Zindan Bekleme Süreleri Hakkında

FlamingRed

Üye
Herkese iyi oyunlar dilerim. Bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum ama, bu zindan&Raid e girerken beklenmesi gereken süre oldukça fazlaymış gibime geliyor. Oyunun yazısız kuralı olan death valley de beklerken ne kadar vaktimin öldüğünü göstermek istedim.
59:12 saniyede geldi. Şunu her yerden kayıt olabileceğimiz hale bari getirseniz ?

Gerçekten sinir bozucu. Zaten protean ırkı azınlık durumunda ve Takdir edersiniz ölümlü dünya. Bu kadar vaktimizi çöp etmeyelim :)

Saygılarımla

Ekli dosyalar

• zindan süre.png
    zindan süre.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 50
  • zindan süresi v2.png
    zindan süresi v2.png
    4.6 MB · Görüntüleme: 51

JusTTory

Üye
oyunda zaten ırk dengesizlik mevcut çözüm çok basit yıllardır söylüyoruz dvde dungeon girişi iptal olacak sadece dorionda girebileceğiz nede olsa ırk olarak hem protean hem lunaskar birlikte girebiliyor sözde oyuncu dostu olacağı söylenmis ne yazık ki mergenin ayrılışından sonra çok çok uzaklaştılar.

FlamingRed

Üye
bilmiyorum ama' 1 tane skilbook için o kadar beklemek bana saçma geliyor. 1 saat ?

RickSancheZz

Üye
hep yoğun saatlerde girdiğimden yada lunaskar olduğumdan hiç bu kadar beklemedim, bi zindan için bu kadar beklenmez :D, dorionda ortak giriş mantıklı gibi duruyor

FlamingRed

Üye
Bugün de 47 dakikada buldu. Gerçekten işten 20 dk erken çıkıp girdiğim halde sonuç aynı :)

the0fear

Üye
Sırf bu yuzden oyunu oynarken şu görevi yapmıyordum. Görev yüzünden seni easy zindana sokuyor. Zindanı bulması ayrı dert çok uzun sürüyor bulması, zindanı bitirmesi ayrı dert o platform aşamasında insanların 15 dakika karşıya geçmesini bekliyorsun üstüne bir de yüksek seviye zindan kadar expde vermiyor nereden bakarsan lose-lose böyle berbat bir sistem de başka hiç bir oyunda yoktur

RickSancheZz

Üye
Sırf bu yuzden oyunu oynarken şu görevi yapmıyordum. Görev yüzünden seni easy zindana sokuyor. Zindanı bulması ayrı dert çok uzun sürüyor bulması, zindanı bitirmesi ayrı dert o platform aşamasında insanların 15 dakika karşıya geçmesini bekliyorsun üstüne bir de yüksek seviye zindan kadar expde vermiyor nereden bakarsan lose-lose böyle berbat bir sistem de başka hiç bir oyunda yoktur

bahsettiğin görev grup zindanı easy modda istemiyordu ki, solo olan darknesss i easy modda istiyordu, oda düzeltildi zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt