Zindan Önerisi

hakoez

Üye
Merhabalar,
Zindanlarda malum drop konusunda birçok oyuncu şikayetçi benim önerim zindanlarda bosslardan droplarla birlikte bir adet token tarzı toplanabilir bir item atması ve 10 veya 15 adet olduğunda bu tokenlarla bir adet değerli kutu alınabilmesi bence birçok oyuncunun zindan motivasyonunu arttırabilir.
Oyuna kutu vb bir eşyanın eklenmeside bence içerik olarak eğlenceli olabilir.Ekstra olarak tekli zindanların expinin çok düşük olduğunu düşünüyorum sadece zindanlarla lvl atlamak 1 ay sürüyor grup zindanlarının expi çok iyi ancak lvl sınırı malum 63 oyüzden bence lvl atlama süresi 4 veya 5 güne kadar düşmesi gerekir(zindan başına %15-20 exp), şuanda aktif olan günlük tek etkinlik zindan olduğu için biraz daha önemli olması gerekiyor exp açısından.Diğer bir alternatif token sistemi gelmez ise tekli zindana giriş sayısının arttırılması olabilir.

TheUprising

Üye
Ne tokeni , coin atmıyor iki gündür son boss gayet güzel droplar kendinizi kandırmayın dungeonlar geldiğinden beri bir tane drop alamadım solosu ayrı grubu ayrı droplar çok eyi böyle devam

Bruce_Lee

Üye
Katılıyorum, zindanlar teşvik edici olmalı, tamamlama görevleri baya iyi olur. Boss drobunun yanında, hiç yoktan Token garanti drop olmalı. ( 24/1 kişisel drop skorum ) En azından girmek için bir sebep olur.

X tane token ; Jobuna göre trade edilemeyen takı, kutu, sc v.s olabilir.

Solo dungeon XP yetersizliği konusunda da katılıyorum.

+1

Harley

Üye
toplu dungeona girerken crash hatası aldım yeniden oyuna girdim ama toplu zindan hakkım bitti buna da bakarsanız sevinirim

McihanM

Üye
Şu level olayını bence çok kafaya takıyorsunuz. Hile hurda açısından kesinlikle level kasmak daha zor olmalı.

Lonarad

Üye
Benim dungeondan drop alma umudum tamamiyle kesildi sadece kasmaya pt bulamadığım zaman exp almak için giriyorum.

khajm1

Üye
Şu level olayını bence çok kafaya takıyorsunuz. Hile hurda açısından kesinlikle level kasmak daha zor olmalı.
ee zor olacak ne olacak? crypto ile bot satıyor adamlar 25 dolara alıp farm atıp ex ini kasıyor. elle kasan adam uğraşıyor. elle kasan adam kasmasın parayı veren kassın mı demek istiyorsun zaten işkence gibi şu an ex kasmak.

AzametAbi

Üye
Exp artırılabilir, sadece zindan olarak değilde günlük görev gelirse ve bahsettiğiniz kutu tarzı eşyalar günlük göreve eklenirse çalışan insanlar akşam keyifli vakit geçirebilirler, DV haritasında pk ve toplayıcılık gibi bir çok şey günlük göreve dahil edilirse daha zevkli olabilir.

hakoez

Üye
Exp artırılabilir, sadece zindan olarak değilde günlük görev gelirse ve bahsettiğiniz kutu tarzı eşyalar günlük göreve eklenirse çalışan insanlar akşam keyifli vakit geçirebilirler, DV haritasında pk ve toplayıcılık gibi bir çok şey günlük göreve dahil edilirse daha zevkli olabilir.
oda bir seçenek ancak en azından expi arttırılarak tekli zindanların etkisi arttırılmalı.

AzametAbi

Üye
oda bir seçenek ancak en azından expi arttırılarak tekli zindanların etkisi arttırılmalı.
Hocam oyunumuz erken erişimde hala anladık exp artırılsın istiyorsunuz.
Şeker’de istermisiniz gözlüklerinizi direk çıkartalım mı ?

gkhancelk

Üye
mantıklı, onun dışında gerçekten soloda exp çok az geliyor kesinlikle fazlasıyla arttırılmalı.. zaten girene kadar 45 dakika insanlar tıkla tıkla bir hal oluyor hala sıra sıstemı konusunda bir gelişme yok, drop atmıyor bari expi bahane ederek insanlar kendini motive etsin. VE BİR AN ÖNCE SIRA SİSTEMİ GELSİN LÜTFEN

Alkoer

Üye
Hile hurda nasıl alaka anlayamadım. Hile kullanan adamlar şuan 24 saat xp kasıyor. Bizim gibi legal adam sürünüyor. Lv kolay olsun bu hile ile xp kasan taxi yapan adam oyunu oynamasın.

Lv kolay olursa şuan herkes item upgrade, boss kovalama ve pk ya yönelir. Şuan oyunun pk sı olabilecek en iyi seviyede. 1 sene sonra itemler yükselince oyuncular arası çok fark olur. Şuan için herkes ortalama item de.

Zaten yapımcının yaptığı canlı yayınları izlerseniz lv olayının kolay olacağı solo oyuncunun bile 2-3 ayda son seviyeye geleceği söylendi. Bu lv işi birazda verilen sözler için önemli bence.

McihanM

Üye
ee zor olacak ne olacak? crypto ile bot satıyor adamlar 25 dolara alıp farm atıp ex ini kasıyor. elle kasan adam uğraşıyor. elle kasan adam kasmasın parayı veren kassın mı demek istiyorsun zaten işkence gibi şu an ex kasmak.

Hile hurda nasıl alaka anlayamadım. Hile kullanan adamlar şuan 24 saat xp kasıyor. Bizim gibi legal adam sürünüyor. Lv kolay olsun bu hile ile xp kasan taxi yapan adam oyunu oynamasın.

Lv kolay olursa şuan herkes item upgrade, boss kovalama ve pk ya yönelir. Şuan oyunun pk sı olabilecek en iyi seviyede. 1 sene sonra itemler yükselince oyuncular arası çok fark olur. Şuan için herkes ortalama item de.

Zaten yapımcının yaptığı canlı yayınları izlerseniz lv olayının kolay olacağı solo oyuncunun bile 2-3 ayda son seviyeye geleceği söylendi. Bu lv işi birazda verilen sözler için önemli bence.

hile ile ne alakası var bende anlamadım
Bu oyununda malum oyundan kültür olarak pek farkı olmadığını düşünüyorum. Malum oyunda farkındaysanız ne kadar banlarlarsa banlasınlar adam yine kasıp aynı slota oturuyor veya aynı etkinliğe girmeye devam ediyor. Şu an çok göze batmıyor ama oyun oturdukça etkinlikler arttıkça çok göze batacak bu arkadaşlar. Level kasma süreci ne kadar uzun olursa bu arkadaşların yakalanma olasılığı daha fazla olur. Düşünsenize illegal bir şekilde bir slotta farm yapan bir kişiyi banlattın diyelim 3 gün sonra farklı bir charı kasıp tekrar gelse hoşunuza gider mi? Uzun uzun yazmak istemiyorum anladınız bence ne demek istediğimi. Malum oyundan gelen biriniz okursa düşünsün bakalım. Malum oyunda level kasmak zor olsaydı hile hurda açısından pozitif olarak nelerin değişeceğini bir hesap edin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt