Zehir Hasarının çalışmaması? DEX8 takı ile Assassin Ring'in Aynı olması?

charmeloon

Üye
Okçunun 3lü ve 5li skillerinde zehir hasarını kaldırmışlar. Başka skiller deneyin daha fazla damage attığını göreceksiniz. Mesela 3lü ok 450 damage atıyorsa, %300 vuran bir skill varsa aynı damage atmasını beklersin ama daha fazla damage atıyor. Zehir hasarını da ekliyor.

ANAXIMANROS

Üye
Arkadaşlar youtubede oyuna okçu başlayıp full fp 7 + epic 7 silaları takıları alıp okçudan vazgeçen bizzat @KARLIGAN var. Ben de oyuna okçu başladım ve farm atmıyorum. İtem de almıyorum. Alsam da bir şey değişmiyor. Biz 3 party okçu klandık pk dışında keyif vermediği için job değişti herkes klan dağıldı şu an. Farm atmak isteyen bütün arkadaşım BP. Bu durumun defalarca tartışmasını yaptık. Ama oyun yönetimince sağladığı geri dönüşlerde "kesinlikle nerf gelmedi sadece düzenleme yapıldı okçu böyle etkilendi" dediler öyle kaldı. Bu konu hakkında her hangi bir çalışma olduğuna da inanmıyorum. Tek umudum 70 cap o durumda okçu aynı kalırsa oyunu komple salarım zaten.

Açıklama yapmazlarsa clanca oyunu bırakmayı düşünüyoruz. 25 kişi tabii ki Rise Online'yi etkilemez ama tepkimizi koyacağız. Konuyu takip ediyoruz. Değerli yorumun için teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt