DUYURU Zindan Eventi girişleri tekrar aktif edilmiştir.

HapShu

Üye
Ya adam 10dk da Vixen fln alio. Yada 4 saatte 1 mino alamıyor. Upgrade gibi şans işi bu. Zindan içinde ben herr seferinde 4-5 denemede giriyorum üztelik easy modta 60+ adam daha az nasıl giremiyorsunuz ?

KhanConqueroR

Üye
Sıra, SIRA, SIRA SİSTEMİ, queue, Kuyruk, Kuyruk sistemi....
Saatlerce tıklamak zorunda değil oyuncu, lütfen kaç kişi sırada, ne kadar zamanda giriş yapılacak yazdırın şunu... Ne kadar zor olabilir. Tonlarca emek, çok güzel grafikler, herşey çok iyi ama yok, ne zaman gireceğin, ne kadar bekleyen olduğu yok, hatta Zindan sistemi açık mı kapalı mı o bile belli değil...
Kesinlikle gelmeli çağın gerisi sistemle zindana girmeye çalışıyoruz

sebepsiz

Üye
Vallahi yazık ya. Robot gibi bizi pc başına kitleyip tıkla tıkla girmeye çalıştıran kişilere buradan kucak dolusu sevgilerimi takdim ediyorum. Arkadaş bari zindan arayüzünü bir kısayol ile açabilelim. Tamama enterla basabilelim. O kadar beta aşamasından geçen bir oyunda bu kadar saçma problemlerin hala devam etmesi başarılarınızın bir göstergesi
Zindan Eventinde bulunan bazı hatalar çözülüp girişler tekrar aktif edilmiştir.
Geri dönüş hatalar üzerinde halen çalışmaktayız. En yakın zamanda sorunlar tamamen çözülecektir.

İyi forumlar..

xryGokhan

Üye
Zindan Eventinde bulunan bazı hatalar çözülüp girişler tekrar aktif edilmiştir.
Geri dönüş hatalar üzerinde halen çalışmaktayız. En yakın zamanda sorunlar tamamen çözülecektir.

İyi forumlar..
İYİ GÜZEL BUNU AÇIYORSUNUZDA CİDDEN YORUMUMUZ SİZİN İÇİN ÖNEMLİ Mİ? ÖNEMLİYSE EĞER YORUM YAPIYORUM DEĞİLSE DE CEVAP VERİN Kİ BOŞA FORUM'DA KALMAYALIM DEMİ? ONA GÖRE ZİNDANLA ALAKALI SIKINTIMI BEYAN EDECEĞİM.

SoloFarmer51

Üye
aktif ettiniz iyi güzel de zindana girerken crash yiyorum 2 gündür zindan hakkım boşa gidiyor bu sorun ne zaman çözülecek. Crash yedikten sonra tekrar girmenin bir yolunu bulmalısınız... oyunda 1 tane güzel event var ona da giremiyoruz lütfen buna bir çözüm bulun. Kolay gelsin herkese iyi çalışmalar.

suistimal61

Üye
Tek account ile sadece 1 karakter ile giriş hakkı olsa zindanlara,kapasite arttırdık deniliyor daha 1 kere bile girmedim ben 1.5 saat tıklamak zorunda mıyım ? her camp a özel zindan olsun,adam 1 veya 2 de giremediyse 4-5 de denesin sansını,o kadar çok sey varki aslında basitce çözülecek anlam veremiyorum,bunu bizler düsünüyoruz da gamemaster ekibi düsünemiyor mu ?

DenizBerat

Üye
Zindani batsin. 1 aydir oynuyorum daha 2 kere girebildim. Yok ne zaman denesem full full full. Sabah gece öğlen hiç fark etmiyor.

MiceS

Üye
Valla ben rahatlıkla görebiliyorum en fazla 10 dk uğraşıyorum yeterki sabırla denemeyi çalışın.

Yarın sıra mevzusu koysalar eminim bı kaç kişide diyecek ki ben premium veriyorum niye premium vermiyenle aynı sıraya giriyorum diye ağlayacak. Bence bu sistem güzel herkes zaten giremesin çok adamın girmesi sisteme çok İrem girmesi demek. Sonra bu piyasa niye böyle oldu diye ağlayanlar da cikacak. Bu bir kısır bir döngü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt