Zindan % Göstergesi Ve Dv Balıkcılık Hakkında

FAD_0

Üye
Oyuna uzun süre tekrar başladım o dönem yoğun fps sorunları yaşıyordum. Oyuncuların sunuculara dağılması ve düzenlemeler ile bu sorun azalmış. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim umarım devamı gelir ve fps sorunu yaşayan oyuncu kalmaz. zindanlara girdiğimiz zaman zindan ilerleme yüzdesini ve süresini gördüğümüz pencereyi küçülttüğümüzde de yine zamanın yanında yüzdeyi görebilmek güzel olurdu düşük çözünürlükte oynuyorum büyük haldeyken ekranda ciddi yer kaplıyor. Bir diğer konuda olta kullanımı hakkında.Çantada 2 olta gözüme batıyor bunu standart hale getirip dv içinde unique olta kullanabilsek bence iyi olurdu.
İyi forumlar.

Nisshe

Üye
Merhaba dilerseniz oyun ayarlarında Arayüz boyutunu küçülterek Zindan Göstergesinin arayüzde kapladığı alanı azaltabilirsiniz. Bunu yapabilmek için Ayarlar - Gameplay Settings adımlarını takip etmeniz gerekmekte.

Oltalar seviyelere ve yemlerine göre ayrıldığı için böyle birşeyin olabileceğini düşünmemekteyim. Death Valley balık spotunun da diğer balık spotlarında kullanılan oltalar ile aynı olta olması önerisini Destek bileti üzerinden önerebilirsiniz. Böylelikle öneriniz ilgili birimlere aktarılabilmektedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt