İstek Zindan Giriş Sıkıntısı

khajm1

Üye
Zindan geldiğinden beri belli aralıklarla deniyorum ama zindana henüz hiç giremedim solo olarak bunun çözümü bir yolu bir şeyi mi var? Günde 2 giriş hakkı veriliyor ama daha 1 kere solo zindana giremedim gündüzleri çalıştığım için akşamları deniyorum haftaiçi haftasonu da giremedim oyunda aktiftim sürekli. bu giriş sıkıntısı giderilecek mi? ne zaman desem dolu diyor neye göre dolu madem sürekli dolu neden girebilen kişi sayısı arttırılmıyor yani 1 kere girebilmiş olsam anlarım da daha siftah yapamadık bir bilgi istiyorum giren arkadaşlar nasıl girdiler bir önerileri var mı bu konuyla ilgili?

STONKS

Üye
kanka ben gece 3-4gibi deniyorum, arka arkaya 20-30kere denedikten sonra alıyor bazen içeri.

STONKS

Üye
Çok defa söyledim, benim gibi başka bir sürü arkadaş daha söyledi sıra sistemi getirilmeli diye. 1 kere tıklayalım sıraya girelim sırası gelen içeri girsin. Şu gamexten sonra düzeltirler diye umut ediyoz ama bakalım. Garibanın ekmeğidir umut

skaebneN

Üye
Sıra sistemi aslında kolay ama bir sorun var. Sıradaysan farklı haritalara gidince sorun ortaya çıkar onun için bir çözüm gerekiyor. Bu şekilde aşırı can sıkıcı durum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt