İstek Zindan Boss' unu HP Recovery Sebebiyle Kesemiyoruz.

THE_WITCHER

Üye
Full görev itemi (warriorun alabileceği en iyi görev itemleri) ve +8 str takıları olan 57 level warrior karakterimle zindandaki boss' un canını en fazla %5 indirebiliyorum. daha sonra hp recovery yaparak full cana geri geliyor. başka bir konuda 57 level asas arkadaşın da aynı şeyden şikayet ettiğini gördüm.

Rica ederim hp recovery kaldırın da keselim şunu. Ben o bossu item dizip kesebileceksem içinden çıkabilecek itemi ne yapayım. bu nasıl bir ters mantık? kesmek için full+full olmak lazım.
Ek olarak easy zindan bu. diğer leveldeki zindanlar nasıl orasını hiç düşünemiyorum.

Pitou

Üye
Asas ve Mage Solo zindanda çok zorlanıyor.

chenjun

Üye
57 lv warrior ve asas güçlü bi karakter değil malesef. Zorlanmanız normal. Arkadaşın 3lü5li takılsa daha rahat olur bu arada

Alkoer

Üye
Kesinlikle hem zindan hem normal moblara düzenleme gelmeli.

Benim düşündüğüm şuan ki mobların dmg leri betada 70lv sınır ve yüksek itemli oyunculara göre ayarlı. Şuan oyunda betada ki seviyede adam yok ama moblar aynı dmg de.

700hp var benden lv i düşük yaratık 1k vuruyor. Buff olmasa tek atacak. Bazen saniyede 2 defa vuruyor. Çok dengesiz.

orbay888

Üye
Zindana girmeye bile uğraşmiyorum artik. Birak solo oyuncuya yardimci olmayi sadece zarar. Çok umutlu şekilde başladığim iyi şeyler olacağini düşündüğüm oyundan sıkılmaya başladım farm atsan drop yok zindan falan zaten hikaye craft kovalıyordum oda kapalı. Başka bir etkinlik zaten yok. Mutlu sona yaklaştım gibi hissediyorum..

Luj

Üye
57 level +7 paperli mageyim. 15dkda çatır çutur bitiyor dungeon

orbay888

Üye
Bi vidyo atta izleyek 7 paperle 57 lwl de 15 dakikada çatur çutur nasil kesiliyormuş öğrenelim

orbay888

Üye
63 warriorum +5 mino görev set. 8 takı set ile zindan giriyorum buf ac ap sc basiyorum. 300 hp 300 mana yakıyorum 31k coin alıp çıkiyorum hard modda. Nasıl etkinlik ama tam salak işi

Harley

Üye
R skil kombosuyla nasıl kesemiyorsunuz gayet kesiliyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt