Zindan Girecekler ''mage hariç''

Witch_King

Üye
Death valley'de bu şekilde partyler kuruluyor. Pk filan değil arkadaşlar. Alt tarafı mob kesilen bir aktivite için. Mageleri bu hale getirecekseniz silin bu sınıfı kimse seçemesin. Koordineli bir şekilde oynanan ve party ile oynamaya dayalı bir sistemde partylerden dışlanacak bir sınıf varsa bu oyun ilerleyemez arkadaş. Ya o sınıfı sil ya da moblara karşı bir güçlendirme getirin. Xp kasarken de aynı problemleri görebiliyoruz. Atacker lazım diyor add yazıyoruz mage olmaz diyor. Partye almayanlara lafım yok bu arada. Onlarında kendilerince sebepleri var. Slot seri dönmüyor çünkü. Damageler yerlerde. MAGELERİ PARTYLERDEN BERTARAF EDİYORSUNUZ SAYIN YETKİLİLER !

evocati

Üye
belki de mageler zindanda yaratıkları toplu kesmeye çalıştığı içindir

Baskan

Üye
Death valley'de bu şekilde partyler kuruluyor. Pk filan değil arkadaşlar. Alt tarafı mob kesilen bir aktivite için. Mageleri bu hale getirecekseniz silin bu sınıfı kimse seçemesin. Koordineli bir şekilde oynanan ve party ile oynamaya dayalı bir sistemde partylerden dışlanacak bir sınıf varsa bu oyun ilerleyemez arkadaş. Ya o sınıfı sil ya da moblara karşı bir güçlendirme getirin. Xp kasarken de aynı problemleri görebiliyoruz. Atacker lazım diyor add yazıyoruz mage olmaz diyor. Partye almayanlara lafım yok bu arada. Onlarında kendilerince sebepleri var. Slot seri dönmüyor çünkü. Damageler yerlerde. MAGELERİ PARTYLERDEN BERTARAF EDİYORSUNUZ SAYIN YETKİLİLER !
bosuna cirpinma bro sesini duyacak kimse yok.

Alkoer

Üye
4 tane mage ile girdim yemin ediyorum 5dk kala bitti 68 zindan.

Kızmayın ama örnek vermek gerekirse nasıl bir melee adamın sizin partinizde yeri yoksa sizinde melee ye göre yapılmış bir etkinlikte yeriniz yok gibi.

Kesinlikle çözüm bulunması gereken bir konu. Aynı şekil solo zindanlarda mageyle yapmak ömür törpüsü.

HERO

Üye
Gecen Mage partye denk geldim (priestim) 6x mage 1 assas 1 Priest.
Böyle bir eziyet dungeon görmedim
Meele Party ile 70+ D 30-40min bitirince bu partyde en az 45-50 dakkika sürdü.
Hem toplu denedik hemde tek tek, yok abi damage vurmiyor

Mmomanyagı

Üye
Adamlara diyorum ki kardeşim staff çalışma, teklemeleri çalış.

Hemen hepsi takmıyor ya da kolpa lar uyduruyor. Bizim de mage yan charımız var neden ayak çekiyorsunuz neyin inadı bu 3 kere denk geldi. açıkcası 2 mageden fazla varsa dungeon Partyden çıkıyorum.

Witch_King

Üye
Evet melee oynayan arkadaşlar bile dile getirmişler. Dediğim gibi ben onları suçlamıyorum. Hepsi haklı partye almamakta. Oyun argümanlarında sorun var. Sistem sorunlu. Bir sınıf diğer sınıflardan bu kadar az vurmamalı moblara.

kimyasal

Üye
Ben geçen dedim skıll ağacında farklılığıa gidilmeli , pk için ayrı skiller moblar için ayrı skiller olmalı diye.

priesttt

Üye
yaratıkların magic resistansı çok yüksek, warrior bile 1200 vuruyor, mage 700 civarı o da elini kaldırana kadar ooo . Mage wariorden çok vurması lazım normalde defansı dip atağı yüksek olur. Ne hikmetse bu şekilde ayarlanmış

Hafuj

Üye
yaratıkların magic resistansı çok yüksek, warrior bile 1200 vuruyor, mage 700 civarı o da elini kaldırana kadar ooo . Mage wariorden çok vurması lazım normalde defansı dip atağı yüksek olur. Ne hikmetse bu şekilde ayarlanmış
Çok oyun örneği yok yüksek damage çıkaranın warrior olduğu bizim oyunda o mantıkta, mage biraz daha yüksek vurmalı moblara

priesttt

Üye
sorun şiddetli şekilde devam etmekte hiç bir aksiyon alınmıyor, adamlar mage açtığına pişman edildi. istedikleri zindan yaratıkların magic defansını düşürmekti

Witch_King

Üye
sorun şiddetli şekilde devam etmekte hiç bir aksiyon alınmıyor, adamlar mage açtığına pişman edildi. istedikleri zindan yaratıkların magic defansını düşürmekti
Kendileri bir kere mageyle test etmiş olsalardı anlarlardı halimizi. Solo olarak da eziyet çekiyoruz. Ticket attım otomatik cevaplar verip duruyorlar. Çin işkencesi gibi zindana girmek mageyle.

nycriss

Üye
Oyunda mage oynayan oyuncu sayısı epey fazla bu durumun düzelmesi genel anlamda herkese fayda sağlar çünkü zindana girmek için çok fazla vakit kaybı yaşıyoruz mage 1 tane alınıyor ptlere ve bekle ki diğer joplardan oyuncu gelsin, akşam vakitlerinde bu çok problem olmasa da diğer vakitlerde insanı çileden çıkartıyor. Zindan alt tarafı canavar kesip çıkıyoruz her oyuncu eşit faydalanmalı. Mage oynayan arkadaşları da oyundan soğutmanın manası yok. Lütfen bu konuda acilen reaksiyon gösterin.

Mello1993

Üye
Çözümü çok basit; OYUNA 2 ÇEŞİT STAFF EKLENİR. BİRİ STAF VE YAKIN MENZİL HASARINI AŞIRI ARTTIRIR, DİĞERİ ALAN VE UZAK SKİLLERİ. Tabi bu itemler sadece unuqie değil rare, epic varyasyonları da olmalı ki herkes ulaşabilsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt