Zindan Drop Yetersizligi ve Boss drop düşme Mekanigi (ANKET) Lütfen Katılın.

Zindan Droplarını Nasıl buluyorsunuz

• Zindan Dropları Yeterli

Oy: 61 26.1%
  • Zindan Dropları Yetersiz

Oy: 133 56.8%
  • Zindan Gereksiz.

Oy: 16 6.8%
  • Boss Kesme Mekanigi Güzel

Oy: 78 33.3%
  • Boss Kesme Mekanigi Berbat

Oy: 61 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    234
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProOceaN

Üye
Biz de clanca milyon boss kesiyoruz nadir olarak drop alıyoruz. Her kutudan drop çıksa zaten ne anlamı kaldı bu 1. İkinci olarak Death Valley de kesilen bos herkese açılabilir ona okey ama eslantta damage vuran alabilmedi bu düzeltilebilir. Ve bosslar saatli çıkmak yerine random çıkarsa herkesin kutu alma şansı olur.
dostum yorumun için teşekür ederim fakat bosların dropları için birşey demiyoruz zaten sadece random olayı sıkıntılı. tekraradan teşekürler

bradypodidae

Üye
Biz de clan olarak sürüyle boss kesiyoruz fakat nadir olarak drop alıyoruz. Her kutudan drop çıksa zaten ne anlamı kaldı. İkinci olarak Death Valley de kesilen boss herkese açılabilir bence okey ama eslantta daha çok damage vuran drop alabilir ve bu yönde bi düzenleme yapılabilir. Ek olarak bosslar saatli çıkmak yerine random çıkarsa herkesin kutu alma şansı olur.
eslantta zaten eskisi gibi en çok damage atan alıyor kutuyu

STONKS

Üye
Zindan dropları yeterli diyen arkadaşlar ne drop aldı acaba bu güne kadar ? Gece 3ten sonra giriyorum hep kaçırmamak için. Her gece 2 hakkımıda kullanıyorum zindanları bitiriyorum ama bu güne kadar HİÇ drop alamadım. Bunun neresi yeterli acaba ?

Berserkr

Üye
Zindan dropları yeterli diyen arkadaşlar ne drop aldı acaba bu güne kadar ? Gece 3ten sonra giriyorum hep kaçırmamak için. Her gece 2 hakkımıda kullanıyorum zindanları bitiriyorum ama bu güne kadar HİÇ drop alamadım. Bunun neresi yeterli acaba ?
ben drop almadım ama zaten kolay olmaması lazım diyorum :rolleyes:

die2323

Üye
ağlama duvarını kaldıralım arkadaşlar sürekli ağlıyor anket falan açılıyor hayırdır bi derdiniz varsa mod lar açsın anketi ki attığın taş ürküteceğin kurbağaya değsin kardeş solo oyuncuyum ne güzel boss ta söz sahibi olma hakkım var bu ne demek sen bilemezsin kardeş

ProOceaN

Üye
ağlama duvarını kaldıralım arkadaşlar sürekli ağlıyor anket falan açılıyor hayırdır bi derdiniz varsa mod lar açsın anketi ki attığın taş ürküteceğin kurbağaya değsin kardeş solo oyuncuyum ne güzel boss ta söz sahibi olma hakkım var bu ne demek sen bilemezsin kardeş
evet güzel kardeşim yorumun için teşşekür ederim ağlama olarak algılanman üzdü deatvalleye solo oyuncuların kesecegi boslar eklendi git %90 vurdugun yaratıga gelip 1 tane vursun adam drobunu alsın senden ozaman nasıl bir saçma sistemin içinde oldugumuzu anlarsın diye umuyorum iyi oyunlar.

enokaptan

Üye
boss drop olayı bence kesinlikle güçlü olan kişinin almasından yanayım yani ben yoldan geçerken bossa bir skill atıp itemi ben alıyorsam haksızlık olur

ProOceaN

Üye
boss drop olayı bence kesinlikle güçlü olan kişinin almasından yanayım yani ben yoldan geçerken bossa bir skill atıp itemi ben alıyorsam haksızlık olur
yorumun için teşekür ederim dostum oyunda bir hak adalet arayışı var ama sistem düzenlenmesi lazım iyi oyunlar.

die2323

Üye
evet güzel kardeşim yorumun için teşşekür ederim ağlama olarak algılanman üzdü deatvalleye solo oyuncuların kesecegi boslar eklendi git %90 vurdugun yaratıga gelip 1 tane vursun adam drobunu alsın senden ozaman nasıl bir saçma sistemin içinde oldugumuzu anlarsın diye umuyorum iyi oyunlar.
kardeşim alsın şans işi yoksa tekelleşecek bosslar adamlar 20 kişi boss çıkacak yerlerde nöbetleşe bekliyorlar senin haberin var mı takib ediyorum adamları onlar nereye ben oraya o kadar kişinin içinden drobu solo oyuncu alsın isterim

ProOceaN

Üye
kardeşim alsın şans işi yoksa tekelleşecek bosslar adamlar 20 kişi boss çıkacak yerlerde nöbetleşe bekliyorlar senin haberin var mı takib ediyorum adamları onlar nereye ben oraya o kadar kişinin içinden drobu solo oyuncu alsın isterim
dostum solo oyuncu alsın ama lütfen sadece 1 tane r vuran adam almasın boyle bir mantık yanlış

Makina

Üye
Bence kesinlikle belirli bir % vuranların şansı olmalı.. z1 le kutu alma olayı çok saçma.

kadabra

Üye
Evet, kestiğimiz her yaratıktan unique itemler ve 1m gold atmalı.

Coke

Üye
Zindan güzel bir aktivite de giremiyoruz ki arkadaş. En azından ankete şeyi ekle ' xx. sıradasın ' özelliği. Ona göre kovalarız bari.
Oldu canıms başka bir isteğiniz varsa onuda bildirelim keyfinize göre dünyaa ohh ne güzels

ProOceaN

Üye
Ankete Katılım Gösteren Hekrese Teşekkür ederim cansınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt