İstek Zarar verme amaçlı atak

CasuaLHunteR

Üye
Parti kurmadan mevcut bir partiye zarar vermek amaçlı tek başına atak yapan oyunculara yaptırım uygulanmalı sonuçta yayıncılar için hali hazırda oyun kuralınız bile mevcut. Ve bazı konularda da oyuncular eşittik diye nutuklarınız da oluyor ama oyun içerisinde bunun yazılı ve uygulamalı bir karşılığını görmek istiyoruz.

Parti kurmadan bir partinin saldırdığı mobdan exp ve kutu alamayacağı kesin olan oyuncunun cezalandırılması lazım . Bazı oyuncular sadece parti moba saldırırken saldırıyorlar slottan çekildiğimizde bizi bekliyorlar bu alenen bize zarar vermek için yapılan bir davranış. Çünkü istediği mobu kesmek ve kutuyu almak olsaydı biz çekilince atağa devam ederlerdi.
Bunun tespiti konusunda yine problemler çıkacak çünkü oyununuz süper uber kaliteli ve iyi olmamasına rağmen aşırı sistem zorlamakta bir de video programı çalıştırmak herkes için uygun olmayacaktır . Bu kısımda da sizin bir çözüm üretmeniz gerekecektir.

KS oyunun doğasıdır ama ks demek gidem ampüte gibi slota vuram zarar verem değildir mobdan kutuyu ve exp i almak için diğer gruptan daha üstün olma savaşıdır. Bazı oyunculara gün doğacaktır ks nin ve mmorpg nin anlamını bilmeyen sadece knight oynayıp kınayt oynadık biz 10 sene gardaş diyen tiplerin bunu suistimal edememeleri içinde yine geliştirilmesi gerek.

Şu ana kadar çok şey istedim umarım dikkate alınır ve bu konuya değinilir. İyi oyunlar iyi forumlar

Son düzenleme:

Benbu

Üye
Parti kurmadan mevcut bir partiye zarar vermek amaçlı tek başına atak yapan oyunculara yaptırım uygulanmalı sonuçta yayıncılar için hali hazırda oyun kuralınız bile mevcut. Ve bazı konularda da oyuncular eşittik diye nutuklarınız da oluyor ama oyun içerisinde bunun yazılı ve uygulamalı bir karşılığını görmek istiyoruz.

Parti kurmadan bir partinin saldırdığı mobdan exp ve kutu alamayacağı kesin olan oyuncunun cezalandırılması lazım .
Bunun tespiti konusunda yine problemler çıkacak çünkü oyununuz süper uber kaliteli ve iyi olmamasına rağmen aşırı sistem zorlamakta bir de video programı çalıştırmak herkes için uygun olmayacaktır . Bu kısımda da sizin bir çözüm üretmeniz gerekecektir.

KS oyunun doğasıdır ama ks demek gidem ampüte gibi slota vuram zarar verem değildir mobdan kutuyu ve exp i almak için diğer gruptan daha üstün olma savaşıdır. Bazı oyunculara gün doğacaktır ks nin ve mmorpg nin anlamını bilmeyen sadece knight oynayıp kınayt oynadık biz 10 sene gardaş diyen tiplerin bunu suistimal edememeleri içinde yine geliştirilmesi gerek.

Şu ana kadar çok şey istedim umarım dikkate alınır ve bu konuya değinilir. İyi oyunlar iyi forumlar
9 sat boyunca partide kasıyorsun sonra baskan dc oluyor baskasına kalıyor parti adam taaak attı senı arakdasını aldı ne yaparsın? sınırlenırsın dımı 9 saattir buradayız diye ks atarsın yönetimde geldi seni cezalandırdı ne yapacaksın ya şey partideydim attı ık zık mı diyeceksin bu sadece bir tane örneği yani bu kurallar haklıyı haksız duruma düşürebilir adalet ararken oyunun huzurunu bozanlara ortam sağlanabilir

Zbam

Üye
9 sat boyunca partide kasıyorsun sonra baskan dc oluyor baskasına kalıyor parti adam taaak attı senı arakdasını aldı ne yaparsın? sınırlenırsın dımı 9 saattir buradayız diye ks atarsın yönetimde geldi seni cezalandırdı ne yapacaksın ya şey partideydim attı ık zık mı diyeceksin bu sadece bir tane örneği yani bu kurallar haklıyı haksız duruma düşürebilir adalet ararken oyunun huzurunu bozanlara ortam sağlanabilir
Anlamıyom neden ks atıyosun adamlara kaybettirdiğin zaman 1 se sen 10 kaybediyosun şu zihniyetten kurtulsa oyunun kitlesi çok daha güzel olur oyun

CasuaLHunteR

Üye
KS atmıyorsun veya bilerek konuyu saptırıyorsun. KS atmak ? neye kutuya mı exp e mi ? veya şunu daha açık söyle zarar vermek için tek başına kutuyu ve exp i alamayacağın senin karakterine ve ekonomisine faydası olmayan bir atak başlatıyorsun . Evet veya Hayır yeterli bir cevap hem senin için hem de benim için

Benbu

Üye
Anlamıyom neden ks atıyosun adamlara kaybettirdiğin zaman 1 se sen 10 kaybediyosun şu zihniyetten kurtulsa oyunun kitlesi çok daha güzel olur oyun
bana herhangi bir kişi keyfine gore zarar verebiliyorsa bende ona zarar vermeden gitmem hayatım boyunca böyle oldu real hayatımdada bana zarar vermeye calısan kimseye eyvallah deyip gecmedim kutu alamasamda o adamın aldıgı expi dusururum 1 saatte kasascagı expı 5 saaatte kastrırıım karsısındaki insana zarar vermeyi umursamayan zarar gormeye basladıgında umursanmayı beklemesın

CasuaLHunteR

Üye
Konuyu düzenledim biraz daha idrak edebilmen için daha ayrıntılı anlattım hiç gerek olmamasıan rağmen buyur oku

yenihesap033

Üye
asıl önemli olan fps drop konusuna değinsek valla mmo ya kafa atan bir arayüzle oynatıyorlar kimse konuşmuyor unutuldu kalabalık alanda bir başlıyo fps droplarımız senbasıyosun bir sikil adam basıyor 3 sikil fps sikil vurma sürelerini casting sikil takılma olayını etkliliyo adam takılmıyor niye fps drop yok şans eseri knkam birde şey var durduk yere şuana kadar kimse gelip ks atmadı valla :) şunca yıldır oynuyorum keyfi hiç bir zaman ks yemedim ya adamla takışmışımda ya hakkını yemişlerdir ks atarsın yada 10 15 saat oline sürenle slot benim havalarına girersin...

Son düzenleme:

CasuaLHunteR

Üye
bana herhangi bir kişi keyfine gore zarar verebiliyorsa bende ona zarar vermeden gitmem hayatım boyunca böyle oldu real hayatımdada bana zarar vermeye calısan kimseye eyvallah deyip gecmedim kutu alamasamda o adamın aldıgı expi dusururum 1 saatte kasascagı expı 5 saaatte kastrırıım karsısındaki insana zarar vermeyi umursamayan zarar gormeye basladıgında umursanmayı beklemesın
İşte sen ks atmıyorsun muhtemelen ks nin anlamını da bilmiyorsun hatta %100 eminim sen kınayt diyen tayfadansın moruk. Lakin ben söyliyim sen zarar vermek amaçlı yapıyorsun. Bu yayıncılara yapıldıgında oyun yaptırım uyguluyor. Madem ki oyuncular eşit tüm oyuncular için bu yaptırım uygulanmalı sadece yayıncılar ağlayıp zırladıkalrın da değil.

Zbam

Üye
Kişi sana zarar vermiyor olayı neden bu kadar abartıyorsun ki partiden atılmak ne zarar veriyor sana git parti ara yenisini bul yada senden güçlü biri gelip slotu senden alınca git başka yerde kas bu kadar abartmaya sinirlenmeye oyunu kendine zehir etmeye gerek var mı.Bu sözleri sadece sana söylemiyorum yanlış anlama böyle davranan insanlara söylüyorum

CasuaLHunteR

Üye
böyle saçmalıkmı olur kaldırın şu yorumu mmodan çıksın oyun şey yapalım bölüm geçmeli single player olsun birbirine zarar vermesin millet. :D boşu boşunada biri birine ks atmaz şimdi 10 saat slotta durmaylada slot senin olmuyo bu işler boş işler kolay gelsin.
Niye kimse anlamıyor ks = parti kurdun ve bir başka partinin elinden kutuyu ve exp i aldın . Başardınız hem ks nedir onu öğrendiniz ( Killsteal ) hem de nasıl yapılacağını. Şimdi bir sonra ki adım.

Yayıncıların slotuna vurdugun da oyunun bir yaptırımı oluyor.
Her oyuncu eşit nutuğu çekilen bu oyunda niye diğer slotlarda da bu kurallar geçerli olmasın ?

dinopawcat

Üye
Bunun çözümü çok basit %51 hasar veren Tüm expi ve kutuyu alır.
%49'a kadar vuran ise 0 exp 0 drop . bitti gitti :D

Benbu

Üye
Kişi sana zarar vermiyor olayı neden bu kadar abartıyorsun ki partiden atılmak ne zarar veriyor sana git parti ara yenisini bul yada senden güçlü biri gelip slotu senden alınca git başka yerde kas bu kadar abartmaya sinirlenmeye oyunu kendine zehir etmeye gerek var mı.Bu sözleri sadece sana söylemiyorum yanlış anlama böyle davranan insanlara söylüyorum
herhangi bir kişinin parti başkanı diye saltanat sürmesi partidekileri uşakları gibi görmesim atarım bak falan muhabberler kafasına göre saatlerdir onunla kasan birisini atıp arkadasını alması etik olaylar değildir ve bu duruma maruz kalan kişi de ugradıgı haksızlıktan dolayı oturma organına bakarak uzaklasmak yerıne zarar vermeyı secebılır ve ben olsam bende secerdım dıyorum

CasuaLHunteR

Üye
Bunun çözümü çok basit %51 hasar veren Tüm expi ve kutuyu alır.
%49'a kadar vuran ise 0 exp 0 drop . bitti gitti :D
:D baya düşündürdü bu beni . Ama bu sefer de diğer tarafı daha çok cezalandırmış oluyoruz. Ayrıca diğer taraf ne kadar exp aldığını göremezse kutuyu almaya yakınlar mı değiller mi anlayamaz.

nemesis04259

Üye

Parti kurmadan bir partinin saldırdığı mobdan exp ve kutu alamayacağı kesin olan oyuncunun cezalandırılması lazım . Bazı oyuncular sadece parti moba saldırırken saldırıyorlar slottan çekildiğimizde bizi bekliyorlar bu alenen bize zarar vermek için yapılan bir davranış. Çünkü istediği mobu kesmek ve kutuyu almak olsaydı biz çekilince atağa devam ederlerdi.

Yayıncılara özel bir kural getirdikleri için özellikle hali hazırda yayıncı görünce durmadan 6 7 saat ks atarım atıyorum da. Ne zaman biz üyeler ile yayıncılar arasında ki eşitlik sağlanana kadar bu böyle. Tek başıma yada grup halinde kesebildiğim her slota girer ks atarım. Bunu kişisel algılamazsınız umarım.

Zbam

Üye
Etik değil katılıyorum yaptıklarını beğenmiyorum zaten ama bundan kurtulmanın en iyi yolu sootsayer da kasmamak ben hiç orda ki karaktersizlere bulaşmamak için czde haggarda kasıyorum

CasuaLHunteR

Üye
herhangi bir kişinin parti başkanı diye saltanat sürmesi partidekileri uşakları gibi görmesim atarım bak falan muhabberler kafasına göre saatlerdir onunla kasan birisini atıp arkadasını alması etik olaylar değildir ve bu duruma maruz kalan kişi de ugradıgı haksızlıktan dolayı oturma organına bakarak uzaklasmak yerıne zarar vermeyı secebılır ve ben olsam bende secerdım dıyorum
İdrak edemiyor ki. Hala zarar falan diyor. Oyun o kadar berbat ki diğer oynadığım oyunları mumla arıyorum.
Zorbalık diye bir şey var bunu yaptıgın da cezai yaptırım uygulayan oyunlar var çünkü hiç bir oyuncu diğer oyuncunun oyun deneyimine müdahale edemez.
Partinin max exp i almasını engelliyorsun sadece ve bunu açık açık diyorsun zarar vermek için yapıyorum diye :) ve diğer oyuncularda bu yüzden yapıyorlar.
Hayvanat bahçesine gidiyorum ben dostum bu konuyu burada daha fazla tartışmayacağım.

CasuaLHunteR

Üye
Yayıncılara özel bir kural getirdikleri için özellikle hali hazırda yayıncı görünce durmadan 6 7 saat ks atarım atıyorum da. Ne zaman biz üyeler ile yayıncılar arasında ki eşitlik sağlanana kadar bu böyle. Tek başıma yada grup halinde kesebildiğim her slota girer ks atarım. Bunu kişisel algılamazsınız umarım.
KS atıyorum deme dostum ks başka bir şey.

nemesis04259

Üye
KS atıyorum deme dostum ks başka bir şey.
benden önce gurup olarak slotta yer alıp exp veya item amaçlı kesilen ve özellikle bunu yayıncıların yaptığını görmem onların kestiği slota gidip dalmam exp bölmem bu ks dir. Bunu yapıyormuyum evet yapıyorum. Ama normal bir kişiye değil özellikle yayıncılara yapıyorum. Sonuçta kesebildiğim her slota girme vurma özgürlülüğüm var. Yayıncılara özel kural olduğu için bu durum beni daha şehvetli bir şekilde ks atmaya sürüklüyor. Keyif alıyor muyum evet. Ben yayıncıyım kardeş çık slottan dediklerinde daha eğlenceli oluyor. Bende oyuncuyum sonuçta. ONLARA ÖZEL KURAL GETİRDİLERSE BİZLERE ÖZELDE GETİRECEKLER. Haliyle Rise online de 50000 kişi varsa 40000 kişi benim gibi düşündüğüne eminim. Ayrımcılığa karşıyım NOKTA.

dinopawcat

Üye
:D baya düşündürdü bu beni . Ama bu sefer de diğer tarafı daha çok cezalandırmış oluyoruz. Ayrıca diğer taraf ne kadar exp aldığını göremezse kutuyu almaya yakınlar mı değiller mi anlayamaz.
kimse kimseyi cezalandırdıgını düşünmüyorum. sonuçta mmoprg oyunu . rekabet oyunu. % 51 hasarı vuran zaten hak ediyordur o kutuyu ve full expi.
diger tarafın yakınmı degilmi ona karsıda sagda damege dps bari gelistirilebilir.
örnek için resme bakabilirsiniz. bu bar partinizdeki kisilerin güncel fightta(dv olabilir lunaskar olabilir,dungeon olabilir ve oyunun tüm haritalarında . exp ve farm ve pk da ksıacası bu bar sayesinde kimin nekadar hasar attıgını görebileceğiz. ve bu sayade kimin rprsi gelmis kim hangi skille vuruyor. yada kimin combosu iyi. aramızdada bir tatlı rekabet olusacaktır. bence cok mantıklı sizce?

Ekli dosyalar

• World-of-Warcraft-Addon-Details-Damage-Meter_1.png
    World-of-Warcraft-Addon-Details-Damage-Meter_1.png
    40.6 KB · Görüntüleme: 57

Benbu

Üye
İdrak edemiyor ki. Hala zarar falan diyor. Oyun o kadar berbat ki diğer oynadığım oyunları mumla arıyorum.
Zorbalık diye bir şey var bunu yaptıgın da cezai yaptırım uygulayan oyunlar var çünkü hiç bir oyuncu diğer oyuncunun oyun deneyimine müdahale edemez.
Partinin max exp i almasını engelliyorsun sadece ve bunu açık açık diyorsun zarar vermek için yapıyorum diye :) ve diğer oyuncularda bu yüzden yapıyorlar.
Hayvanat bahçesine gidiyorum ben dostum bu konuyu burada daha fazla tartışmayacağım.
ya hadi kardesım hadi anlamak istemeyen adama anlatamazsın birşeyi, partiden atılan adam haksızlıga ugrayarak atıldıgında oyun deneyimi zarar gormesını nıye uımursaıyorsunuz? ınsallah kucumsedıgınız haksızlıga ugrattıgınız herkes ısze ks atar ve exp kasamazsınız tek temennim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt