Zindan Que.

Calidelly

Üye
Selamlar,
Bu zindan sırası geldi daha mı kötü oldu yoksa bende mi sıkıntı var.
6 saat boyunca zindan sırası bekledim.
Ben bekledim hadi giremedim! Clan oyuncularımız sırasını bitirdi girerken, sıra iptal edildi giriş yapmadı. Eski sistemde kalsa daha iyiydi en azından millet uğraşmıyordu istediğimiz gibi giriyorduk 3-5 dakika uğraşıp böyle 6 saat beklemek nedir.
Bir oda var çıkanın yerine mi giriyoruz anlamadım ki.
Sizde de sorun aynı mı?

RickSancheZz

Üye
selam
sıra bekliyoruz falan ama zindan geldiğinden beri ilk defa zindana girebildim. 645 sıra saydı sıra sonunda içeriye çekti iptal olmadı.

onurbedirhan

Üye
Zindan sıram 0/1 olarak gözüküyor ve giremiyorum. Hala bekliyor, sebebi nedir acaba?

Doggyz

Üye
Solo zindanlara bi nebze girebildim fakat 2 gündür party zindanlara giremiyorum be önceliğimizi party zinadna verdiğim için sololarıda kaçırıyorum dün akşam 8den gece 12:30a sıra bekledik party için en son yine birisi partyden çıkınca bende oyundan çıktım saçma sapan bir sistem kesinlikle revize edilmesi gerekiyor

RickSancheZz

Üye
Kaç saatte giriş yaptın?
eve 8 de geldim girişe tıkladım, oyun içinde vakit geçirdim, sanırım 10,50 gibiydi içeriye aldı, zindandan çıkıp uyudum :D
sadece zindan beklemediğim için o sırada oyunda takıldığım için bekleme süresi pek etkilemedi, tabi beni etkilmedi diye destekliyor değilim, zindan kapasitesinin arttırılmasını istiyorum ama sıra sistemide devam etmeli en azından gireceğimizi biliyoruz :D

Querrero

Üye
Valla eski hali daha iyiydi bence de. Art arda deniyoduk şansımıza girebiliyorduk. Şimdi 3-4 saat bekleme süresi inanılmaz can sıkıcı.

Doggyz

Üye
eve 8 de geldim girişe tıkladım, oyun içinde vakit geçirdim, sanırım 10,50 gibiydi içeriye aldı, zindandan çıkıp uyudum :D
sadece zindan beklemediğim için o sırada oyunda takıldığım için bekleme süresi pek etkilemedi, tabi beni etkilmedi diye destekliyor değilim, zindan kapasitesinin arttırılmasını istiyorum ama sıra sistemide devam etmeli en azından gireceğimizi biliyoruz :D
Kanka iyi diyonda şöyle düşün sen solodan bahsediyorsan evet haklısın ama party zindanda böyle olmuyor sen 8de tıklıyon sıra 10 gibi gelirse çat biri partyden çıkıyor tekrar başa sarıyorsun nasıl olucak bu iş ekibin yoksa toplama pt ile bu sorunlar var dün sıra 2-3-4 bu sıralara kadar geldik art arda hep bunlar kala birileri ptden çıktı giremedim. Gireceğini biliyorsun diye bir saçmalık yok yani giremiyorsun 2 saat bekelyip son 2 kişi kala biri crash yedi gitti sıran başına geldiğinde anlarsın ve ya lw senin 63 değil party zindana giriş yapmayı denemedin hiç.

Geo

Üye
Sabah 9 civarinda iki hesaptan solo zindanlari yaptim, 4 dungeona da ortalama 3 dakikada girdim bilginize

Calidelly

Üye
Sabah 9 civarinda iki hesaptan solo zindanlari yaptim, 4 dungeona da ortalama 3 dakikada girdim bilginize
Herkes sizin gibi evde oturup zindana girmeye çalışmıyor ki, çoğu çalışan insan ne yapacak? Günlük iki hakkım var iki gündür zindan yapamıyorum.
Diğer türlü en azından 5 dakika deniyordum iki dungeonu da yapıyordum sonra partye bile girebiliyordum istediğim saatte, şimdi bir hakkını kullanmaya kalkıyorsun 4 saat ee diğerini bekleyene kadar zaten sıfırlanıyor.
Trade atamama olaylarını söylemiyorum bile bir ticaret yapmaya kalksan ticaret atılmıyor, bozmak zorunda kalıyorsun.

Ya revize yapılsın düzgün bir şekilde ya da eski sisteme geri çevirin biz deneriz.
Bu sistemi hangi mantıkla eklediler anlamış değilim.

JaxSui

J
Herkes sizin gibi evde oturup zindana girmeye çalışmıyor ki, çoğu çalışan insan ne yapacak? Günlük iki hakkım var iki gündür zindan yapamıyorum.
Diğer türlü en azından 5 dakika deniyordum iki dungeonu da yapıyordum sonra partye bile girebiliyordum istediğim saatte, şimdi bir hakkını kullanmaya kalkıyorsun 4 saat ee diğerini bekleyene kadar zaten sıfırlanıyor.
Trade atamama olaylarını söylemiyorum bile bir ticaret yapmaya kalksan ticaret atılmıyor, bozmak zorunda kalıyorsun.

Ya revize yapılsın düzgün bir şekilde ya da eski sisteme geri çevirin biz deneriz.
Bu sistemi hangi mantıkla eklediler anlamış değilim.
Sistem gayet güzel. Boş boş PC başında oturup girmesini mi deneyeceğim? Girerim sıraya. Ne zaman sıra gelirse alır. Arkada expimi kasarım farmımı yaparım. Ha stabil değildir o başka. Geliştirilir. Ama eski haliyle bir kere bile giremezken şimdi iki gündür giriyorum. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değildir.

Sıraya tıklarsın 500 kişi vardır bekleyen bekler beklemeyene güle güle. Sıradan çıkarsın zindan hakkın gitmez. Hatta daha gelişir. Yazar oraya tahmini bekleme süresi. Daha da gelişir zindan limiti kaldırılır ya da 10 katına çıkar. Herkes sıraya girer. Telefonda Çarkıfeleği düşürmeye çalışan 2000 lerdeki kadın gibi sürekli tekrar dene tekrar dene yapmaz kimse.

Geo

Üye
Dostum ben sistem cok guzel calisiyor vs bir sey mi demisim neden saldiriya gectigini anlamadim. İnsanlara bilgi olsun diye ne yasadiysam onu anlattim bi garipsiniz

Calidelly

Üye
Sistem gayet güzel. Boş boş PC başında oturup girmesini mi deneyeceğim? Girerim sıraya. Ne zaman sıra gelirse alır. Arkada expimi kasarım farmımı yaparım. Ha stabil değildir o başka. Geliştirilir. Ama eski haliyle bir kere bile giremezken şimdi iki gündür giriyorum. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değildir.

Sıraya tıklarsın 500 kişi vardır bekleyen bekler beklemeyene güle güle. Sıradan çıkarsın zindan hakkın gitmez. Hatta daha gelişir. Yazar oraya tahmini bekleme süresi. Daha da gelişir zindan limiti kaldırılır ya da 10 katına çıkar. Herkes sıraya girer. Telefonda Çarkıfeleği düşürmeye çalışan 2000 lerdeki kadın gibi sürekli tekrar dene tekrar dene yapmaz kimse.
Peki bu dediklerini yaptıklarında aktif etselerdi de böyle sorunlar yaşanmasaydı daha iyi değil miydi?
Bende bunu anlamıyorum, denemekten sıkılan 3 dakika zindan ara yapamayacak durumda olanlar 6 saat beklemeyi seçiyor, sabahın ilk ışıkların da girersen okey, akşam saatlerinde 600 kişilik sırayı 6 saat bekleyip son dungeon hakkını kullanamayıp, party dungeon a vaktinin yetmediğini varsayarsak başarılı sistem.
Beklemeye devam, geliştirilir.
Ayakta değil, oturarak beklersin bu mantıkla, eleştirin azıcık ama mantıklı eleştirin. Söylediğim de hiç bir suçlama vesaire yok, yanlış anlaşılmasın.
Stabil olmayan bir sistemi neden eklerler sorusunun cevabını aramaktayım.

Local sunucuda 3 kişilik sıra bekleyip oo çalışıyormuş dendikten sonra official a eklemeleri komik bir durum gibi geldi bana 600 kişiyi bir adet dungeonı sigara döner gibi bekliyoruz.
Beklemeye devam.

Calidelly

Üye
Dostum ben sistem cok guzel calisiyor vs bir sey mi demisim neden saldiriya gectigini anlamadim. İnsanlara bilgi olsun diye ne yasadiysam onu anlattim bi garipsiniz
Saldırıya geçmedim yanlış anlamışsın.
Duygusal davranma, bir daha oku kankam :)

Doggyz

Üye

kanka sana katılıyorum solo zindanlar için ama party zindan öyle olmuyor işte sıra bekliyorsun 1 saat tam sıra gelicek 2-3 kişi kalmış hoop biri crash yedi veya dc oldu hoopala sıra tekrar başa tekrar bekle 1 saat aynı olayı yaşa 2 gündür giremedim günde 4 saat oyundayım party zindana giriş yapamadım 64 %95im lw almak için zindan istiyorum ama giremiyorum bu sistemin geliştirilmesi lazım sadece ama solo için evet haklısın sıran gelirse gir kardeşim. bide solo içinde 1 sc ile 2 soloyu bitirirken şimdi imkansız bitirmek.

RickSancheZz

Üye
Kanka iyi diyonda şöyle düşün sen solodan bahsediyorsan evet haklısın ama party zindanda böyle olmuyor sen 8de tıklıyon sıra 10 gibi gelirse çat biri partyden çıkıyor tekrar başa sarıyorsun nasıl olucak bu iş ekibin yoksa toplama pt ile bu sorunlar var dün sıra 2-3-4 bu sıralara kadar geldik art arda hep bunlar kala birileri ptden çıktı giremedim. Gireceğini biliyorsun diye bir saçmalık yok yani giremiyorsun 2 saat bekelyip son 2 kişi kala biri crash yedi gitti sıran başına geldiğinde anlarsın ve ya lw senin 63 değil party zindana giriş yapmayı denemedin hiç.

evet doğru söylüyorsun, hiç party dungeon girmedim, lwl 61 .
partyden biri çıkınca sıfırlanması çok berbatmış, kanser bi durum yaşamışsın.

Bu arada senin mesajında gördüm sıra beklerken ticaret atılmadığını, ben dün 10 kere relog atmışımdır bugtayım diye :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt