Şey de olabilir. Günlük sınırsız girme hakkı olur ama ilk girişinde her mobdan garanti item mesela atıyorsa, gün içinde ikinci kez girdiğinde %1 şansla mesela item atabilir gibi bir şey yapılabilir. Hem böylelikle günlük ölümüne farm yapanlarla sadece günlük 1 kez girenlerin farkı da belli olmuş olur ancak bu kadar detaylı bir sistemi yapabilirler mi bilmiyorum daha çözmeleri gereken hatalar ve buglar var.düşenler satılamaz halde de olabilir herkes kendine lazım olan itemi düşürmeye ve yükseltmeye çalışır lazım olmayanı npcye satar ben hergün girerim böyle olacaksa mesela zindana
Pk atmayıp sadece pve kısmıyla takılan insanlar nasıl giricek o zaman günlük 2000 bp yi nasıl kascaz günde 3 saat oynuyom 2k bp mi kasayım zindanamı gireyim cok mantıksız benceŞayet zindana giriş için bir sınır konulacak ise yan karakterler ile zindana giriş engellenmeli diye düşünüyorum. Ek hesap açıp karakter kasanlar için yapılabilecek bir önlem olarak da zindana giriş için BP (battle point) istenebilir.
Örneğin zindana giriş için 2000 BP istenebilir. Zindana girildiğinde ise 2000 BP karakterden tahsil edilir.
Aslında bu sadece bir örnekti. Seçenekler çoğaltılabilir, PVE kısmına yoğunlaşmış oyuncular için farklı şartlar aranabilir.Pk atmayıp sadece pve kısmıyla takılan insanlar nasıl giricek o zaman günlük 2000 bp yi nasıl kascaz günde 3 saat oynuyom 2k bp mi kasayım zindanamı gireyim cok mantıksız bence
Bir kereden fazla girecek insanlar bunlara çözüm bulur.Aslında bu sadece bir örnekti. Seçenekler çoğaltılabilir, PVE kısmına yoğunlaşmış oyuncular için farklı şartlar aranabilir.
Buna bir örnek verecek olursak 1. seçenek BP seçeneği. 2. seçenek ise A-B-C yaratıklarından şu kadar yok et ve giriş için hak kazan şeklinde olabilir.
yan char büyük ihtimal 50 lvl yada 55 lvl sınırı olabilirAslında bu sadece bir örnekti. Seçenekler çoğaltılabilir, PVE kısmına yoğunlaşmış oyuncular için farklı şartlar aranabilir.
Buna bir örnek verecek olursak 1. seçenek BP seçeneği. 2. seçenek ise A-B-C yaratıklarından şu kadar yok et ve giriş için hak kazan şeklinde olabilir.
Şayet belirttiğin şekilde çözüm sağlanabilirse muazzam olur ancak sağlanamaz ise öneriler sunabiliriz. İnsan düşündükçe aklına farklı fikirler geliyor. Mesela A-B-C yaratıkları Haggard haritasının en güçlü yaratıkları olabilir. Tanesinden 80 tane yok etmeyi hedefler.Bir kereden fazla girecek insanlar bunlara çözüm bulur.
Bir bilgisayardan günlük 1 kere girilecek şekilde ayarlanabilir, bunu yapma imkanları da vardır diye düşünüyorum
Bahsettiğiniz gibi bir sistem getirilirse eğer oyunu eğlenmek için oynayan insanlardan çok oyunu para kazanmak için oynayan insanlar değerli eşyaları elde edeceklerdir.Benim anlamadığım hem çeteler olmasın istiyor millet hem dungeonlara giriş sınırlı olsun istiyor. Dungena günde 1 defa girip şansın yaver giderse bir item düşürüp köşeyi dönmeye çalıştığınız bir oyun mu hayal ediyorsunuz anlamıyorum. Köşeyi dönmek yerine oyunu keyif için oynamak oyunu oyun gibi oynamak adına item çeşidini bollaştırıp saatlerce bi mobu expi iyi diye kesmek yerine çeşit çeşit dungeona girip orda exp item toplamak daha makul değil mi. 1 2 mobtan item beklemek dungeona bi kere girip item beklemek bu oyunu öldürür. Millet iyice bu oyun KO olsun ama ucuzu olsun fantazisi kuruyor. Oyun yöneticilerine sesleniyorum parayı Z kuşağı kazandırır bu kafada ki oyuncu kitlesi değil. KO cuları memnun etcem kafasında devam ederseniz bu oyun çürüyüp gidecek 3 5 aya şahsi düşünceme göre.
hayır tam tersi dostum. İtem ne kadar azsa o kadar kıymetli olur. İteme ne kadar rahat ulaşırsan amaç oyun oynamak olur. item satıp köşeyi döneyim diye farmlayanlar olmayacak. Ya gidip 3 5 gün dungeonda vakit geçirip itemini alacaksın yada aman uğrasmayım diyip oyunun pazarından düşüren adamdan alacaksın. Böyle olunca bir item 3 5 bin 10 bin lira olmayacak. Parayı veren şaha kalkıp pvp alanında gelene geçene tek atıp gezmicek. uğrasan oyunda vakit geçiren adam iteme daha rahat ulaşacakki kalanı zevke yeteneğe kalsın. Parayı basan adam senin 1 yıl önüne geçmemeli 1 2 ay max önünde yürümeli illa paraylada yolunu bulmak isteyen varsa.Bahsettiğiniz gibi bir sistem getirilirse eğer oyunu eğlenmek için oynayan insanlardan çok oyunu para kazanmak için oynayan insanlar değerli eşyaları elde edeceklerdir.