Zindan Kapasitesi 3 ya da 5 Falan mı?

larismus

Üye
Zindan kapasitesi arttırıldı dediniz ancak güncellemeden önce çok daha rahat girebiliyordum. Kaç saattir zindana girmeye çalışıyorum ancak sürekli server full yazıyor. Kapasite gerçekten 3 5 kişi falan mı?

rilax

Üye
dün yaptıklarını ettiklerini iddaa ettiği şeyler dahada berbat hala gelmiş

BlackSabahat

Üye
65 oldum bi dungeon giriyordum sadece. Onu da elimden almışlar.
Party ile girmeyi denedik 2. de girmiş gibi gösteriyor ama girmiyor. Bir keresinde beni 64 lvl göstermiş partye o yüzden olmadı.
Üşenmedim yarım saat denedim solo dungeon girmek için ama girmedi.
Bunun bahanesi yoktur bence.
Yok efendim sabırmış, ekip yeniymiş vs hikaye. Kör topal çalışan bir sistem vardı artık çalışmıyor.
Bizim clandan 2 kişi bugün oyunu bıraktı. Böyle devam ederse 1 aya hiçbirimiz kalmayacağız.

rilax

Üye
65 oldum bi dungeon giriyordum sadece. Onu da elimden almışlar.
Party ile girmeyi denedik 2. de girmiş gibi gösteriyor ama girmiyor. Bir keresinde beni 64 lvl göstermiş partye o yüzden olmadı.
Üşenmedim yarım saat denedim solo dungeon girmek için ama girmedi.
Bunun bahanesi yoktur bence.
Yok efendim sabırmış, ekip yeniymiş vs hikaye. Kör topal çalışan bir sistem vardı artık çalışmıyor.
Bizim clandan 2 kişi bugün oyunu bıraktı. Böyle devam ederse 1 aya hiçbirimiz kalmayacağız.
bu oyun giderek büyüyecek

larismus

Üye
oyunda yapacak hiçbir şey kalmadı artık. dediğiniz gibi son kaçınılmaz duruyor. ilk güncellemede craft gelecek dendi o da yalan oldu. sorunlar var evet ancak çözüm üretme süreçleri çok vahim

ARTYOM

Üye
zindanda harda girebiliyoruz da easy girilmiyor oyunda çok 55-59 level arası oyuncu var easy le sabah 10 da giremedim neyseki çarı +60 yaptım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt