Oyuncu Arıyorum Zero Clanı oyuncu alımı

kakank11

Üye
MERHABA SAVAŞÇI!​
Klan adı: ZERO
Irk: Lunaskar Kingdom
Oluşum: PVE-PVP-CRAFT
Yetkililer: Dextiritiliy ,Steroid, Sheriffsama, Kebab, Selsi
Level Sınırı: +65
Aranan Sınıf: Okçu ve Priest
Discord: https://discord.gg/GkNp8rjs4U

PVP-PVE-DUNGEOUN-BOSS-CRAFT gibi oyun içeriklerini, kişi olarak değil de, ZERO clanı adı altında, oyunu uzun soluklu oynayıp, oyundaki amacı keyif almak olup, oyundaki her içeriği birlikte tüketip, birlik olmayı saygı, sevgi, insani değerler içinde iletişim kurabilecek oyuncular aramaktayız.
Clan olarak bilgi birikimimizi paylaşabileceğimiz, egolarından uzak, topluluğunu ileriye taşımayı amaçlayabilecek, döner ekmekçi tabiriyle oyuna para gözüyle bakmayan arkadaşları aramızda görmeyi istiyoruz.

unknown (8).png

unknown (6).png
asdasdasd.png

Son düzenleme:

McMAXOR

Üye
Vallahi hocam 33 yaşında kamu görevlisiyim , çok eskiden beri Knıght Online oyunuyorum ara ara başlayıp bıraktım . Rise online oynayabileceğim iyi arkadaşlıklar kurabilecğeim bir ekiple oynamak isterim . Premium falan alınır sorun değil ne lazımsa. Ama önce level kasmak lazım .

kakank11

Üye
Vallahi hocam 33 yaşında kamu görevlisiyim , çok eskiden beri Knıght Online oyunuyorum ara ara başlayıp bıraktım . Rise online oynayabileceğim iyi arkadaşlıklar kurabilecğeim bir ekiple oynamak isterim . Premium falan alınır sorun değil ne lazımsa. Ama önce level kasmak lazım .
Yaş ortalamasının çoğunluğunu 30+ yaşlar oluşturmakta. Premium, matta, pelerin, kanat bu gibi mağaza içerikleri oldukça ulaşılması kolay ürünler.
Genel Clan gereksinimleri için discordda muhabbet edebiliriz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt