Zindan Çokluğu Ve Süreleri.

OkanMercan

Üye
Saygıdeğer oyuncu arkadaşlarım.

Öncelikle herkese selamlar malumunuz oyunumuz gün geçtikçe ilerlemekte iyi yada kötü bazi patchlerle devam ediyoruz .

Benim sahsi görüşüm zindanlarin oyun akışını fazla geri planda birakmasi

Solo zindanlar darkness caver ve grup zindanlari yapmak bir oyuncunun ortalama 1.30 saatini almaktadir. Bu sürenin minimuma indirilmesi düşünüyorum kendi dusuncemdir

İnci takma anahtar kutu kovalama ilk giristeki ucan kacan yaratiklar vs inanilmaz bir zaman kaybimiz oluyor. Darkness cok büyük ve karanlik yorucu bir zindan . Solo zindanlarda 85 levelim mob kesmeden boss cikmamasida ayri bir zaman kaybi konusu .

10 Char zindan giren birisi değilim malumunuz okcu 3/5 nerf yedikten sonra priest karakter aldim okcu charimda zindan olarak kullaniyorum gunluk 3 saatimi aliyor xindan yapmak zindanlar guzel keyifli ancak atlayamayan oyuncular gereksiz canavar kesimleri pk ve dv haritasinda farm suresini asiri derecede etkilmektedir

Saygilarimla.

gaddarkerim

Üye
ooo daha birkac tane zindan gelıcek hepsını yapayım dersen 5 saat zındanda gecıcek.yonetımınde ıstegı bu zaten oyuncuyu oyunda tutmak kalabalık gostermek.bizim oyunda 20k user var hesabı :) 65 cap solo zındanında hıcbır işe yaramayan exp bıle vermeyen mobları kesmeden bos cıkmıyor..10 dakıkadan 2 tur 20 dakıka yıyor .şaka gibi..

clarkk61

Üye
bu konu öneli üzerinde çalışma yapılması lazım uzun zaman önce bildirmiştim ama takan olmadı :D

berktun

Üye
Solo zindan harbiden tırt %0.40 vermiyor iki tanesi ve drop olarak skill booktan ilerisini göremedim tam vakit kaybı

mmtakiff06

Üye
Daha önce aynı konuyu gene konuştuk , çalışanlar için 50 kill görevimi yaparız artik yada zindanlaramı gireriz. Veyahut blood valley etkinliğimi hadi hayırlısı inş vardır planlari :)

RickSancheZz

Üye
Hepsini girmeye mecbur değilsinizki brom, ben 85 oldum soloları saldım exp % 50 olsun darknesside salıcam, %100 olduktan sonra gruplarada girmem muhtemelen, sadece yeni zindan gelirse onlara tadımlık girerim

Gensuke

Üye
bu konuya katılıyorum yakında zindana girmekten farma pkya vakit klamayacak

IBoRiS

Üye
Çeşitlilik olması güzel, yeni güncel mmorpgler genelde zindan üzerine kurulu biz türk kitlesi olarak hiç efor sarf etmeden direk hedefe gidip yolumuza bakalım diyoruz ama yanlış :d
bence çok daha fazla zindan olmalı herkes yapabildiklerini yapmalı hiç bir mecburiyet yok zaten ve çok zindan gelirse multilerde 1 zindanı 10 hesapla yapmak yerine 1 hesapla 10 zindanı yapsın :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt