gelişmeyi başaracak mı bunu izlemek lazım mesela bundan 1 ay sonra şuanki sorunların %5 çözülmüş olsun bence bu gelişimi göstermek açısından çok yeterli bir adımdır ozaman ben 1 sene sonra bu oyunun çok daha iyi bir yerde olacagına inanırım. Şans vermek lazım.

Benim şuan gördüğüm en kritik sorun iletişim kısmı açıklama yapacak personel yetersizliği acilen 1 kişiyi işe almalılar ve düzenli olarak yol hariyası yayınlamalılar.

şuan insanlar saatli bomba gibi yeterli açıkmalar yapılamadıgından veya yanlış mecralarda yapıldıgından insanlarda bilgisizlikten dolayı kaygı oluşuyor.

Son düzenleme:

35lofb35

Üye
o saydığın sorunlar oyunu oyun yapan etkenler zaten bırak milliyetçiliği eleştiri geliştirir. Eğer 1000 kişi şikayetçi 100 kişi mutluysa o iş olmamıştır aynen türkiye ekonomi si gibi hadi bas git şimdi
ağır boş yapıyorsun. O sorunlar oyunu oyun yapan sorunlar değil.
Macro slotları xp vermeyen slotlar kim kasacak orda sanıyorsun? Zaten onlar olmasa o slotlar boş kalacak.
10k ex ile 10 saat dönecek vizyonsuz musun? Cz de 50k altı xp almıyorken?
Üstüne üstlük tüm channellerde Shootsayer doluyken macro slotları da dolu. Olmasa daha kanser durum yaşayacaksınız.
Gerçekten boş yapmakta üstünüze yok.
Hiç bir mmo ya ilk 1 yıl başlamadığınız çok belli hep oturmuş oyunları oynadığınız çok belli.
Dua edelim ki alt yapısı hazır bir oyunu sundular eğer bambaşka bir sıfır oyun çıksaydı her oyunda olduğu gibi buglardan geçemezdik.
Bu gördükleriniz büyük sorun mu sanıyorsunuz? 10 yıllık oyunlarda ara patchlerde dahi bu problemler oluyor.

Delucia

Üye
Herkes dv gelsin diyorsun anladım nah gelir herkes dv sonra çöksün demi kanallar ikide bir. Millet solo kıyma olsun oralarda pt bulacam diye vizyon nedir biliyormusun olan etkinlikleri aktif etmek exp event lar yapmak insanlara ücretsiz devamlı cash ile alınabilecek üç beş günlük ürünler dağıtmak yeni oyun diyorsun ya hah işte yeni oyun bunları yapar. Olan dungeon ı kapatmaz ırklar arası savaşı aç bi insanlar savaş görsün bdw yap demi bunlar olmalı yeni oyunlarda mal gibi exp kastırmamalı.

35lofb35

Üye
Herkes dv gelsin diyorsun anladım nah gelir herkes dv sonra çöksün demi kanallar ikide bir. Millet solo kıyma olsun oralarda pt bulacam diye vizyon nedir biliyormusun olan etkinlikleri aktif etmek exp event lar yapmak insanlara ücretsiz devamlı cash ile alınabilecek üç beş günlük ürünler dağıtmak yeni oyun diyorsun ya hah işte yeni oyun bunları yapar. Olan dungeon ı kapatmaz ırklar arası savaşı aç bi insanlar savaş görsün bdw yap demi bunlar olmalı yeni oyunlarda mal gibi exp kastırmamalı.
Ne diyorsun hocam? Oyunun amacı CZ den ibaret zaten?
Yeni oyun onları yapmaz . Yeni oyun onu zamanla teker teker getirir.
İlk öncelik her zaman zorlu olmalı ki contentleri daha geç getirip daha uzun soluklu olması gerekir oyunun.
Vizyondan bahsetme bu yüzden.
Zaten adamlar server sorunlarını çözdüklerinde odaklanacakları ilk şey dediklerin.
Etkinlikleri başka konuda bol bol anlattım nelerin yapılması gerekiyor diye.
Günlük ve aylık ödüller, haftalık ve günlük etkinlikler, küçük büyük ödüller.
Yeni çıkan her oyunda xp level sistemi varsa mal gibi kasıyorsun...
Örnek bdo. 1 yılda 63 olunuyorken şimdi 1 haftada 63 oluyorsun.
1 ayda 60 olduğumuz ilk zamanlar şimdi 3 saatte 60 oluyorsun.
Bu bir oyundan örnektir. XP LEVELING sistemi olan her oyun ilk çıktığında böyledir.
Boş yapmaya devam edin.

JohnPlane

Üye
Ne diyorsun hocam? Oyunun amacı CZ den ibaret zaten?
Yeni oyun onları yapmaz . Yeni oyun onu zamanla teker teker getirir.
İlk öncelik her zaman zorlu olmalı ki contentleri daha geç getirip daha uzun soluklu olması gerekir oyunun.
Vizyondan bahsetme bu yüzden.
Zaten adamlar server sorunlarını çözdüklerinde odaklanacakları ilk şey dediklerin.
Etkinlikleri başka konuda bol bol anlattım nelerin yapılması gerekiyor diye.
Günlük ve aylık ödüller, haftalık ve günlük etkinlikler, küçük büyük ödüller.
Yeni çıkan her oyunda xp level sistemi varsa mal gibi kasıyorsun...
Örnek bdo. 1 yılda 63 olunuyorken şimdi 1 haftada 63 oluyorsun.
1 ayda 60 olduğumuz ilk zamanlar şimdi 3 saatte 60 oluyorsun.
Bu bir oyundan örnektir. XP LEVELING sistemi olan her oyun ilk çıktığında böyledir.
Boş yapmaya devam edin.
Söylediklerine kesinlikle katılıyorum +1

FıstıkçıŞahap

Üye
Yahu abi yorumların %90ı boş ya. Yöneticiler yorum yapmıyor diye saklanıyor olarak mı değerlendiriyorsunuz gerçekten? O kadar yatırım yaptılar bu oyuna, zamanlarını verdiler, mantıklı mı sizce başı boş bırakacakları? Şuan open beta'da oyun, tabi ki sorunlar olacak, zamana bıraksanıza atlı mı kovalıyor arkanızdan?

Level kasmaya ayıracağınız zamanı craftinge ayırsanız zaten umursamazsınız level muhabbetini. Sanki çok zor level kasmak, zaten 59-60 olsak yeter bu kadar takılmayın bu mevzulara. Macro görünce reportlayın geçin, ayrıyetten buraya konu açmanın ne mantığı var? Adamların işini zorlaştırıyorsunuz resmen, toxic bir kitle oluşuyor harbi ya.

Beğenmiyorsanız gidin malum oyunu oynayın abi, beğeniyorsanız da destekleyin biraz, zaman tanıyın, pazar yapın, saçma sapan neden çözülmedi şu şöyle böyle konuları açacağınıza.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt