İstek Zarar verme amaçlı atak

CasuaLHunteR

Üye
benden önce gurup olarak slotta yer alıp exp veya item amaçlı kesilen ve özellikle bunu yayıncıların yaptığını görmem onların kestiği slota gidip dalmam exp bölmem bu ks dir. Bunu yapıyormuyum evet yapıyorum. Ama normal bir kişiye değil özellikle yayıncılara yapıyorum. Sonuçta kesebildiğim her slota girme vurma özgürlülüğüm var. Yayıncılara özel kural olduğu için bu durum beni daha şehvetli bir şekilde ks atmaya sürüklüyor. Keyif alıyor muyum evet. Ben yayıncıyım kardeş çık slottan dediklerinde daha eğlenceli oluyor. Bende oyuncuyum sonuçta. ONLARA ÖZEL KURAL GETİRDİLERSE BİZLERE ÖZELDE GETİRECEKLER. Haliyle Rise online de 50000 kişi varsa 40000 kişi benim gibi düşündüğüne eminim. Ayrımcılığa karşıyım NOKTA.
oyunda bir problem var 8 kişinin vurduğu partiye vurdugunda düz 2- ila 3 k arası çalıyorsun ve efor sarfetmen gerekmiyor. Normalde hasarına göre exp çalman lazım ama ne yazık ki kim ne vurursa vursun düz 2 ila 3 k çalıyor

Bunu niye anlattım ; onlar slottan çıktıklarında sen o mobu kesemeyeceksin tek başına. Tek başına yaptığın şey senin karakterine veya ekonomine fayda sağlamayacağını bile bile sadece '' zarar vermek '' amaçlı yapıyorsun. Dostum ks atmıyorsun kabul et. Şunu söyle sevmiyorum bu yayıncıyı ve zarar vermek için yapıyorum bitti buna bir ad koyma boşuna :D

Nodar

Üye
İdrak edemiyor ki. Hala zarar falan diyor. Oyun o kadar berbat ki diğer oynadığım oyunları mumla arıyorum.
Zorbalık diye bir şey var bunu yaptıgın da cezai yaptırım uygulayan oyunlar var çünkü hiç bir oyuncu diğer oyuncunun oyun deneyimine müdahale edemez.
Partinin max exp i almasını engelliyorsun sadece ve bunu açık açık diyorsun zarar vermek için yapıyorum diye :) ve diğer oyuncularda bu yüzden yapıyorlar.
Hayvanat bahçesine gidiyorum ben dostum bu konuyu burada daha fazla tartışmayacağım.
Madem öyle neden oynuyorsun?

nemesis04259

Üye
oyunda bir problem var 8 kişinin vurduğu partiye vurdugunda düz 2- ila 3 k arası çalıyorsun ve efor sarfetmen gerekmiyor. Normalde hasarına göre exp çalman lazım ama ne yazık ki kim ne vurursa vursun düz 2 ila 3 k çalıyor

Bunu niye anlattım ; onlar slottan çıktıklarında sen o mobu kesemeyeceksin tek başına. Tek başına yaptığın şey senin karakterine veya ekonomine fayda sağlamayacağını bile bile sadece '' zarar vermek '' amaçlı yapıyorsun. Dostum ks atmıyorsun kabul et. Şunu söyle sevmiyorum bu yayıncıyı ve zarar vermek için yapıyorum bitti buna bir ad koyma boşuna :D
Onların 8 kişi kestiği slotu ben tek başıma zaten dönüyorum. Slot can oranı var yüzde olarak hasara göre 5 vuruşta öldüğünü farz edersek. 1 vuruş attığında diğer 8 kişiden 4 kişi vuruş atabilir. Yada 7 kişi 4 kişinin vurduğu hasarı vurur daha fazlasını slot öldüğü için vuramaz. Bu yüzden aldığın exp o şekilde oluyor.

CasuaLHunteR

Üye
ya hadi kardesım hadi anlamak istemeyen adama anlatamazsın birşeyi, partiden atılan adam haksızlıga ugrayarak atıldıgında oyun deneyimi zarar gormesını nıye uımursaıyorsunuz? ınsallah kucumsedıgınız haksızlıga ugrattıgınız herkes ısze ks atar ve exp kasamazsınız tek temennim
Hayatta başarılar senin için endişeleniyorum

CasuaLHunteR

Üye
Onların 8 kişi kestiği slotu ben tek başıma zaten dönüyorum. Slot can oranı var yüzde olarak hasara göre 5 vuruşta öldüğünü farz edersek. 1 vuruş attığında diğer 8 kişiden 4 kişi vuruş atabilir. Yada 7 kişi 4 kişinin vurduğu hasarı vurur daha fazlasını slot öldüğü için vuramaz. Bu yüzden aldığın exp o şekilde oluyor.
Shootsayerde misin sen hala hangi mob o anlamadım ki

Nodar

Üye
Ne demek neden oynuyorsun ? Yazdıkları mı okuyum sadece bu soruyu mu sormak geldi aklına ? Mmo oldugu için oynuyorum ? noldu nereye vardık şimdi
Diğer oynadığın oyunları mumla aramana gerek yok, tekrar oyna madem çok kötü. Bende çoğu şeyden şikayetçiyim forumda yazdığım mesajlardan, açtığım konulardan görebilirsin ama bu yorum bana saçmalık ötesi geldi.

CasuaLHunteR

Üye
Diğer oynadığın oyunları mumla aramana gerek yok, tekrar oyna madem çok kötü. Bende çoğu şeyden şikayetçiyim forumda yazdığım mesajlardan, açtığım konulardan görebilirsin ama bu yorum bana saçmalık ötesi geldi.
Oyun mu var şuan.. Bu bile bir oyun değil bu 2000 li yıllarda oynanan Kıınayt knight değil Kınayt. küçük bebelerin oynadığı arkada mahalle misali kendilericzn2e racz2on kural oluşturduğu iQ gerektirmeyen resimli bir oyun.

CasuaLHunteR

Üye
Oyunda Ks yasak değil ki
Ks değil zaten adamın yaptığı zarar amaçlı atak yapmak ve bunu alenen zorbalık yaparak diğer oyuncuların oyun deneyimini zedeleyerek yapıyor. dostum keşke Kıınayt dışında başka bir oyun daha oynasaydınız ya inanın anlatmakta güçlük çekiyorum

Nodar

Üye
Oyun mu var şuan.. Bu bile bir oyun değil bu 2000 li yıllarda oynanan Kıınayt knight değil Kınayt. küçük bebelerin oynadığı arkada mahalle misali kendilericzn2e racz2on kural oluşturduğu iQ gerektirmeyen resimli bir oyun.
Kral madem bu kadar kötü neden oynuyorsun. Neden forumundasın? Nasıl oyun yok şaka mısın:d

nemesis04259

Üye
Ks değil zaten adamın yaptığı zarar amaçlı atak yapmak ve bunu alenen zorbalık yaparak diğer oyuncuların oyun deneyimini zedeleyerek yapıyor. dostum keşke Kıınayt dışında başka bir oyun daha oynasaydınız ya inanın anlatmakta güçlük çekiyorum
Ks de zarar amaçlı yapılan bir atack. insanların orada bekleyip exp kasarken birinin gelip slota dalmasın ve gelen exp oranını bölmesine neden oluyor. Buda bir zedeleme değil mi ? Senin kasıldığın yere ks atmak için(exp bölmek) gelen biri sana Örnek; 20.000 exp geleceğine 17.000 exp geliyor. Bu oyun deneyimini zedelemektir. Senin demek istediğin bir kişi kesemediği slotu çekip sizin üzerinize çekiyorsa bu suçtur ve bunun cezası vardır. Ama bunu kasıtlı yapıyorsa. Yani senin anlattığın ile ks atmak aynı her ikisi de zedelemektir.

CasuaLHunteR

Üye
Ks de zarar amaçlı yapılan bir atack. insanların orada bekleyip exp kasarken birinin gelip slota dalmasın ve gelen exp oranını bölmesine neden oluyor. Buda bir zedeleme değil mi ? Senin kasıldığın yere ks atmak için(exp bölmek) gelen biri sana Örnek; 20.000 exp geleceğine 17.000 exp geliyor. Bu oyun deneyimini zedelemektir. Senin demek istediğin bir kişi kesemediği slotu çekip sizin üzerinize çekiyorsa bu suçtur ve bunun cezası vardır. Ama bunu kasıtlı yapıyorsa. Yani senin anlattığın ile ks atmak aynı her ikisi de zedelemektir.
Her beyine her şeyi anlatamazsınız

taslex

Üye
9 sat boyunca partide kasıyorsun sonra baskan dc oluyor baskasına kalıyor parti adam taaak attı senı arakdasını aldı ne yaparsın? sınırlenırsın dımı 9 saattir buradayız diye ks atarsın yönetimde geldi seni cezalandırdı ne yapacaksın ya şey partideydim attı ık zık mı diyeceksin bu sadece bir tane örneği yani bu kurallar haklıyı haksız duruma düşürebilir adalet ararken oyunun huzurunu bozanlara ortam sağlanabilir
ben çok karşılaştım ve hepsinde karşı taraf pes etti. oyunda maalesef böyle insanlar çok var. futbolda faul gibi birşey bu durum. adaletli olanların slotlarına kimse karışmıyor. ksciyi haksız çok nadir gördüm. hemen hemen hepsi haklıydı. bir çoğunda da destekledim. özellikler çinliler bunu çok yapıyor. arkadaşları gelince hemen birini atıyorlar. partiden çıkıp ks parti kurdum ve slotu aldık. slotu alınca barbar türkler diye hakaret ettiler. ben sırada 1 saat bekledim arkadaşı için en son geleni hemen atarken bize barbar diyorlar. yaptığı tam anlamıyla barbarlık olduğu halde. zaten bir çok ruh hastası oyunda mevcut. exp kasarken bu insanlar ile sık sık karşılaşıyoruz. hızlı hızlı exp kasıp bunlar ile muhattabı minumum seviye de tutmalıyım yoksa bir gün sabrımın son noktası yüzünden banlanacağım.

atobaba3131

Üye
ben slot bulamayınca ks atıyorum ne yapayım geri kalamam exp de kasmam lazım itemde yapmam lazım e slotlarda sayılı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt