Zindan ilk drop alınmıştr

murolity

Üye
Yaklaşık 2 aydır her gün zindan giriyordum sonunda ilk drop'u bugün aldım ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. İşin iyi tarafından bakayım ilk defa pot yerine bir şey çıktı kutudan. Ben almaya utandım umarım ekleyende utanır.

Ekli dosyalar

• it.png
    it.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 325

mmtakiff06

Üye
Kendi adıma konuşuyum sisteme Karşıyım. Zindanlarda droplar tamamen değişmeli sistem değişmeli bir süre zarfı boyunca bir oyuncu , belirli bir süre boyunca zindanlara günlük giriş yaparak ödül almalı günlük giriş hakkı yapmayan kullanıcı ödülden faydalanmamalı bu şekil çözümler insanların zindanlara girmeleri için sebep olur. ben 2 haftadır solo zindanlara girmiyorum gerek yok.

theTitan

Üye
Evet zindan güncellemeleriden sorna dropları daha kötü yapalım mllet sıkılsın oyunu bıraksın demek istiyorlar

baran006

Üye
bende warıor heavy plate attı diye sövüyodum beterin beteri varmış :D

Nihâvend

Üye
Zindanda token sistemi getirilmeli, örnek olarak her zindan başı boss drobu olarak insanlar 1 token kazanmalı, bu tokenler ile oyun içi token marketinden alışveriş yapabilmeli..
BU markette oyunun dengesini bozmayacak şekilde chest, pot, mana çeşitli iksirler, hammaddeler vb. eşyaları alabilmeliyiz.

theTitan

Üye
yayıncı olursanız belki drop alabilirsiniz ,:) sdfghj yoksa nedne video çekenlere gliyor drop demi

HeaveN

Üye
bende bu aralar atmıyo drop ama şans tabi zindan işi hep drop atcak birşey yok , ama sabırlı ol alırsın genel 3 5m drop atıyo büyük drop yakalasam süper olcak

Zewix

Üye
Ben düzenli olarak 1 aydır falan giriyorum bir heartseeker bir de tabarise aldım şu zamana kadar.Kendime şanssızım diye üzülüyordum meğer şanslıymışım :D

Ayarsız

Üye
Bu gün solodan epik çöp verdi bana da :)

Ekli dosyalar

• IMG_20220807_163441.jpg
    IMG_20220807_163441.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 50

maticmeta

Üye
5. Günümde chaos earring aldım. Sonra priestimi dizdim o itemle. YouTube maticmeta var videolar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt