Zindan Drop Yetersizligi ve Boss drop düşme Mekanigi (ANKET) Lütfen Katılın.

Zindan Droplarını Nasıl buluyorsunuz

• Zindan Dropları Yeterli

Oy: 61 26.1%
  • Zindan Dropları Yetersiz

Oy: 133 56.8%
  • Zindan Gereksiz.

Oy: 16 6.8%
  • Boss Kesme Mekanigi Güzel

Oy: 78 33.3%
  • Boss Kesme Mekanigi Berbat

Oy: 61 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    234
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeaveN

Üye
2k 3k coins gelcek ne olcak kardeşim mob canavar gibi vuruyo canavar ölene kadar kaçtane mana hp harcıyoz drop yok coins karşılamıyo zararı eskisi gibi deil baya düşürmüşler yalanmı söylücem centuru kesiyom 61 lvl mob kaç tane hp bot harcıyom drop yok 5 saat kestim 1 tane item atmadı baya zorlaşmış onu diyorum en iyi party gircen ezik skil vurup para kascan yoksa kasilmıyo para filan party herkes dusuk skille mob kesip oyle para kascak skil vurmak bile zarar olmuş biraz drop oran artırılmalı bence çöp item bile gelmiyo kardeşim farm yapanlar yazsın

Kofun

Üye
Farm yapıyorum bastığım potları coins karşılıyor hatta + ya bile geçiyorum sadece coinsle. Droplar süper dönercilere yer vermemek adına bence dropların düşmesi lazım.

HeaveN

Üye
Drop düşsün tm da çöp item bari atsın yalan söylücek halim yok siz hangi mob kesiyosunuz ?
Centuru kes 61 lvl mob görem seni zararı karşılıyomu ezik moblar tek atiyom zaten zaman kaybı onlar drop atmıyo hem

Kofun

Üye
Kestiğim bütün yaratıklardan + ya geçebiliyorum dostum. Senden tek farkım siteye gb satmıyorum, görev itemleriyle oynamıyorum. Elimdeki silah +7, zırhlarım +7, rare & epic takı kombiniyle oynuyorum. Yapman gereken tek şey item. Dönerci farmcılara SONNNNN !!

MrJacues

Üye
Drop düşsün tm da çöp item bari atsın yalan söylücek halim yok siz hangi mob kesiyosunuz ?
Centuru kes 61 lvl mob görem seni zararı karşılıyomu ezik moblar tek atiyom zaten zaman kaybı onlar drop atmıyo hem
Oyun solo playeri cezalandırmak üzerine kurulu, lütfen partye girin veya bir clana girin 8/8 olmadan kesinlikle farm yapmamanız gerekiyor, yoksa birisi gelip drobu çalıp kaçabilir. Ekstra olarak şuan RoW dengeyi güzel kurdu zindan RNG üzerine ve tüm classlar dengeye kavuştu bence, iyi oyunlar dilerim.

mrares

Üye
Oyun solo playeri cezalandırmak üzerine kurulu, lütfen partye girin veya bir clana girin 8/8 olmadan kesinlikle farm yapmamanız gerekiyor, yoksa birisi gelip drobu çalıp kaçabilir. Ekstra olarak şuan RoW dengeyi güzel kurdu zindan RNG üzerine ve tüm classlar dengeye kavuştu bence, iyi oyunlar dilerim.
Anlamadım ben de sanki herkes Kirito - Sword Art Online'daki gibi bi solo kasayım da çok güçleneyim düşüncesi var. MmoRpg yani bu ya klanın olacak ya katılacaksın bir klana ya sürekli partin olacak ya da parti arayacaksın. Solo oynamanın pek bir mantığı yok Rise Online'ı vakit nakit kaybı. Ha meslek kasar ona bir şey diyemem ama onda bile bir klanın yoksa yavaş ilerlersin bu bir gerçek yani.

MrJacues

Üye
Anlamadım ben de sanki herkes Kirito - Sword Art Online'daki gibi bi solo kasayım da çok güçleneyim düşüncesi var. MmoRpg yani bu ya klanın olacak ya katılacaksın bir klana ya sürekli partin olacak ya da parti arayacaksın. Solo oynamanın pek bir mantığı yok Rise Online'ı vakit nakit kaybı. Ha meslek kasar ona bir şey diyemem ama onda bile bir klanın yoksa yavaş ilerlersin bu bir gerçek yani.
Ben lifeskill clanını bekliyorum hocam, kurunca haber ver beraber ağaç keselim, maden kazalım, yemek kaynatalım.:p

Atom0619

Üye
Birşey sorucam bu boss sistemi hasar veren herkese şans ile kutu cikicak değilmiydi ? Benim dediğim sistem güzel herkese kutu atiyor boss rng ile drop alıyorsun. Amaaa senin dediğine göre boss'a %75 siz hasar verdiniz ama başkasına kutu çıktı ve size kutu yok. Bu buyuk bir saçmalık kabul edilemez. Herkese kutu çıkar herkes şansına ne düşerse alır zindan da olduğu gibi.

ProOceaN

Üye
Birşey sorucam bu boss sistemi hasar veren herkese şans ile kutu cikicak değilmiydi ? Benim dediğim sistem güzel herkese kutu atiyor boss rng ile drop alıyorsun. Amaaa senin dediğine göre boss'a %75 siz hasar verdiniz ama başkasına kutu çıktı ve size kutu yok. Bu buyuk bir saçmalık kabul edilemez. Herkese kutu çıkar herkes şansına ne düşerse alır zindan da olduğu gibi.
hak edeni hakını vermiyorlar

Tengrikut

Üye
konuyu açan kişinin kullandığı terimler rise online'de yok.:ROFLMAO:

öte yandan neden boss ve drop konusu "sürekli"? amaç ney?

sanne2

Üye
konuyu açan kişinin kullandığı terimler rise online'de yok.:ROFLMAO:

öte yandan neden boss ve drop konusu "sürekli"? amaç ney?
Sizin kafanızı ben anlamıyorum gram anlamıyorum hatta, Rise'a geçti diye adamlar Knightta öğrendikleri terimleri bırakıcak mı? 2 oyun arasında böyle benzerlik varken? Asıl senin amacın ne insanların şikayetlerini belirtmesi için açılmış bir platformda her konuda oyunu yüceltip şikayetlerini dile getiren insanları aşağılıyorsun, bu arada drop bence de çok kötü değil ama biraz iyileştirme yapılabilir, böyle konu açanları da anlıyorum, ama şu terimlere takılman çok komik olmuş, önceki oynadığımız oyun öcü tüü falan mı diyelim?

bekirdemirr92

Üye
%100 Katılıyorum Kardeşim Bugun Kutusu Bizde Olması Gereken Ve Başında Sadece Bizim Partimiz Varken Dışardan 1 Okçu 1 Tane Ok Atarak Kutu Aldı Bunlara Bir Düzenleme Getirilmesi Lazım Zindanlar İlk Geldiğinden Beridir Giriyoruz Ama Hiçbir Şekilde Birşey Alamıyoruz Harcanan Pot Ve Sc Leri Saymıyoruz Bile Oyun Yetkilileri Bunlara Bir Çözüm Getirmesse İlerde Çok Sıkıntılı Günler Bizi Bekliyor Olabilir.
Bossların atak yapan herkese ödül vermesi çok iyi. Ama buna bi balans ayarı yapmaları lazım. Verilen hasar arttıkça daha değerli eşyalar ya da para.

Buddha

Üye
An itibari ile 14-0 drop solo dungeondan.

Cidden drop alabilen var mı solo dungeondan ? Kim o şanslı kişi ?

STONKS

Üye
Zindan dropları yok denecek kadar az, zindanlar eşya ve coin kazanımı açısından hiç fayda vermiyor. Boss mekaniğinin bu halini şahsen ben seviyorum çünkü damage bazlı olursa oyun içerisinde birtakım ittifakların oluşması ve amiyene tabirle cukkayı kendi aralarında paylaşmaları kaçınılmaz olur.

JaxSui

J
Yönetim boss mekaniğini açıklamamalıydı. Yani en azından ' Moba atak yapan herkes drop alma şansına sahip olacaktır.' deseydi yeterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt