Zindan Drop Yetersizligi ve Boss drop düşme Mekanigi (ANKET) Lütfen Katılın.

Zindan Droplarını Nasıl buluyorsunuz

• Zindan Dropları Yeterli

Oy: 61 26.1%
  • Zindan Dropları Yetersiz

Oy: 133 56.8%
  • Zindan Gereksiz.

Oy: 16 6.8%
  • Boss Kesme Mekanigi Güzel

Oy: 78 33.3%
  • Boss Kesme Mekanigi Berbat

Oy: 61 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    234
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zbam

Üye
tamam güzel kardeşim klanınla birlikte ileride cz ye çık 8 kişi 1 tane adam gelsin senin bosuna vursun kutusunu alsın oyun sistemi boyle dersin ben serverin ilk gününden belli oynuyorum günde 2 3 bos kesiyorum 100 taane yakkın bos kestik 1tane dahi drobumuz yok bukadar zor bir sistemin içinde 30 dakkika atack verip defalarca expe yatıp kestigimiz bosa hiçbir çaba göstermemiş oyuna makarasına giren oyunla alakası olmayan bir insan gelip 1 tane vurup kutuyu alması kadar saçma birşeymi var boyle bir sistem yok ya bu sistem degişir yada bu oyunda user kalmaz kendi ayaklarına sıkmaya devam etsinler herkesi memnun edemezsin her aglayan adamın dedigini yaparsan dengeleri alt üst edersin
kanka bukadar ağlıcaksan oynama ya siz 8 kişisiniz adam 1 adamın drop alma şansı %11.1 sanki her kutuyu adam açıyo gibi konusuyosun bende solo oyuncuyum bende vuruyom bosslara daha kutu alamadım bendemi ağlıyayım

TasKER

Üye
NomerCy klanı olarak zindanlar açıldıgından bu yana gurup ve solo zindanlara kesintisiz olarak giriyoruz 1 haftadır harcadıgımız pot ve sclerin masrafı 2 tane mage chitin 1 tane monlight bizemi oyunun garezi var cz bos kesme çıkıyoruz 1 tane adam gelip vurup kutuyu alıyor proteanda 1 tane bos kesiyoruz 65 lwl magelerle yata kalkta damage atıyoruz 58 lwl mageler 2 tane vurup arkadan kutuyu alıyorlar. boyle bir sistem yok eziq bos düştü czde önümüze 1 tane okcu 1 skill ile % 95 damage verdigimiz bossun kutusunu aldı bizden biz boşa karaktereleri kasmışız boşa gurup zindan giriyoruz boşo solo zindan giriyoruz. bu olaylar bir bizimi başımıza geliyor herkes kendi sıkıntısını yazsın lütfen. Ankete Katılırsanız sevinirim.
eğer droplar artarsa itemlerin bir kıymeti kalmaz. item dengesi luzumsuz bir hal alır bence drop oranları iyi hatta daha zor dahi olabilir.
bowl bossları ile alakalı belki minimum %10 hasar verme eklenebilir.Sistem güzel boss sistemi geldiğinden beri bowlda bir ırk dolanıyor. Kimi çevrelerin hoşuna gitmeyebilir ancak boş bowl doldu taşıyor...

Jacques

Üye
Solo oyuncularda bowlda (solo değilim) sistem solo oyuncularıda bowla çekti sistem güzel.

napolly10

Üye
Boss kesme mekaniğini beğeniyorum bowlda 2 3 partynin sahip olacağı bütün itemlere bütün oyuncuların imkanı var.
Lakin zindan gereksiz gibi bişey harcadığım pot manaya bile değmiyor, expside aman aman bişey değil.

gurktiger

Üye
Bosslara kim çok damage vurursa ona çıkma şansı daha fazla olsun ancak %1 damage çıkartanadada kutu atma ihtimali olsun. Ayrıca zindanalarda drop olayı iyi her zindana girdiğinizd drop alınmaması gerekiyor bence.

Ironflesh

Üye
Boss mantığı güzel belki 1 okla değilde %3 le drop verilebilir, %5 solo oyuncu için fazla olabilir overlord gibi boşları düşününce çünkü res gibi pt imkanları solo oyuncu da yok. DV de yeni boss mekaniği şart ama protein ve Lunaskar tarafında eski mantık şart.

O kadar dungeon’dan da sadece 1 tane Rogue fp aldım, droplar oyun genelinde berbat. En azından dungeon sonunda bi telafi ödülü gibi bişey olsa masrafların mesela %75 ini karşılayan bi ödül güzel olabilir.

Son düzenleme:

Szchull

Üye
NomerCy klanı olarak zindanlar açıldıgından bu yana gurup ve solo zindanlara kesintisiz olarak giriyoruz 1 haftadır harcadıgımız pot ve sclerin masrafı 2 tane mage chitin 1 tane monlight bizemi oyunun garezi var cz bos kesme çıkıyoruz 1 tane adam gelip vurup kutuyu alıyor proteanda 1 tane bos kesiyoruz 65 lwl magelerle yata kalkta damage atıyoruz 58 lwl mageler 2 tane vurup arkadan kutuyu alıyorlar. boyle bir sistem yok eziq bos düştü czde önümüze 1 tane okcu 1 skill ile % 95 damage verdigimiz bossun kutusunu aldı bizden biz boşa karaktereleri kasmışız boşa gurup zindan giriyoruz boşo solo zindan giriyoruz. bu olaylar bir bizimi başımıza geliyor herkes kendi sıkıntısını yazsın lütfen. Ankete Katılırsanız sevinirim.
Oyundan geçimini sağlayan ekmekçiler RNG sistemine bugünde ağladı...
ROW'un bir ekip oyunu olduğunu söyleyen yöneticiler bugün nerede merak ediyorum. Biz boşa ekip kurduk, boşa sabahlara kadar level kastık, boşa karakterlere eşya koyduk. Kısacası boşuna emek verdik. Bugün oyundan geçimini sağlıyan insanlara buyrun gelin hiçççççç uğraşmayın 50 level karakter kasın dv de şansınızı deneyin size de çıkar gelin sizde nasiplenin, bu boss u yata kalka savaş vererek kesecek enayiler var vurun gitsin. Ben ekip olarak neden PVE yi rng nin rng sine bağlayayım ki ? Hayır böyle bir sistem yapacaksanız WORLD BOSS dersiniz adına doriona koyarsınız 2 ırk gelir keser herkese kutu atar.. Birde güldüğüm nokta şu ki olmayan ittifakları bitirdik diye oyunun yöneticisi mesaj yayınlıyor... Şuan bazı clanlar 2 ye bölünmüş yarısı protean yarısı lunaskar asıl ittifak bu değil mi :D ahh ahh

Zbam

Üye
ROW'un bir ekip oyunu olduğunu söyleyen yöneticiler bugün nerede merak ediyorum. Biz boşa ekip kurduk, boşa sabahlara kadar level kastık, boşa karakterlere eşya koyduk. Kısacası boşuna emek verdik. Bugün oyundan geçimini sağlıyan insanlara buyrun gelin hiçççççç uğraşmayın 50 level karakter kasın dv de şansınızı deneyin size de çıkar gelin sizde nasiplenin, bu boss u yata kalka savaş vererek kesecek enayiler var vurun gitsin. Ben ekip olarak neden PVE yi rng nin rng sine bağlayayım ki ? Hayır böyle bir sistem yapacaksanız WORLD BOSS dersiniz adına doriona koyarsınız 2 ırk gelir keser herkese kutu atar.. Birde güldüğüm nokta şu ki olmayan ittifakları bitirdik diye oyunun yöneticisi mesaj yayınlıyor... Şuan bazı clanlar 2 ye bölünmüş yarısı protean yarısı lunaskar asıl ittifak bu değil mi :D ahh ahh
ya allaşına bitane 50 level char açta bowlda biraz boss kovala lütfen bakalım kaç ay sonra ilk drobunu alıcaksın bukadar mı zoruna gidiyor bir şeyleri paylaşmak tekelleştirememek siz yakında farm slotlarınıda tekelleştirirsiniz

Kofun

Üye
sen ne boş yapıyorsun bizi tanıyormsuunda boyle yorumlar yapıyorsun andaval
Ağzını topla burada kimseye hakaret edemezsin. Bugün döner alamayınca kudurmuşsun belli. İttifaklara son, YAŞASIN 50 LEVEL OKÇULAR !!! Teşekkürler RISE ONLINE WORLD <3

Lacivert07

Üye
dungeon farmı yok sadece ne güzel bir mage partisiniz harpyleri lure yapın dost YETERİ KADAR CANAVAR ÖLDÜRÜRSEN ŞİRİNLERİ GÖREBİLİRSİN

HeaveN

Üye
Slot farm sıkıntısı var okçuyum 65 lvl 10 saattir slotdayım bi drop alamadım düzgün mana pot zarar ediyoz

Siefgreid

Üye
sen ne boş yapıyorsun bizi tanıyormsuunda boyle yorumlar yapıyorsun andaval

Oyunumuz mükemmel durumda. Yönetimimiz simitçileri adalet kılıcı ile dize getirdi. Sen de onlardansın belli ki aç kalmışsın. Beynine protein gitmesi için sana yarım ekmek döner(tavuk) yazıyorum, kola alacak paran yoktur yanına ayran yazdım. Ayranın tuzu az gelirse gözyaşlarından iki damla ilave et tansiyonunu da dengelemiş oluruz. Gerçekleri daha net görebilirsin. Güç seninle olsun.

Kofun

Üye
WoW , BDO , Guild Wars 2 , TERA , D&DN , Blade & Soul , Cabal Online , Metin2 , The Elder Scrools Online , Silkroad , Lost Ark , EVE Online , New World , Alchemia Story , Drakensang Online , Forsaken World , Skyforge , ArcheAge , Vindictus , Rappelz , Elsword , Rise Online World
Bu yukarıdaki MMORPG oyunlarının hepsini oynamış biri olarak söylüyorum rng sistemi bu tür oyunlarda çok mantıklı bir sistem. Teşekkürler Rise Online World <3

TasKER

Üye
ROW'un bir ekip oyunu olduğunu söyleyen yöneticiler bugün nerede merak ediyorum. Biz boşa ekip kurduk, boşa sabahlara kadar level kastık, boşa karakterlere eşya koyduk. Kısacası boşuna emek verdik. Bugün oyundan geçimini sağlıyan insanlara buyrun gelin hiçççççç uğraşmayın 50 level karakter kasın dv de şansınızı deneyin size de çıkar gelin sizde nasiplenin, bu boss u yata kalka savaş vererek kesecek enayiler var vurun gitsin. Ben ekip olarak neden PVE yi rng nin rng sine bağlayayım ki ? Hayır böyle bir sistem yapacaksanız WORLD BOSS dersiniz adına doriona koyarsınız 2 ırk gelir keser herkese kutu atar.. Birde güldüğüm nokta şu ki olmayan ittifakları bitirdik diye oyunun yöneticisi mesaj yayınlıyor... Şuan bazı clanlar 2 ye bölünmüş yarısı protean yarısı lunaskar asıl ittifak bu değil mi :D ahh ah
başka yerde ağla ;)

TasKER

Üye
Oyunumuz mükemmel durumda. Yönetimimiz simitçileri adalet kılıcı ile dize getirdi. Sen de onlardansın belli ki aç kalmışsın. Beynine protein gitmesi için sana yarım ekmek döner(tavuk) yazıyorum, kola alacak paran yoktur yanına ayran yazdım. Ayranın tuzu az gelirse gözyaşlarından iki damla ilave et tansiyonunu da dengelemiş oluruz. Gerçekleri daha net görebilirsin. Güç seninle olsun.
ekmeğinize taş koyuldu diye yakınıyorsunuz oyun umrunuzda değil, Rise yönetimi çok yerinde güzel bir hamle yaptı kimsenin aklına gelmez böyle bir sistem tebrik etmek lazım. kalabalıktan bowla girilmiyor, tek parti bowl'da dönmek iyiydi tabi, arpa kesildi ağla dur şimdi

Siefgreid

Üye
ekmeğinize taş koyuldu diye yakınıyorsunuz oyun umrunuzda değil, Rise yönetimi çok yerinde güzel bir hamle yaptı kimsenin aklına gelmez böyle bir sistem tebrik etmek lazım. kalabalıktan bowla girilmiyor, tek parti bowl'da dönmek iyiydi tabi, arpa kesildi ağla dur şimdi

Sana katılıyorum. Son yüzyıllar içerisinde verilen en doğru kararlardan. 1.si Haginin Galatasara'ya transferi 2.si bu boss sistemi. Döner isteyen yallah malum oyuna. Güç seninle olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt