Zaman ve SC kaybı

Fox

Üye
Bu kadar Yönetim sevici olmayın.Serverlarda Cpu Optimizasyon sorunları var maplerde playerlar düz yürüdükleri halde geri geri gidiyor ya da 93 model şahin gibi yan yan gidiyor şeklinde görünüyor. Moblar görünmez gelebiliyor öldüğünde yeniden dogarken hatalar mevcut.Objektif olunuz

Objektif olduğuma inanıyorum. Keza hataların bende farkındayım. Aslında yönetimde farkında hepsi zamanla düzelir umuduyla bekliyorum bende. Ancak biranda düzelmesini beklemek 93model şahine o anda 300km/h ulaşmasını düşünmekle aynı şey. Zamanla her şey yerine oturur.

barzo03

Üye
Sanki gönüllü olarak rise online da çalışıp update getiriyorlar, siz video izlerken filan ne abi cuma günü 5 saatlik bakım sence mantıklı bi karar mı ?
İşte diyorum ya işsiz aylak adama koymuyor saatlerce asosyal gibi oynadıkları için onlara mola gibi geliyor :D. İşten çıkıp gelen adam bastığı sc ye çaresiz ekmek banıyor :)

vuejs

Üye
Gece 2 de forumda bunları tartışmak yerine 4-5 saat max süreni arttırıp hafta sonu keyifli vakit geçirebilirdin. Haftasonu akşam 9 da 5 saatlik bakım mantıklı değil rise online ı bizde severek oynayıp destekliyoruz fakat cuma günü 9 da başlayıp gece 2 de bile bitmeyen bir update mantıklı değil.

barzo03

Üye
:)Bende günde 4 5 saat max oyunu oynayabilen birisiyim. :)
O zaman halimizi en iyi senin anlaman lazım :) Böyle bir olayda objektif davranamazsın 30 dk yazıp 4 saat bekliyoruz. Buna tepki vermezsen o 4 saat ilerde 9 saat olur. Biz sadece geçen zaman kaybı ve boşa giden sc lere yanıyoruz yaptıkları işi kötülemiyoruz tabi :)

Koray

Üye
Objektif olduğuma inanıyorum. Keza hataların bende farkındayım. Aslında yönetimde farkında hepsi zamanla düzelir umuduyla bekliyorum bende. Ancak biranda düzelmesini beklemek 93model şahine o anda 300km/h ulaşmasını düşünmekle aynı şey. Zamanla her şey yerine oturur.
Peki haklısınız diyeyim diyecek birşey yok.

• Beğen
Tepkiler: Fox

Fox

Üye
O zaman halimizi en iyi senin anlaman lazım :) Böyle bir olayda objektif davranamazsın 30 dk yazıp 4 saat bekliyoruz. Buna tepki vermezsen o 4 saat ilerde 9 saat olur.

Hocam geçenlerde müşterime kesin pazartesi gelir dediğim 1 kamyon ürün çarşambaya sarktı. Elimde olmayan sebeplerdi. Bu gibi problemler hayatımızı yaşanabilir kılıyor. Her şeyin yolunda gittiğini düşünsenize bu inanılmaz kötü olurdu. İnsana bir meşakkat lazım. Burada da farkındayım ki yönetim o an farkında olmadıkları bir hata ile karşılaştı ve bu sebeple bakım uzadı. Aslında empati yapmak lazım. Düşünsenize o hata ile 2 hafta oyunu oynadığınızı.

Koray

Üye
Oyun beta sürümündeyken böyle hatalar olabilir. Bunu hepimiz anlayabiliriz sanırım ancak bu optimizasyon sorunları beta halinde iken de böyleydi. defalarca geri dönüşler yapıldı sonuç hala bu grafikler kötü kötü olmasına rağmen de Pc donanımını aşırı yoruyor orta sınıf bir bilgisayar sahibi biribu oyunu açıp 2 adım atamaz kullanıcı kaybediyorlar farkında değiller.Malum oyunu bırakıp buraya geldim orda kımsenın sesi çıkmadı aynı tas aynı hamam devam etti yıllarca para aldılar ancak hiç geri dönüş vermediler.Burada da sesimizi çıkarmayıp bekleyelım burası da aynı olsun

barzo03

Üye
Hocam geçenlerde müşterime kesin pazartesi gelir dediğim 1 kamyon ürün çarşambaya sarktı. Elimde olmayan sebeplerdi. Bu gibi problemler hayatımızı yaşanabilir kılıyor. Her şeyin yolunda gittiğini düşünsenize bu inanılmaz kötü olurdu. İnsana bir meşakkat lazım. Burada da farkındayım ki yönetim o an farkında olmadıkları bir hata ile karşılaştı ve bu sebeple bakım uzadı. Aslında empati yapmak lazım. Düşünsenize o hata ile 2 hafta oyunu oynadığınızı.

Sende haklısın ona lafım yok empati yapıyorum fakat benim sözüm git uyu bilmem ne diyen arkadaşlara :D. Söylediğin gibi işler yolunda gitmemiş olabilir ancak yarım saat yarım saat diye diye 4 saattir bekliyorum o yüzden sitemim :D

vuejs

Üye
Dert bir tane değil;
1. Bakım 30 dakika olduğu söylenip 5 saat uzadı.
2.Bakım varken oyundan çıkmayanlar mob kesmeye devam etti.
3.Forumda rollback isteyenlerin konuları kapatıldı.
4.Bakım zamanı akşam 9 ve hafta sonuna denk geldi.

BoşLaflar

Üye
Açık dünya ve grafikleri çok çok çok daha iyi olan "Dayz" Oyununu ultra da 80 FPS'yi verebilen bilgisayarda Rise online da fps drop yiyorum :D
Madem bu kadar çok hatası var 1 yıl uzatsalardı açma süresini, kusura bakmayında Oyun üzerinden Para kazanan bir firmanın savunuculuğunu yapmayın. Bir işi yapıyorsanız tam yapmaya özen göstereceksiniz özelliklede para kazandığınız bir iş ise. Kimse parası ile yada harcadığı vakit ile rezil olmak istemez...

Szeth

Üye
Oyun beta sürümündeyken böyle hatalar olabilir. Bunu hepimiz anlayabiliriz sanırım ancak bu optimizasyon sorunları beta halinde iken de böyleydi. defalarca geri dönüşler yapıldı sonuç hala bu grafikler kötü kötü olmasına rağmen de Pc donanımını aşırı yoruyor orta sınıf bir bilgisayar sahibi biribu oyunu açıp 2 adım atamaz kullanıcı kaybediyorlar farkında değiller.
Oyun şu an beta sürümünde olabilir, ancak oyun içerisinde bulunan bir çok içeriğe para ödüyoruz ve zaman harcıyoruz. Bu sebeple "abi oyun beta yaa" gibi bir bahane sunulması oldukça saçma olacaktır. Burada yaşanan sorun oyunda bir hata yapılması değil, prime time diyebileceğimiz yoğun süreç boyunca sunucunun kapalı kalmasıdır. Yani durum tamamen karar mercii tarafından yapılan bir hata olarak tanımlanabilir.

Koray

Üye
Oyun şu an beta sürümünde olabilir, ancak oyun içerisinde bulunan bir çok içeriğe para ödüyoruz ve zaman harcıyoruz. Bu sebeple "abi oyun beta yaa" gibi bir bahane sunulması oldukça saçma olacaktır. Burada yaşanan sorun oyunda bir hata yapılması değil, prime time diyebileceğimiz yoğun süreç boyunca sunucunun kapalı kalmasıdır. Yani durum tamamen karar mercii tarafından yapılan bir hata olarak tanımlanabilir.
Dostum aynı şeyi savunuyoruz.Yanlış anlaşılmasına sebep olan durum eksik cümle yazmış olmam. Beta sürüm çıktı aynı hatalar vardı aylardır düzeltilmeyen hatalar..
Şuanda da yani nihani sürümde de aynı hatalar mevcut. Nihayetinde şuanda oyun açıldı beta sürüm diyemeyiz bence artık

TaturA

Üye
İyi geceler dostlar, boşa giden zamanımız ve bastığımız scler. Elimizde tuttuğumuz slotların telafisi yapılacakmı acaba?

Birde 30 DAKİKA diye başlayan bakım 4 saat oluyor saçma değilmi ona göre plan yapıyoruz. Bence Telafi yapılması lazım...
Oha elinizde slotmu var bize satın :)

anartonya

Üye
'' Elimizde tuttuğumuz slotlar telafi edilecek mi? '' Bu cümleyi kuran biri malum oyundan gelen slot mafyası, şu hayatta tek amacı mafyacılık oynamak olan, kürdandan pekte farkı olmayan şahıslardır. Umarım herşeyiyle siz zarara girersiniz de buradan da kurtuluruz sizden :)

• Beğen
Tepkiler: Fox

BoşLaflar

Üye
'' Elimizde tuttuğumuz slotlar telafi edilecek mi? '' Bu cümleyi kuran biri malum oyundan gelen slot mafyası, şu hayatta tek amacı mafyacılık oynamak olan, kürdandan pekte farkı olmayan şahıslardır. Umarım herşeyiyle siz zarara girersiniz de buradan da kurtuluruz sizden :)
Güzel kardeşim anlamadığınız şey şu, şimdi oyun 1'de açılacak deniyor ve EXP eventi yapılacakmış. Ben eve saat 5'te geliyorum ve geldiğimde tüm slotlar dolu olacak, KS'ye oturalım desek millet cıyaklıyor yok karalisteye aldık sizi bilmemne gördükleri heryerde ks oturacaklar. Tam hafta sonunu değerlendirelim diyoruz yer buluyoruz, oyun kapanıyor.
Birde inatla her yazdığım mesajın altında KO'cu ilan ediliyorum, bu aynı yaşlı dayıların "Sen fedöcüsün!" demesiyle aynı gibi geliyor bana, çünkü hayatımda KO'yu 5-6 saat felan oynamışımdır. Gülüp geçiyorum sadece :D

PLaTiN

Üye
İyi geceler dostlar, boşa giden zamanımız ve bastığımız scler. Elimizde tuttuğumuz slotların telafisi yapılacakmı acaba?

Birde 30 DAKİKA diye başlayan bakım 4 saat oluyor saçma değilmi ona göre plan yapıyoruz. Bence Telafi yapılması lazım...
valla bugün güzelce girer kasarim diyordum. başında bekliyoruz. amatörce bence... bir saat verilir ona göre açılır serverler...

barzo03

Üye
Güzel kardeşim anlamadığınız şey şu, şimdi oyun 1'de açılacak deniyor ve EXP eventi yapılacakmış. Ben eve saat 5'te geliyorum ve geldiğimde tüm slotlar dolu olacak, KS'ye oturalım desek millet cıyaklıyor yok karalisteye aldık sizi bilmemne gördükleri heryerde ks oturacaklar. Tam hafta sonunu değerlendirelim diyoruz yer buluyoruz, oyun kapanıyor.
Birde inatla her yazdığım mesajın altında KO'cu ilan ediliyorum, bu aynı yaşlı dayıların "Sen fedöcüsün!" demesiyle aynı gibi geliyor bana, çünkü hayatımda KO'yu 5-6 saat felan oynamışımdır. Gülüp geçiyorum sadece :D
Rise Online oynayamadığımız için sitem ediyoruz adamlar bizi ko cu ilan ediyor vay arkadaş :D. Bazı kişiler ciddi anlamda oyun oynamaktan algısını yitirmiş, eee tabi küçükken okuldan kaçıp internet kafeye oyun oynamaya giden adamlardan da okuma ve anlama bekleyemeyiz :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt