Öneri Zindan Hakkında Öneri --- Önemli

caymakasi

Üye
Merhaba Değerli Rise Online Ekibi,

Yeni güncellemede gelen zindan saatlerindeki değişiklik tüm çalışan oyuncu kardeşlerimizi çok etkilemiştir.
Burada rise online tarafından sanırım planlan işlem herkesin sürekli hesap açıp zindan drobu kovalamasını engellemek. Bunu herkes girdiği saate yaymak değilde aşağıda açıkladığım öneri
sisteminin çok daha makul olduğunu bildirmektir.

Benim Önerim : Buna hem güvemlik hemde zindan engelleme diyebiliriz. Örneğin : Bir bilgisayardan maximum oyuna 2 account girebilir. Peki bunu nasıl yapacağız.
Tabiki Her bilgisayarın Kendine özgü mac adresini kısıtlayarak. Bazı mmorpg oyunlarında yada survival oyunlarında bu tarz işlemleri çok görmekteyiz. Mac adresi sadece bir bilgisayara ait olup yada HDD İd kısmını kısıtlayarak oyuna maximum girilecek hesabı 2 adet ile sınırlandırabilirsiniz.

Saygılarımla

mmtakiff06

Üye
Artık herkes bu durumdan şikayetci çözüm bekliyoruz. Dungeonlarda atak yapmayan oyunculardan gına geldi. Bakalım ne kadar devam edecek bu olay.

osmangaziforum

Üye
zindan düzelmemiş hala dün akşam kaçta girdim onu da hatırlamıyorum ne olacak şimdi

Balerion

Üye
Bir bilgisayardan en fazla 2, bir IP'den den de aynı anda maximum 2 pc bağlanabilse çok güzel olacak aslında. Online role playing oyunu yani herkesin bir karakteri olması lazım. Aslında öyle olmasa da olur ama bu haldeyken de millet 10-20 bilgisayarla oynuyor oyunusömürüyor

Powerslavee

Üye
IP işi olmaz çünkü değişebilen birşey. Elektrikler gitti geldi, yeni aldığın IP ile daha önce başka birisi oynadıysa ne olacak? Bu olayın tek oluru mac adresi banıdır. Onu da yapacaklarını sanmıyorum

Balerion

Üye
IP işi olmaz çünkü değişebilen birşey. Elektrikler gitti geldi, yeni aldığın IP ile daha önce başka birisi oynadıysa ne olacak? Bu olayın tek oluru mac adresi banıdır. Onu da yapacaklarını sanmıyorum
Çok bilmedigim için bir şey diyemiyeceğim ama 100 bilgisayarli adamlar olmamasi icin ne gerekiyorsa o yapılsın lütfen. Aç bir çar oyna. Çok vaktin varsa iki çar oyna, solo farm yap digeriyle row farm yap ikişer zindan gir haftada iki üç saat pk at. Bu kadar. Bundan fazlası abuse'a girer. Hem haggardda hem haddarda bir mobun butün slotlarıni tek bir adamın kapatması nedir. Herkes de biliyor kim oldugunum Oyun buna neden nasıl izin verir aklım almiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt