Alkoer
Üye

Dostum sorunu çok güzel anladım. Bir adamın 20 tane hesapla zindan girdiğini biliyoruz. Ama olay şu ki 1 hesap zindaydayken 19 hesap sooth ta xp kasıyor. Bu adamın xp kasmasına engel değil.Bu oyununda malum oyundan kültür olarak pek farkı olmadığını düşünüyorum. Malum oyunda farkındaysanız ne kadar banlarlarsa banlasınlar adam yine kasıp aynı slota oturuyor veya aynı etkinliğe girmeye devam ediyor. Şu an çok göze batmıyor ama oyun oturdukça etkinlikler arttıkça çok göze batacak bu arkadaşlar. Level kasma süreci ne kadar uzun olursa bu arkadaşların yakalanma olasılığı daha fazla olur. Düşünsenize illegal bir şekilde bir slotta farm yapan bir kişiyi banlattın diyelim 3 gün sonra farklı bir charı kasıp tekrar gelse hoşunuza gider mi? Uzun uzun yazmak istemiyorum anladınız bence ne demek istediğimi. Malum oyundan gelen biriniz okursa düşünsün bakalım. Malum oyunda level kasmak zor olsaydı hile hurda açısından pozitif olarak nelerin değişeceğini bir hesap edin.
Xp kasmak isteyen insanlar bu adamlardan dolayı slot bulamıyor.
Bu zindan sorununa çözüm aynı ip den 2-3 gibi kısıtlı sayıda hesapla girlmesine müsade etmektir.
Lv kasmayıda kolay yaparsın senin benim gibi adamlar da 2nci 3ncü hesabı kasar bu dediğimiz farmer la aynı seviyeye geliriz.