zindan konusunu neden si̇li̇yorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jeay

Üye
Zindana giremiyoruz, açılan konulara cevap vermek yerine siliyorsunuz. Ne yapacağız, bekleyecek miyiz böyle habersiz habersiz? LÜTFEN BİR CEVAP VERİR MİSİNİZ?

JohnnyBravo

Üye
Yapılan hareket hiç hoş değil. Gelirsin konunun altına bi açıklama yaparsın konu sorun çözülene kadar kilitlenmiştir arkadaşlar dersin kilitlersin. Ben ilk defa bir forumda bu kadar çok konu silindiğini gördüm !

Jeay

Üye
Hayır bir de başka konuların altında hiç konu silmiyoruz falan yazıyorsunuz, benim birebir gördüğüm 15 tane konu silindi ya gözümün önünde. Allah aşkına cevap vermek ne kadar zor olabilir?

Jeay

Üye
Ben kapattım oyunu artık yarın iş var, bugünün hakkı boşa gitmiş oldu. Yani ne olurdu saat 21:00'de gelen mesajları görüp arkadaşlar dungeon girişleri ikinci bir bildirime kadar kapatılmış sorunla uğraşıyoruz yazmak. biz neden salak gibi saatlerce denemek zorundayız aklım almıyor. Forumdaki saçma sapan konulara dakikası dakikasına cevap veren moderatörler en önemli konularda hiçbir şekilde yoklar. Partydeki insanlara tıklama sorunu, dungeon sorunu, auction house sorunu. Güncellemenin sebebi bunlar değil miydi? Biz cuma akşamı ve cumartesi sabahını bunların fixlenmesi için vermedik mi?

WoxHades

Üye
Ben de zindana giremedim forumda konu göremeyince tek sorun bende sanmıştım.Bence bu tarz hatalar ortaya çıktığında hem forumdan hem discorddan duyuru geçilmeli böyle böyle bir sorun var düzeltmek için uğraşıyoruz yani uğraşmasalar bile böyle bir sorundan haberimiz var demek güzel bir erdem örneği olur.Konuları silip üstünü örtmek buranın değil başka oyunun yapacağı işler.

Burda sorun nasıl çıktı demiyorum elbet sorun çıkabilir ama en azından olaydan haberdar olduklarını bilmemiz bizim için yeterli.

Bigjest

Üye
Merhaba;
Konuların silinmesinin sebebi oyuncuların Forum Kurallarını takip etmemelerinden kaynaklı bir durum. Oyuncular foruma girdiklerinde yaşadığı sorunu ilk olarak arama butonundan arayarak var olan konu altından şikayetini dile getirmektedir, aynı konudan birden fazla konu açmak forum'un kirli gözükmesine sebebiyet vermektedir.
İlgili konunuzu kilitliyorum, var olan konu başlığı altından devam edebilirisiniz.
İyi forumlar dilerim.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Forum adresi şikayet mekanizmasına dahil değil, her türlü şikayetinizi oyun içi veya site üzerinden destek bileti atarak dile getirebilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan her konu silinebilir, kaldı ki bu konunuz da forum kurallarına aykırı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt