Naçizane başka bir tavsiyem,
10 dakikada bir ne kadar para kasmışım, ne kadar exp kasmışım, ne kadar pot harcamışım diye kontrol etmek yerine anın keyfini çıkarın. Girdiğiniz partilerde milleti discorda toplayın, bir klana girin, ortama uyum sağlayın. Zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyeceksiniz. Bu insanlar (haydi zindanlar gelecekti nerede kaldı/solo oyuncu için bişeyler yapın) zaten oyuna eklenecek etkinlikleri oyunun başında her şeyi eklerseler 1 ay sonra yapacak hiçbir şey kalmayacak. Haliyle row çok eksik kaldı öyle oldu böyle oldu şu olmalıydı diye yorumlar da eklenecek foruma.. Arkadaşlar biraz sakin, oyunu salın biraz takvime göre ilerlesin olaylar. Rün sistemi var sözde oyunda ben henüz uğraşmadım. oyunda kaç kişi itemleri full rünlü bir şekilde oynuyor şu an? Veya ne bileyim kaç kişi madenciliği son seviye yapıp blacksmith son seviye geliştirmesi yaptı? Henüz craft sistemiyle ilgili son seviyeye ulaşmış çözümlemiş ve item üretip pazara atanı bırak kendisi kullanan insan görmedim. 40 satır yazı da yazsam buraya neredeyse yazdığım tüm mesajlarda aynı noktaya değiniyorum, sabırlı olun biraz. bu oyunun sonu yok. Sen epik setini dizdim dersin her şey tamam ben hazırım dersin birisi çıkar 8 seti basar, 8 seti yaptım şimdi tamamım dersin 9 set çıkar, onu yapamazsın ihtiyacın olmaz başka zırhlar eklenir, silahın yetersiz kalır, takıların seni tatmin etmez bir üst seviyeye geçmek zorunda kalırsın. Bu oyun böyle oynanır..
Ayrıca çok merak ediyorum exp kasmak çok zor solo oyuncular çok zorlanıyor adlı konuların sahipleri ve bu tarz yorum yazan insanlar gerçekten 65lvl olduktan sonra başka ne gibi sorunlarla foruma mesajlar yazacaklar. Oynat bakalım
Ayrıca oyun açılalı şu an itibariyle daha 3 hafta oldu, herkes her şeyi aniden oyuna yüklesinler herkes yalasın yutsun oyun bitsin istiyor.. Tamam yönetim solo oyuncular için dungeon getireceğiz demiş olabilir fakat bunu size oyunu açar açmaz getiricez dememiştir. Planlanan ve planlanmayan uygulamalar vardır arkadaşlar. Adamların geliştirme ve güncelleme takvimine göre dungeon sistemi belki de 3 ay sonra var, şu an zaten exp partisi bulmak aşırı derecede kolay, 2 darlamaya gelemeyen towna düşünce partiden çıkan bir sürü insanla karşılaştım, sen ekmeğini başkasının ağzına koyduğun sürece o ekmeği ben gelir bende yerim kusura bakma