Zindan Drop Yetersizligi ve Boss drop düşme Mekanigi (ANKET) Lütfen Katılın.

Zindan Droplarını Nasıl buluyorsunuz

• Zindan Dropları Yeterli

Oy: 61 26.1%
  • Zindan Dropları Yetersiz

Oy: 133 56.8%
  • Zindan Gereksiz.

Oy: 16 6.8%
  • Boss Kesme Mekanigi Güzel

Oy: 78 33.3%
  • Boss Kesme Mekanigi Berbat

Oy: 61 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    234
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProOceaN

Üye
NomerCy klanı olarak zindanlar açıldıgından bu yana gurup ve solo zindanlara kesintisiz olarak giriyoruz 1 haftadır harcadıgımız pot ve sclerin masrafı 2 tane mage chitin 1 tane monlight bizemi oyunun garezi var cz bos kesme çıkıyoruz 1 tane adam gelip vurup kutuyu alıyor proteanda 1 tane bos kesiyoruz 65 lwl magelerle yata kalkta damage atıyoruz 58 lwl mageler 2 tane vurup arkadan kutuyu alıyorlar. boyle bir sistem yok eziq bos düştü czde önümüze 1 tane okcu 1 skill ile % 95 damage verdigimiz bossun kutusunu aldı bizden biz boşa karaktereleri kasmışız boşa gurup zindan giriyoruz boşo solo zindan giriyoruz. bu olaylar bir bizimi başımıza geliyor herkes kendi sıkıntısını yazsın lütfen. Ankete Katılırsanız sevinirim.

h4rley

Üye
%100 Katılıyorum Kardeşim Bugun Kutusu Bizde Olması Gereken Ve Başında Sadece Bizim Partimiz Varken Dışardan 1 Okçu 1 Tane Ok Atarak Kutu Aldı Bunlara Bir Düzenleme Getirilmesi Lazım Zindanlar İlk Geldiğinden Beridir Giriyoruz Ama Hiçbir Şekilde Birşey Alamıyoruz Harcanan Pot Ve Sc Leri Saymıyoruz Bile Oyun Yetkilileri Bunlara Bir Çözüm Getirmesse İlerde Çok Sıkıntılı Günler Bizi Bekliyor Olabilir.

MEGATRON

Üye
Sana hak veriyorum kardeşim o kadar insan o kadar clan bir dünya emek var karşılığı böyle olmamalıydı bu %drop olayını dengeleri olumsuz etkiliyor ticari amaçla kullanan çok kişi var bu durum hassasiyet ile incelenip tekrar düzenlenmeli.

Anarchyy

Üye
NomerCy klanı olarak zindanlar açıldıgından bu yana gurup ve solo zindanlara kesintisiz olarak giriyoruz 1 haftadır harcadıgımız pot ve sclerin masrafı 2 tane mage chitin 1 tane monlight bizemi oyunun garezi var cz bos kesme çıkıyoruz 1 tane adam gelip vurup kutuyu alıyor proteanda 1 tane bos kesiyoruz 65 lwl magelerle yata kalkta damage atıyoruz 58 lwl mageler 2 tane vurup arkadan kutuyu alıyorlar. boyle bir sistem yok eziq bos düştü czde önümüze 1 tane okcu 1 skill ile % 95 damage verdigimiz bossun kutusunu aldı bizden biz boşa karaktereleri kasmışız boşa gurup zindan giriyoruz boşo solo zindan giriyoruz. bu olaylar bir bizimi başımıza geliyor herkes kendi sıkıntısını yazsın lütfen. Ankete Katılırsanız sevinirim.
Bundan 1sene sonra oyuna başlıyan bir clan item nasıl yapacak? Sizden kutuyu nasıl alıcak damage ile itemsiz?

Oh ne güzel oyun başında ben kasim güçlü olim benden sonra başlıyan ne yerse yesin dimi.

Bu drop sistemi heroyunda böyledir biliyorsun değil mi?

Sadece oyun olarak knight online oynuyan biri olduğuna eminim ama yakında alırşırsın böyle eşit şeylere.

Buddha

Üye
Abartı felan yapmıyorum. Girdiğim dungeonlardan 14/0 drop oranına sahibim. ( 12 solo , 2 party )

Bazı ekipler (TL'yi basıp, pazarda ne varsa toplayıp upgrade yapan tayfa) end game'e ulaşmış durumda.
Bu şekilde devam ederse sıkıntı, bu makas kapanmaz.

ProOceaN

Üye
Bundan 1sene sonra oyuna başlıyan bir clan item nasıl yapacak? Sizden kutuyu nasıl alıcak damage ile itemsiz?

Oh ne güzel oyun başında ben kasim güçlü olim benden sonra başlıyan ne yerse yesin dimi.

Bu drop sistemi heroyunda böyledir biliyorsun değil mi?

Sadece oyun olarak knight online oynuyan biri olduğuna eminim ama yakında alırşırsın böyle eşit şeylere.
tamam güzel kardeşim klanınla birlikte ileride cz ye çık 8 kişi 1 tane adam gelsin senin bosuna vursun kutusunu alsın oyun sistemi boyle dersin ben serverin ilk gününden belli oynuyorum günde 2 3 bos kesiyorum 100 taane yakkın bos kestik 1tane dahi drobumuz yok bukadar zor bir sistemin içinde 30 dakkika atack verip defalarca expe yatıp kestigimiz bosa hiçbir çaba göstermemiş oyuna makarasına giren oyunla alakası olmayan bir insan gelip 1 tane vurup kutuyu alması kadar saçma birşeymi var boyle bir sistem yok ya bu sistem degişir yada bu oyunda user kalmaz kendi ayaklarına sıkmaya devam etsinler herkesi memnun edemezsin her aglayan adamın dedigini yaparsan dengeleri alt üst edersin

Anarchyy

Üye
tamam güzel kardeşim klanınla birlikte ileride cz ye çık 8 kişi 1 tane adam gelsin senin bosuna vursun kutusunu alsın oyun sistemi boyle dersin ben serverin ilk gününden belli oynuyorum günde 2 3 bos kesiyorum 100 taane yakkın bos kestik 1tane dahi drobumuz yok bukadar zor bir sistemin içinde 30 dakkika atack verip defalarca expe yatıp kestigimiz bosa hiçbir çaba göstermemiş oyuna makarasına giren oyunla alakası olmayan bir insan gelip 1 tane vurup kutuyu alması kadar saçma birşeymi var boyle bir sistem yok ya bu sistem degişir yada bu oyunda user kalmaz kendi ayaklarına sıkmaya devam etsinler herkesi memnun edemezsin her aglayan adamın dedigini yaparsan dengeleri alt üst edersin
Clanımda ileride boss keserken sizin gibi 30tane itemlenmiş clan olcak full itemli damagem nasıl yeticekte kutu alcam clanımla boşver şimdi bizim boss kesmemizi bunu cevapla :D

ProOceaN

Üye
Clanımda ileride boss keserken sizin gibi 30tane itemlenmiş clan olcak full itemli damagem nasıl yeticekte kutu alcam clanımla boşver şimdi bizim boss kesmemizi bunu cevapla :D
güzel kardeşim anlamakmı istemiyorsun senin itemlenip itemlenmemen önemli degil bundan 3 ay sonra czde geziyorsun klanınla birlikte 50 lwl bir adam gelip bosa 1 tane vursun senden kutuyu alsın bu sana mantıklı geliyorsa valla silecem bu konuyu ya bunun neresinde bir mantık var mevzu itemlenmek fln degil suan sistem çok saçma sen sadece itemli adam kutu alıyor sanıyorsun ama sistem çok bozuk 1 adam 8 kişilik partiden bos drobunu alıyor yan item lwl felan hikaye bahane bos farm yapmak istiyorsan 50 lwl bir çarla bi bossa git vur bos ölene kadar saklan sana çıkabilir kutu boyle bir mantık olamaz

Adv3NN

Üye
bu olayın acıgıda belli klanı 2ye ayırıcaksın birisi protean birisi lunaskar gelenleri kesiceksiniz boss ks vermiceksiniz :) ittifak candır

Adv3NN

Üye
önce lunaskar ile hangard droplari degiştirmeleri güncellemeleri lasım. Death valley savaş bölgesi bu safe zone haritalardan daha az drop atıyor gülünç oluyor arka farm 0 oyunda pk dönmüyor arkada tek tük. adam oluyo

MrJacues

Üye
Bence zindan oyunu bir kaostan başka bir kaosa sürükledi. Tamamen kapatılsın, kimse boşuna sc ve pot harcamasın. Çünkü hiç bir zaman şans faktörünü % oranlı olarak ayarlayıp kâr edemeyecek hiç kimse.

Siefgreid

Üye
Zindan mekanikleri ve drop oranları mükemmel. Bossların şansa düşmesi harika oldu dönercilerin gözleri yaşlı. Güç sizinle olsun.

Porteur

Üye
Boss drop şansının %5 ve yukarısı hasarlara düşmesi lazım.
Aslında tartışmamız gereken şey zindanlar ve boss değil.
Battle point Marketinin acil açılması gerekiyor.
İnsanlar aylık kastığın battle point'le uniq silahlar alabilmeli.
Tabi ki astronomik rakamlara değil. Bir oyuncu 2-3 gün kasacağı battle point'le uniq itemlerinin +1'ini marketten alsın.
Burda ne zindan ne boss'u konuşuruz..

Kofun

Üye
50 level okçuyum benim de boss kesme hakkım var. 65 level + full item mi olmak lazım boss kesmek için ? Bossun kutusunu almak için 1 vurmak bile fazla, yanında dursam bile kutunun bana açılması lazım bence. Rise Online World sizin gibi ittifakların sonunu getirdi. Teşekkürler Rise Online World <3

Lacivert07

Üye
güzel kardeşim anlamakmı istemiyorsun senin itemlenip itemlenmemen önemli degil bundan 3 ay sonra czde geziyorsun klanınla birlikte 50 lwl bir adam gelip bosa 1 tane vursun senden kutuyu alsın bu sana mantıklı geliyorsa valla silecem bu konuyu ya bunun neresinde bir mantık var mevzu itemlenmek fln degil suan sistem çok saçma sen sadece itemli adam kutu alıyor sanıyorsun ama sistem çok bozuk 1 adam 8 kişilik partiden bos drobunu alıyor yan item lwl felan hikaye bahane bos farm yapmak istiyorsan 50 lwl bir çarla bi bossa git vur bos ölene kadar saklan sana çıkabilir kutu boyle bir mantık olamaz
62 level battle priest im solo dungeon da knight ring aldım ve aynı zamanda death valley de boss kovalıyorum overser aldım. ben mi çok şanslıyım siz mi çok şansızsınız anlamadım çok adilane bir sistem bence. MÜK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt