Zehir Hasarının çalışmaması? DEX8 takı ile Assassin Ring'in Aynı olması?

ANAXIMANROS

Üye
Selamlar,

Konu başlığında da okuduğunuz gibi Asassin Ring, oyun parasıyla 330m olan takı ile, Dex8 yüzük, oyun parasıyla 300k olan takının aynı damageleri atması ne kadar doğru?

1-) Bununla ilgili herhangi bir açıklamanız var mı?

2-) Zehir hasarlarının çalışmadığının farkında mısınız?

3-) Oyun parasıyla (GERÇEK TL'DEN BAHSETMİYORUM) neden daha fazla coin harcayıp aynı damageleri atıyoruz?

Ekte bıraktığım fotoğrafta üstteki ASASIN RING, alttaki DEX8

Fotoğrafı açamayanlar için amme hizmeti;

ASASIN RING 5'Lİ OK DAMAGE

162
158
158
158
155

DEX8 RING 5'Lİ OK DAMAGE

162 (nötr)
157 (-1)
159 (-1)
157 (-1)
155 (nötr)

Konumun silinmesi için herhangi bir gerekçe yok, sadece soru soruyorum 3 maddede de. Cevap verirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

• ahahaha.png
    ahahaha.png
    1 MB · Görüntüleme: 101

Spectre

Üye
Okçulara nerf geldikten sonra çoğu okçu job değiştirdi ve oyunun büyük bi çoğunluğu priest kullanıyor kullanılan takı setleri her jobun işine tam yararken roguelerin takı bonuslarının çalışmaması garip gerçekten rogueyiz ama priest takısı takıyoruz umarım en kısa sürede düzeltilir arkadaş çok açık ve net açıklamış çoğu kişi bu durumdan rahatsız.

Adv3NN

Üye
kral direk set olarak taktıgında etkiliyordur ama fazla bekledıgın kadar etkilemez gözle göremezsin farkı yanı cok düşük oluyor 1 parca degiştirdiginde nereden mi biliyorum siz bu seviyelere gelene kadar ben 50 kombin denemişimdir :D şimdi arada gırıyorum farm atıyorum eglencesıne görev silahi ile elimdeki enhanced eartsheker +6 arasında daglar var mesela bpyim bu arada 200 dmg oynuyor onun yerine farklı silah takıyoruz dmg degiştigine şahit olamıyoruz oyunda item taktıkca gücleniyorsun ama o kadar ufak güclenmeler ki gözle zor anlaşılıyor

Spectre

Üye
kral direk set olarak taktıgında etkiliyordur ama fazla bekledıgın kadar etkilemez gözle göremezsin farkı yanı cok düşük oluyor 1 parca degiştirdiginde nereden mi biliyorum siz bu seviyelere gelene kadar ben 50 kombin denemişimdir :D şimdi arada gırıyorum farm atıyorum eglencesıne görev silahi ile elimdeki enhanced eartsheker +6 arasında daglar var mesela bpyim bu arada 200 dmg oynuyor onun yerine farklı silah takıyoruz dmg degiştigine şahit olamıyoruz oyunda item taktıkca gücleniyorsun ama o kadar ufak güclenmeler ki gözle zor anlaşılıyor
O zehir hasarı bonusu etki etmeyecekse orda gözükmesinin bi anlamı yok defans versin hp versin insanlar o takıları yapmak icin uğraşıyor yaptıgında olmayanla aynı vuruyor güçlenmenin g si söz konusu değil

sanne2

Üye
Set takmasıyla alaksı ne burada, 2 dex bonus ve direkt 10 poison dmg veren item en az 4-5 dmg oynatmıyorsa ok başına bu item düşünüldüğü gibi çalışmıyordur.

Tolgun

Üye
Selamlar,

Konu başlığında da okuduğunuz gibi Asassin Ring, oyun parasıyla 330m olan takı ile, Dex8 yüzük, oyun parasıyla 300k olan takının aynı damageleri atması ne kadar doğru?

1-) Bununla ilgili herhangi bir açıklamanız var mı?

2-) Zehir hasarlarının çalışmadığının farkında mısınız?

3-) Oyun parasıyla (GERÇEK TL'DEN BAHSETMİYORUM) neden daha fazla coin harcayıp aynı damageleri atıyoruz?

Ekte bıraktığım fotoğrafta üstteki ASASIN RING, alttaki DEX8

Fotoğrafı açamayanlar için amme hizmeti;

ASASIN RING 5'Lİ OK DAMAGE

162
158
158
158
155

DEX8 RING 5'Lİ OK DAMAGE

162 (nötr)
157 (-1)
159 (-1)
157 (-1)
155 (nötr)

Konumun silinmesi için herhangi bir gerekçe yok, sadece soru soruyorum 3 maddede de. Cevap verirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim.
kanka calismiyo poison damagi bende ticket acmisdim 2-3 ay önce
zaten calissa swiftess, magus setin üstünde okadar resist olmaz :D
malesef böle önemli seyler, silah rangeler gibi fixlenemedi

Spectre

Üye
Orada alakasız çalışmayan bonus olacağına hp defans verse daha mantıklı en azından gözü doyar insanın

omertaa

Üye
Malesef zehir hasarları oyunda çalışmıyor , şuan silahlardaki zehir hasarlarıda düzgün çalışmıyor. Asas sınıfları çok mağdur bu durumdan

omertaa

Üye
Reis sen ne anlatıyorsun allah aşkına , yok gözle göremezsin yok ufak ufak fark ediyor. Şuan gm lerde çalışmadıgını biliyor bu güncellemede düzelteceklerini söylemişti fakat malesef düzelmedi umudumuz diğer düzenlemeye .

HeaveN

Üye
Priestler kadar güçlü değiliz evet güçlü olmak iyi ama bu sefer okçular kötülüceklerdir.

* Okçu ok mesafesi başlarda 5li 3li ıskalama yoktu.

*nerf yedi bu konuda uzak atsam bile 5li vuruyodum şuan hepsi ıskalıyo.

"Kısa ve Öz okçu bir warior dibine girmesi lazım priest öyle zaten sen 5li vurana kadar ölüyosun.
Eskisi gibi uzak mesafe Pk guzel iş yapiyodu mesafe az uzak olmasi şuan hep 60 skil atiyoz yani hiç bir okçu bence pk 5li 3li kullanmıyodur zor yani hemen kırılgan okçular ölüyo.

Dvorah

Üye
gözle göremezsin farkı
gözle göremezsin farkı
gözle göremezsin farkı
gözle göremezsin farkı
gözle göremezsin farkı
gözle göremezsin farkı

neyse görücez kardeş dürbünle mi?

ANAXIMANROS

Üye
lan teneke bana ne ters yapiyon bende şikayetciyim itemler arasındakı farkın az olmasından o kadar para sacıyoruz iteme gelip görev silahli adam rare silahli adam kutu alıyor 1 skill kacırıyorum diye aradaki fark cok ufak. git yönetime ticket at
Lütfen seviyeli konuşalım. Konunun yetkililere erişmesi için çabalıyoruz. Hepimiz aynı taraftayız.

Tolgun

Üye
Itemin az farkla alakisi yok item calismiyo ondan fark yok :D.

Tolgun

Üye
1 gün oldu, herhangi bir yetkilinin gelip cevap vermemesi çok garip. Görmezden gelmek çözüm değil. Açıklama bekliyoruz.
Garip degil hic bi cevap da bi cevapdir cözülmemis suan ugrasiyo lar ve saglam verecek cevap yokdur^^
itemlerin üstün de halen poison damage var (Vixen, Hatred ....) ve takilar magus set ve swiftness resist veriyo normalde elemental ve poison damage vercek demek elemental damage/poison konu de genelde bi problem var yane onlar icin büyük bi probleme benziyo
hem assasin ring calismiyosa bu yeni gelen assas icin unique lightning damage veren craft takilar (pendant ve ring) nasil caliscak (Dark Mamba mi alcaz) onu merak ettim.

ANAXIMANROS

Üye
Garip degil hic bi cevap da bi cevapdir cözülmemis suan ugrasiyo lar ve saglam verecek cevap yokdur^^
itemlerin üstün de halen poison damage var (Vixen, Hatred ....) ve takilar magus set ve swiftness resist veriyo normalde elemental ve poison damage vercek demek elemental damage/poison konu de genelde bi problem var yane onlar icin büyük bi probleme benziyo
hem assasin ring calismiyosa bu yeni gelen assas icin unique lightning damage veren craft takilar (pendant ve ring) nasil caliscak (Dark Mamba mi alcaz) onu merak ettim.
Yani ilerde bu olaylar çok büyük sorun yaratabilir. Hala açıklamama yapmamaları vs. Ben her gün kontrol ediyorum, açıklama bekliyorum

skaebneN

Üye
Arkadaşlar youtubede oyuna okçu başlayıp full fp 7 + epic 7 silaları takıları alıp okçudan vazgeçen bizzat @KARLIGAN var. Ben de oyuna okçu başladım ve farm atmıyorum. İtem de almıyorum. Alsam da bir şey değişmiyor. Biz 3 party okçu klandık pk dışında keyif vermediği için job değişti herkes klan dağıldı şu an. Farm atmak isteyen bütün arkadaşım BP. Bu durumun defalarca tartışmasını yaptık. Ama oyun yönetimince sağladığı geri dönüşlerde "kesinlikle nerf gelmedi sadece düzenleme yapıldı okçu böyle etkilendi" dediler öyle kaldı. Bu konu hakkında her hangi bir çalışma olduğuna da inanmıyorum. Tek umudum 70 cap o durumda okçu aynı kalırsa oyunu komple salarım zaten.

Tolgun

Üye
Arkadaşlar youtubede oyuna okçu başlayıp full fp 7 + epic 7 silaları takıları alıp okçudan vazgeçen bizzat @KARLIGAN var. Ben de oyuna okçu başladım ve farm atmıyorum. İtem de almıyorum. Alsam da bir şey değişmiyor. Biz 3 party okçu klandık pk dışında keyif vermediği için job değişti herkes klan dağıldı şu an. Farm atmak isteyen bütün arkadaşım BP. Bu durumun defalarca tartışmasını yaptık. Ama oyun yönetimince sağladığı geri dönüşlerde "kesinlikle nerf gelmedi sadece düzenleme yapıldı okçu böyle etkilendi" dediler öyle kaldı. Bu konu hakkında her hangi bir çalışma olduğuna da inanmıyorum. Tek umudum 70 cap o durumda okçu aynı kalırsa oyunu komple salarım zaten.
nerf atmis lardir fixlenmeden swiftness set de 20 poison + 20 poison dual assasin ring den gelince baya etkilecek okcu yi farmda ama tabiki BP op ginede ^^

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt