CasuaLHunteR
Üye

oyunda bir problem var 8 kişinin vurduğu partiye vurdugunda düz 2- ila 3 k arası çalıyorsun ve efor sarfetmen gerekmiyor. Normalde hasarına göre exp çalman lazım ama ne yazık ki kim ne vurursa vursun düz 2 ila 3 k çalıyorbenden önce gurup olarak slotta yer alıp exp veya item amaçlı kesilen ve özellikle bunu yayıncıların yaptığını görmem onların kestiği slota gidip dalmam exp bölmem bu ks dir. Bunu yapıyormuyum evet yapıyorum. Ama normal bir kişiye değil özellikle yayıncılara yapıyorum. Sonuçta kesebildiğim her slota girme vurma özgürlülüğüm var. Yayıncılara özel kural olduğu için bu durum beni daha şehvetli bir şekilde ks atmaya sürüklüyor. Keyif alıyor muyum evet. Ben yayıncıyım kardeş çık slottan dediklerinde daha eğlenceli oluyor. Bende oyuncuyum sonuçta. ONLARA ÖZEL KURAL GETİRDİLERSE BİZLERE ÖZELDE GETİRECEKLER. Haliyle Rise online de 50000 kişi varsa 40000 kişi benim gibi düşündüğüne eminim. Ayrımcılığa karşıyım NOKTA.
Bunu niye anlattım ; onlar slottan çıktıklarında sen o mobu kesemeyeceksin tek başına. Tek başına yaptığın şey senin karakterine veya ekonomine fayda sağlamayacağını bile bile sadece '' zarar vermek '' amaçlı yapıyorsun. Dostum ks atmıyorsun kabul et. Şunu söyle sevmiyorum bu yayıncıyı ve zarar vermek için yapıyorum bitti buna bir ad koyma boşuna