BoşLaflar
Üye

Yapma kanka yazma şöyle, KO'cumusun ksjadasdasdlasvalla bugün güzelce girer kasarim diyordum. başında bekliyoruz. amatörce bence... bir saat verilir ona göre açılır serverler...
Yapma kanka yazma şöyle, KO'cumusun ksjadasdasdlasvalla bugün güzelce girer kasarim diyordum. başında bekliyoruz. amatörce bence... bir saat verilir ona göre açılır serverler...
Kardeşim dikkat et her an ko cu ilan edilebilirsin bu tarz şeyler yazma tetikleniyorlarvalla bugün güzelce girer kasarim diyordum. başında bekliyoruz. amatörce bence... bir saat verilir ona göre açılır serverler...
kardeşim bu oyuna başlayanlar %90 ı zaten ko cu... herkes bir background u olduğu için başlıyor. sıfırdan kim başlar böyle bir oyuna. selamlarYapma kanka yazma şöyle, KO'cumusun ksjadasdasdlas
ben zaten ko cuyum kankaKardeşim dikkat et her an ko cu ilan edilebilirsin bu tarz şeyler yazma tetikleniyorlar. Rise oynayamadığım için sitem ediyorum ko cu ilan ediliyorum asoıfhjasoıfoasıfasfasf
Elimizde tuttuğumuz slotların ??? ya ben bunu anlamıyorum biri bana anlatsın.. bi slot elde nasıl tutulur... bu slotlar tüm kullanıcılara açıktır.. oyunu satın almıyorsunuz oynuyorsunuz siz. benimdehoşuma gitmiyor boşbi slota yerleştiğimde gelen ks takımı amaşöyle bişey var o slotlarsadece size özel olarak konmuyor oraya...İyi geceler dostlar, boşa giden zamanımız ve bastığımız scler. Elimizde tuttuğumuz slotların telafisi yapılacakmı acaba?
Birde 30 DAKİKA diye başlayan bakım 4 saat oluyor saçma değilmi ona göre plan yapıyoruz. Bence Telafi yapılması lazım...
İnan hayatımda sadece mmo olarak 1 ay m2 oynamış birisiyim oda yıllar önce ortaokul zamanlarım. Ko yu oynamayı geçtim pc ye launcher ini bile kurmamış birisiyim ancak, her karşıt görüş belirttiğimde ko savunucusu ilan edilip saçma sapan saldırılara uğruyorum. Bu çomarları gördükçe iyi ki de yıllarımı mmo ya vermemişim diyorum bunlarla uğraşılmaz adamlar resmen sinir turnusolukardeşim bu oyuna başlayanlar %90 ı zaten ko cu... herkes bir background u olduğu için başlıyor. sıfırdan kim başlar böyle bir oyuna. selamlar
anlıyorum seniİnan hayatımda sadece mmo olarak 1 ay m2 oynamış birisiyim oda yıllar önce ortaokul zamanlarım. Ko yu oynamayı geçtim pc ye launcher ini bile kurmamış birisiyim ancak, her karşıt görüş belirttiğimde ko savunucusu ilan edilip saçma sapan saldırılara uğruyorum. Bu çomarları gördükçe iyi ki de yıllarımı mmo ya vermemişim diyorum bunlarla uğraşılmaz adamlar resmen sinir turnusolu![]()
Kardeşim adam slot benim diye asıp kesmemiş. Zaten hali hazırda kasıldığın slota biri ks oturunca saatlerce sabır edip o adamı bezdirir yollarsan bu slotu elinde tuttuğun anlamına gelmez mi zaten. Adam oyunu oynayamadığı için sitem ediyor oyuna karşıt bir görüş belirtmemiş..Elimizde tuttuğumuz slotların ??? ya ben bunu anlamıyorum biri bana anlatsın.. bi slot elde nasıl tutulur... bu slotlar tüm kullanıcılara açıktır.. oyunu satın almıyorsunuz oynuyorsunuz siz. benimdehoşuma gitmiyor boşbi slota yerleştiğimde gelen ks takımı amaşöyle bişey var o slotlarsadece size özel olarak konmuyor oraya...
Şöyle tutuluyor güzel kardeşim, hani oyunda genel bir kanı var. Biri slottayken ksye gelen olursa direkt adamları Fişliyorlar ve sonra her gördükleri yerde ksye oturuyorlar. Diğer klanlarla aralarına mesafe koydurmaya çalışıyorlar, yani kısacası adamlara oyunu zehir ediyorlar. Bende diyorumki ben bunu yaşamak istemiyorum, niye oyun oynamak yerine manyak manyak insanlarla uğraşayım ki?. Slotu biz dönüyorken oyun gidiyor şimdi exp event olucak slot bulamayacağız, ksye oturucaz, gereksiz yere adamlarla atışıp kavga edicez.Elimizde tuttuğumuz slotların ??? ya ben bunu anlamıyorum biri bana anlatsın.. bi slot elde nasıl tutulur... bu slotlar tüm kullanıcılara açıktır.. oyunu satın almıyorsunuz oynuyorsunuz siz. benimdehoşuma gitmiyor boşbi slota yerleştiğimde gelen ks takımı amaşöyle bişey var o slotlarsadece size özel olarak konmuyor oraya...
Şöyle tutuluyor güzel kardeşim, hani oyunda genel bir kanı var. Biri slottayken ksye gelen olursa direkt adamları Fişliyorlar ve sonra her gördükleri yerde ksye oturuyorlar. Diğer klanlarla aralarına mesafe koydurmaya çalışıyorlar, yani kısacası adamlara oyunu zehir ediyorlar. Bende diyorumki ben bunu yaşamak istemiyorum, niye oyun oynamak yerine manyak manyak insanlarla uğraşayım ki?. Slotu biz dönüyorken oyun gidiyor şimdi exp event olucak slot bulamayacağız, ksye oturucaz, gereksiz yere adamlarla atışıp kavga edicez.
karşılıklı saygı olsa zaten bunların hiçbiri olmaz. demekki burda oyuncularda bi problem varKardeşim adam slot benim diye asıp kesmemiş. Zaten hali hazırda kasıldığın slota biri ks oturunca saatlerce sabır edip o adamı bezdirir yollarsan bu slotu elinde tuttuğun anlamına gelmez mi zaten. Adam oyunu oynayamadığı için sitem ediyor oyuna karşıt bir görüş belirtmemiş..
Bu arada 0'dan başladımkardeşim bu oyuna başlayanlar %90 ı zaten ko cu... herkes bir background u olduğu için başlıyor. sıfırdan kim başlar böyle bir oyuna. selamlar
Valla çok haklısın forumda karşıt görüş bile belirtemiyorken bu adamı bide oyunda düşünsene. Allah korusun bir yerlerde yakalasa slot için insanı canından eder bunlarkarşılıklı saygı olsa zaten bunların hiçbiri olmaz. demekki burda oyuncularda bi problem var![]()