Zaman Tanıyın Ağlamayın Artık

FıstıkçıŞahap

Üye
Valla bilgi almaya foruma giriyorum, sürekli performans sorunları, macro sorunları, exp slot sorunları. Yahu arkadaşlar, adı lazım değil oyun gibi değil bu oyunun mantığı, level i halledip hemen PK çıkmayıverin bir zahmet.

Ekip arkada çalışıyor zaten her konuya yorum yazmalarını bekliyorsunuz, zaman tanıyın, o sırada da gb kasın, pazar yapın, ucuza alın pahalıya satın, crafting yapın, şuan crafting göze batmıyor fakat çok lazım olacak.

Geliştirin kendinizi craftingde, level sonra da kasılır yeter artık bilgi paylaşın, şikayet etmeyin.

Delucia

Üye
o saydığın sorunlar oyunu oyun yapan etkenler zaten bırak milliyetçiliği eleştiri geliştirir. Eğer 1000 kişi şikayetçi 100 kişi mutluysa o iş olmamıştır aynen türkiye ekonomi si gibi hadi bas git şimdi

JohnPlane

Üye
Katılıyorum kesinlikle +1 ama şöyle birşey var bu dediklerini yapanlar zaten malum oyundaki paraları çöp olacağı için bu oyunun tutmamasını istiyorlar. Sorunları bizde görüyoruz ama şuan oyun gayet oynanabilir ve keyif verici bence. Expini kas sıkılırsan pk at yapamıyorsan ekip bulmaya çalış arkadaş edin zaten oyun bundan ibaret bundan fazlasını beklemek saçma bence

Edit: Oyun " Erken Erişim " safhasında bunu unutmamak gerekiyor etkinlikler sonra gelicek veya düzeltmeler yavaş yavaş yapılıcak bunlar normal şeyler.

Desinty

Üye
Olumsuz konu açanlar satten malum oyunda elit itemi yada pazarcı tayfasi

Eren77

Üye
Yalnız şöyle bir şey var; oyun iyi hoş güzel arkadaş ortamı ile mükemmele oynanır da, oyunla daha çok ilgilenmeleri gerekiyor. Ne oyunlar var adamlar erken erişimde çözüyor olayı. Erken erişim diyip işin içinden öyle çıkılmaz yani. DC'ler vs artık saymıyorum zaten klasikleşti.

Kjheron

Üye
Oyunun başından beri varolan ve hala çözülmeyen sorunlar liste;

1-Lag
2-Unity4 Crash
3-Hesapların Askıda Kalması
4-Loading Screen Crash
5-Makro Sorunu
6-P2W için birşey yapılmaması
7-Gold Satışının engellenmemesi
8-FPS sorunu
9-CPU ve GPU üzerindeki anlamsız yük.

Bu liste daha çooook uzar gider.

JohnPlane

Üye
Oyunun başından beri varolan ve hala çözülmeyen sorunlar liste;

1-Lag
2-Unity4 Crash
3-Hesapların Askıda Kalması
4-Loading Screen Crash
5-Makro Sorunu
6-P2W için birşey yapılmaması
7-Gold Satışının engellenmemesi
8-FPS sorunu
9-CPU ve GPU üzerindeki anlamsız yük.

Bu liste daha çooook uzar gider.
La oyun açılalı 1 Hafta oldu 1 hafta insafsızmısınız siz ?

JohnPlane

Üye
2 yıldır kapalı alfa-açık alfa-kapalı beta-açık beta neden yapıldı?
tamamda hocam alpha-beta da pazar sistemi veya exp sistemi herşey belirsizdi tahmin edilebilir şeyler değildi ki ve ayrıca bu denli aşırı yoğunlukta yoktu. Bu bahsedilen sorunlar çözülemeyecek zor sorunlar değil ki sadece zamanla yavaş yavaş yapılabilecek şeyler ve çok rahat yapar bu ekip

Kjheron

Üye
tamamda hocam alpha-beta da pazar sistemi veya exp sistemi herşey belirsizdi tahmin edilebilir şeyler değildi ki ve ayrıca bu denli aşırı yoğunlukta yoktu. Bu bahsedilen sorunlar çözülemeyecek zor sorunlar değil ki sadece zamanla yavaş yavaş yapılabilecek şeyler ve çok rahat yapar bu ekip
çok rahat yapar bu ekip demişsin ya, bu bahsettiğin ekip neden 10 gündür bir şey yapmıyor? hiç bir güncelleme notu patch notu paylaşılmadı?

Delucia

Üye
Oyun açıklarını kullananlar kullandı hala diyorki çözülemeyecek sorunlar değil geç bunları oyunu sen mi yaptın bırak adamlar açıklama yapsın şöyle çözüyoruz diye sana ne oluyor yazılımını sen mi yapıyorsun oyunun gelmiş evin çocuğu gibi savunuyorsun oyunu. Bırakta adamlar cevaplasın bunları

JohnPlane

Üye
Oyun açıklarını kullananlar kullandı hala diyorki çözülemeyecek sorunlar değil geç bunları oyunu sen mi yaptın bırak adamlar açıklama yapsın şöyle çözüyoruz diye sana ne oluyor yazılımını sen mi yapıyorsun oyunun gelmiş evin çocuğu gibi savunuyorsun oyunu. Bırakta adamlar cevaplasın bunları
Ben oyunu çok sevdim zevkle oynuyorum birileri kötüleyince kötü hissediyorum.

grow

Üye
seviyorsun diye bir şeyi kötü yönlerini görmezden gelemezsin, benim açımdan şu anda çıkışa hazır olmayan yarım bir oyun rise online
knk boşver bunlar anlamaz cahil bir kitle ne anlatsan anlat dediğim dedikler boşver takmaa

LosTurcos

Üye
Ben hatalar sorunlardan çok (ki bana göre şuan çok çok ciddi sorun yok askıda kalma hiç yaşamadım, arada bir dc oluyorum sonra girince devam saatlerce)
Yönetimden herkesin aniden sessiz kalmasından hoşlanmıyorum hiç.

JohnPlane

Üye
Dostum biz de çok sevdik ama olanı da olduğu gibi söylüyoruz. Kabullenmen lazım.
hocam kabulleniyoruz ama daha 1 haftadır açılmış bir oyun için yazılanlar çok acımasız. 1 yıl geçmiş ve hala aynı şeyleri konuşuyormuş gibi yapmanın anlamı yok bence.

Shan

Üye
Mesajları okuyunca "Kervan Yolda Düzülür." şeklindeki atasözümüz geldi aklıma . Bir işin gerçekleşmesi için yeterince zaman yoksa eksik kalan şeylerin giderilmesini bekleyerek zaman kaybetmenin aslında akıllıca olmadığını ifade eder . Eğer imkan varsa başlamak , tespit edilen tüm eksikliklerin küçük küçük giderilmesinin çok daha mantıklı olacağı ve kişinin tecrübe kazanıp işini daha hızlıca kavrayacağını ifade eder ... Oyun yapımcılarının bu mantıkla hareket edip etmediklerini bilemem . Bildiğim tek bir şey var hiçbir Oyun Yapımcısı oyununda 1 tane bile bug hata vs. olmasını istemez . Ve ortaya bir sorun çıkarsa bunların mümkün olan en kısa sürede çözülmesini bizden daha fazla isterler . Çünkü bu onların iş'idir , bizimse oyunumuz ...

Rise Online , Online oyun dünyasında bir meydan okumaya girişti . Bu hiç kolay bir iş değil . Ve oyunun zamana ihtiyacı olduğunun bizden daha fazla farkında olduklarına eminim . Bende birçok sorun yaşıyorum oyuncu olarak ama yanlarında olmaya devam edeceğim sabrımın yettiği yere kadar :) Umarım bu işi başarırız hep beraber ...

Eren77

Üye
Mesajları okuyunca "Kervan Yolda Düzülür." şeklindeki atasözümüz geldi aklıma . Bir işin gerçekleşmesi için yeterince zaman yoksa eksik kalan şeylerin giderilmesini bekleyerek zaman kaybetmenin aslında akıllıca olmadığını ifade eder . Eğer imkan varsa başlamak , tespit edilen tüm eksikliklerin küçük küçük giderilmesinin çok daha mantıklı olacağı ve kişinin tecrübe kazanıp işini daha hızlıca kavrayacağını ifade eder ... Oyun yapımcılarının bu mantıkla hareket edip etmediklerini bilemem . Bildiğim tek bir şey var hiçbir Oyun Yapımcısı oyununda 1 tane bile bug hata vs. olmasını istemez . Ve ortaya bir sorun çıkarsa bunların mümkün olan en kısa sürede çözülmesini bizden daha fazla isterler . Çünkü bu onların iş'idir , bizimse oyunumuz ...

Rise Online , Online oyun dünyasında bir meydan okumaya girişti . Bu hiç kolay bir iş değil . Ve oyunun zamana ihtiyacı olduğunun bizden daha fazla farkında olduklarına eminim . Bende birçok sorun yaşıyorum oyuncu olarak ama yanlarında olmaya devam edeceğim sabrımın yettiği yere kadar :) Umarım bu işi başarırız hep beraber ...
hocam kabulleniyoruz ama daha 1 haftadır açılmış bir oyun için yazılanlar çok acımasız. 1 yıl geçmiş ve hala aynı şeyleri konuşuyormuş gibi yapmanın anlamı yok bence.
Dediklerinize az da olsa katılıyorum ama şuan bile şu yazı yazdığım saatte bile gidin bakın Vurton kampa koca bir pt yerde yatıyor town çekmemişler. Neden? Makrolar çünkü hepsi mesela bu olaya bir dur demeleri lazım. Görev yapamadık kardeş bu gün 5 arkadaş görev yapamadık. Adım başı makro hepsi. Sabit, oldukları yerden sağa sola ok atıyorlar. Hak mı bu şimdi? 57 seviye priest kastım partide ben bir de biri hariç diyelim hepsi makroda kasıyor ben arkadan habire can buff falan yetiştirmeye çalışıyorum. Bir enayi ben miyim? Bunları söyleyince de "yok bu kadar eleştirmek yersiz", "bu kadar acımasız olunmaz". Bana kim acıyacak kardeş? Ben o kadar saat kasacam eklem yerlerim ağrıyacak bi başkası gelip oraya makro bırakıp gidecek saatlerce olmayacak. Hak mı bu şimdi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt