Zamları yaptınız artık yazılımcı ekibini mi geliştirseniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N1pple

Üye
Evet başlıktan da anlaşıldığı gibi zamlar yapıldı artık kaliteli ürün mü sunsanız? Yama geleli 8-9gün olmuş hotfix olarak gelmesi gereken yama 8-9gün sonra geliyor hotfixi bile yetiştiremeyen bir ekip görüyorum o da yetmezmiş gibi en büyük problem crash sorunu yine olduğu gibi devam ediyor af buyurun yazılımcı arkadaşlar part time mi çalışıyor yoksa taşerona mı veriliyor güncellemeler ben anlamıyorum bu kadar geç kalıp bu kadar hata çözememeyi nasıl başardınız ?

UnreaL

Üye
Bro bu ne sinir sakin? Sorunu anladım ama neden sorduğunu anlamadım? Sence bu aksiyon kaç iş gününde tamamlanırdı?

Bunları da açıkla ona göre bizde anlayalım. Yoksa öylesine yazmış oluyorsun brocum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Evet başlıktan da anlaşıldığı gibi zamlar yapıldı artık kaliteli ürün mü sunsanız? Yama geleli 8-9gün olmuş hotfix olarak gelmesi gereken yama 8-9gün sonra geliyor hotfixi bile yetiştiremeyen bir ekip görüyorum o da yetmezmiş gibi en büyük problem crash sorunu yine olduğu gibi devam ediyor af buyurun yazılımcı arkadaşlar part time mi çalışıyor yoksa taşerona mı veriliyor güncellemeler ben anlamıyorum bu kadar geç kalıp bu kadar hata çözememeyi nasıl başardınız ?

Sorun bizde mi bazen diye düşünmeme sebep oluyorsunuz bazen maalesef, oyuncularla iç içe olalım, samimi olalım, hep birlikte ilerleyelim istiyoruz ancak bu tarz üsluplar resmi olmamızı ve aramızda oluşan samimi duvarı kaldırmamıza neden oluyor. Daha sonra Bearfact sinirli birisi oluyor :) En çok bana patlıyor..

Oyunumuz sürekli olarak gelişme halinde ve bizde kendimizi bu süreçte sürekli geliştirip üzerine ekleyerek devam ediyoruz. Elimizde olmayan sebeplerden ötürü bekleyen yamalar, istenmeyen hatalar ortaya çıkabiliyor maalesef bunları sihirli değnek yardımıyla anlık çözemiyoruz bazen.

karanlik07

Üye
Sorun bizde mi bazen diye düşünmeme sebep oluyorsunuz bazen maalesef, oyuncularla iç içe olalım, samimi olalım, hep birlikte ilerleyelim istiyoruz ancak bu tarz üsluplar resmi olmamızı ve aramızda oluşan samimi duvarı kaldırmamıza neden oluyor. Daha sonra Bearfact sinirli birisi oluyor :) En çok bana patlıyor..

Oyunumuz sürekli olarak gelişme halinde ve bizde kendimizi bu süreçte sürekli geliştirip üzerine ekleyerek devam ediyoruz. Elimizde olmayan sebeplerden ötürü bekleyen yamalar, istenmeyen hatalar ortaya çıkabiliyor maalesef bunları sihirli değnek yardımıyla anlık çözemiyoruz bazen.
kral şu fps drop olayını çözün be valla işlemci alacak para yok i3 8100 işlemci dv de fps drop yiyor clanımdan pk da dışlanıyorum ... halledin be gözünüzü seveyim kötü bi işlemcide değil tek isteğim bu sizden fps drop olayını halletmeniz pc de gerekli her şeyi yaptım adım adım fps drop işlemcimin zayıf olması sebebiyle devam ediyor ama paramda yok işlemci alamıyorum çözün de kaç bin kişi var bu durumda bi rahatlayak yahu seviliyorsunuz destek vermeye devam ediyoruz full pus full premium

N1pple

Üye

aslında sorunlar ortada ama onların üzerine gitmek yerine klan 85cap vb vb saymakla bitmeyen şeyler söz konusu. İş gücünü dağıtmak yerine oynanılabilirliğe fokus atılmasını istemek bence anormal değil diye düşünüyorum.En basiti bir sonraki yamada günlük görevlerin düzenleneceği atıyorum teslim edildikten 1saat 1 gün sonra falan tekrar alınacağı yazıyor bakıyoruz diyorsunuz ki yetişmedi :D Tamam üst düzey kodlama konusunda profesyonel değilim de hocam lütfen yani teslim edilen görevin cooldown süresini kısaltmak için kaç satır kod yazılacağını da iyi kötü çoğu yazılımcı bilir diye düşünüyorum. Bu ve bunun gibi yapımı zor olmayan karmaşık yapıların bile yetişmedi denmesi kaldı ki büyük bir güncelleme almadı oyun son gelen 5.0.1 yamasıyla bunun yetişmemesi bile tuhaf geliyor. Yine tekrara düşmüş olacağım ama basit bir olay var ben oyunu sağlıklı şekilde girip oynayamadıktan sonra en kaliteli klan sistemi de gelse 100level capte gelse bir anlamı yok günde 3öğün okçu olarak hasar atmama sorunu yaşıyoruz rowda res gelme sorunu yaşıyoruz geçişlerde son yamadan beri günde 10kere crash yiyoruz yani basit değil biliyorum ama oynanışa önem verip ondan sonra mı getirsek gelecek yenilikleri

charmeloon

Üye
Yazılım işinde ekibe birini almak, güvenmek, işi parçaya bölmek falan zor işler. Kurulmuş bir sistemi başkasına anlatmak falan başlı başlına sorun zaten. Güncellemeler falan sorun olmayabilir ama bunca sorun varken bunların üstüne gitmek yerine istenmeyen şeyler bence kâr elde etmek için çıkarılıyor. Cf güncellemesi bence tamamen zindanla level atlarım diyenler premium alsın, row alsın da hemen 80 olmaya çalışsın mantığıyla getirilmiş. Mount race'in 3 royal almasını mantığım bile almıyor. Bir savaş oyunu düşünün en yüksek ödülü at yarışıyla veriyor. 8e 8 yarım saat event giriyorsun oyunun ana mantığı olan savaşı gerçekleştiriyorsun, at süren adam senden daha iyi ödül alıyor.

RoXriTe

Üye
Eleştirinde haklı olabilirsin ancak şöyle bir durum var. Ekipte tek kişi yapmıyordur bu işlemleri hepsi ayrı ayrı sorunları yapıp daha sonra ana projede birleştiriyorlardır bu bile başlı başına uzun sürecek bir iş. Testçi biziz bir sunucaya atıp test ettiklerini düşünmüyorum bu yüzden biranda zindanlar kapanıyor reset atıyorlar falan filan. Uzun lafın kısası ekip kaç kişi bilmiyorum ama kısa sürede çözülecek işler değil.

Opus Magnum

Üye
Adamlar takvimde önlerini göremiyorlar daha. "Yakında" dedikleri şeyin halen ne kadar yakında olduğunu anlamak için haftalar geçirmemiz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt