Zindan Que.

skaebneN

Üye
Giriyor bekleyince ben soloya daha demin 0/1 15.dakikada girdim.

Alkoer

Üye
Sistem mantık olarak çok iyi ama sunucu kapasitesinin ne kadar kötü olduğu ortaya çıkmış oldu.

Dün gece işten gelince 01:00 da tıkladım 430 kişi vardı. 02:30 280 kişi kalmıştı bende yattım.

Yani 1buçuk saatte 150 kişi girmiş. Ortalama zindan süresini 15dk kabul edersek zindan kapasitesi 25 kişi oluyor.

Kapasite çok düşük yani.

Calidelly

Üye
Yine benim demek istediğim konuya geliyoruz.
Sigara döner gibi dungeon sırası bekliyoruz.
Yayınımdan kaç saat sıra beklediğimi ve giremediğimi canlı canlı görebilirsiniz..

suistimal61

Üye
Grup zindanlarda partiden 1 kisi dahi eksildiğinde sıradan düşme olsa,bu sefer diğer bekleyenlerin sırası azalır.

Jeay

Üye
Sistem gayet güzel. Boş boş PC başında oturup girmesini mi deneyeceğim? Girerim sıraya. Ne zaman sıra gelirse alır. Arkada expimi kasarım farmımı yaparım. Ha stabil değildir o başka. Geliştirilir. Ama eski haliyle bir kere bile giremezken şimdi iki gündür giriyorum. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değildir.

Sıraya tıklarsın 500 kişi vardır bekleyen bekler beklemeyene güle güle. Sıradan çıkarsın zindan hakkın gitmez. Hatta daha gelişir. Yazar oraya tahmini bekleme süresi. Daha da gelişir zindan limiti kaldırılır ya da 10 katına çıkar. Herkes sıraya girer. Telefonda Çarkıfeleği düşürmeye çalışan 2000 lerdeki kadın gibi sürekli tekrar dene tekrar dene yapmaz kimse.
Ben bunu aklı başında bir insanin ciddi ciddi yazabilecegini düşünmüyorum. 6 saat sıra bekliyor insanlar gider expimi kasarim farmimi yaparım falan yazmış ya ahdhahshajdhajdjajf. Aynen bulduğun random 7 kişi de seninle gelirdi ve o farmi yapardı bi de kesin bolusurdunuz çıkan droplari. 6da evde oluyorum 12ye kadar zindana girmeyi bekliyorum ve bu arkadaş gibi en nazik ifade ile kafası çalışmayanlar bu sistem diğerinden daha iyi diyor. Genelde hani en büyük sıkıntı kitle dersin ama oraya gelemedik daha bu oyunun en büyük sorunu kesinlikle yapımcıları orasi kesin. Ama bu kitle de yaklaşıyor zirveye yavaş yavas. Adam ciddi 6 saat sıra beklemeye normal iyi bir şey yazmış ya aklımı oynaticam

JaxSui

J
Ben bunu aklı başında bir insanin ciddi ciddi yazabilecegini düşünmüyorum. 6 saat sıra bekliyor insanlar gider expimi kasarim farmimi yaparım falan yazmış ya ahdhahshajdhajdjajf. Aynen bulduğun random 7 kişi de seninle gelirdi ve o farmi yapardı bi de kesin bolusurdunuz çıkan droplari. 6da evde oluyorum 12ye kadar zindana girmeyi bekliyorum ve bu arkadaş gibi en nazik ifade ile kafası çalışmayanlar bu sistem diğerinden daha iyi diyor. Genelde hani en büyük sıkıntı kitle dersin ama oraya gelemedik daha bu oyunun en büyük sorunu kesinlikle yapımcıları orasi kesin. Ama bu kitle de yaklaşıyor zirveye yavaş yavas. Adam ciddi 6 saat sıra beklemeye normal iyi bir şey yazmış ya aklımı oynaticam
Zamanında okulda çok kafana vurmuşlar anlaşılan. Yoksa okudugunu anlamada bu kadar sorun çekmezdin. Farkındaysan ne demişim sistem güzel ama gelişmeli. Zindan limiti varsa 10 katına çıkmalı falan demişim hani?! Bilmem sen bunu da hangi uzvundan anlarsın ama tabi ki şu an çok fazla bekleme söz konusu lakin işi gücü bırakıp telefon ile yarışma programı düşürmeye çalışan gariban gibi sürekli zindan denemek çok saçma. Hiçbir işin olmayıp sadece onu denemek lazım. E azından sıra sistemi ile ne kadar bekleyeceğini görebiliyorsun dedim daha da gelişmesi lazım dedim limitin aşırı arttırılması lazım dedim. Dedim dedim de.. neyse.

HazyShade

Üye
Sıra sistemi kesinlikle doğru yöntem, fakat uygulamada bazı hatalar var. 1 dakika (60 saniye) kuyruk yenileme için çok uzun bir süre. Zindanı 14dakika 10 saniye sürede bitiren birisi çıktıktan sonra, o zindan yeni kişinin girmesi 50 saniye geç oluyor..
Zindan kapasitesi kesinlikle çok az, tahminimce aynı anda 60 zindan felan açık. ( ya da zindanda afk kalanlar, zamanı son ana kadar bekleyenler çok )

JaxSui

J
Sıra sistemi kesinlikle doğru yöntem, fakat uygulamada bazı hatalar var. 1 dakika (60 saniye) kuyruk yenileme için çok uzun bir süre. Zindanı 14dakika 10 saniye sürede bitiren birisi çıktıktan sonra, o zindan yeni kişinin girmesi 50 saniye geç oluyor..
Zindan kapasitesi kesinlikle çok az, tahminimce aynı anda 60 zindan felan açık. ( ya da zindanda afk kalanlar, zamanı son ana kadar bekleyenler çok )
Şöyle bir durum olmalı 2 dk 5 dk vs afk kalanları otomatik doriona atmalı. Zindan limiti en az 200 250 vs olmalı. Yeni zindan başlangıcı da maksimum 15sn olmalı. O zaman gayet güzel olur.
Grup için ise bir kişi zindan kurmalı. Girmek isteyenler için bir liste açılmalı ve girecek kişiler oradan tıklamayı ve partiye dahil olmalı 8 kişi olunca da hemen almalı. Bunun için ise limit yine aşırı yüksek olmalı...

Benim anlamadığım betada bir sürü kişi zindana giriyordu ama hiç böyle bir sorun yoktu. O zaman da mı limit vardı acaba...

anil1991anil

Üye
Hadi ben sabah sakin zamanlarda biraz bekler girerim de, çalışan arkadaşlar nasıl solo zindana girecek anlayabilmiş değilim. Akşam -öyle prime time falan da değil- gireyim dedim, 300-400 sıra saymaya başladı. Gittim yemeğimi yedim, duşumu aldım, oturdum TV keyfi yaptım, hala sırada 150-200 kişi var. Bu insanlar solo zindana nasıl girebilecek? 4-5 saat zindan mı bekleyecek? Yazılım konusunda pek bilgim yok ama madem yeterince serverınız yok; her zindan için bir server açmak yerine, bir serverda yan yana atıyorum 50 tane zindan koymak mümkün olamayacak bir şey mi? Bir serverda 50 zindan olur, 50 kişi girer. Biri bitirdiğinde, yerine sıradaki gelir. Sıra sistemi böyle ağır gitmeye devam edecekse, eski sistemine dönün. O sistem, şu anki sistemden binlerce kat daha iyiydi.

IamHANNNNNNN

Üye
zindan partisine girdik sıralamaya girdik daha sonrasinda cok bekledigimiz icin sıkıldık ve partyi bozduk daha sonrasinda charlarımız askıda kaldı hala sıradasınız iptal edin diyor ve dungeona giriş yapamıyoruz ....

Bogateg

Üye
Grup zindanda sira mevzusu kalkmalı ya da oda sayısı arttırılmalı resmen çin iskencesine döndü

BABAFREE

Üye
Akşamları işten gelip giremiyoruz zindanlara, saatlerce sıra sayıyor eski hali daha iyiydi.

Galiba tek oda yapmışlar herkes orayı zorluyor :D

samess

Üye
2gün yapmamıştım, dün akşam herhalde düzelmiştir dedim eve geldiğim gibi açtım pc girdim sıraya aradan 1,5 saat geçti aldı içeri, grup girdim şükür orada bekletmedi, sonrasında tekrar solo girdim 1,5 saat civarı sürdü alması, sonuç olarak 6-11 arası sadece zindan saçmalığıyla uğraşmakla geçti, emeği geçen herkesin eline sağlık..

Sercio

Üye
Sistem değiştiğinden beri ben bir kere bile zindan giremedim, sıra sıfırlanıyor içeri almıyor.

Frox

Üye
eskiden daha kolay giriliyordu sırasız alıyordu en azından party zindana şimdi illa 30dk bekliyon sabah saatinde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt