aynen girdim bende şimdşi 12. dk daGiriyor bekleyince ben soloya daha demin 0/1 15.dakikada girdim.
Ben bunu aklı başında bir insanin ciddi ciddi yazabilecegini düşünmüyorum. 6 saat sıra bekliyor insanlar gider expimi kasarim farmimi yaparım falan yazmış ya ahdhahshajdhajdjajf. Aynen bulduğun random 7 kişi de seninle gelirdi ve o farmi yapardı bi de kesin bolusurdunuz çıkan droplari. 6da evde oluyorum 12ye kadar zindana girmeyi bekliyorum ve bu arkadaş gibi en nazik ifade ile kafası çalışmayanlar bu sistem diğerinden daha iyi diyor. Genelde hani en büyük sıkıntı kitle dersin ama oraya gelemedik daha bu oyunun en büyük sorunu kesinlikle yapımcıları orasi kesin. Ama bu kitle de yaklaşıyor zirveye yavaş yavas. Adam ciddi 6 saat sıra beklemeye normal iyi bir şey yazmış ya aklımı oynaticamSistem gayet güzel. Boş boş PC başında oturup girmesini mi deneyeceğim? Girerim sıraya. Ne zaman sıra gelirse alır. Arkada expimi kasarım farmımı yaparım. Ha stabil değildir o başka. Geliştirilir. Ama eski haliyle bir kere bile giremezken şimdi iki gündür giriyorum. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değildir.
Sıraya tıklarsın 500 kişi vardır bekleyen bekler beklemeyene güle güle. Sıradan çıkarsın zindan hakkın gitmez. Hatta daha gelişir. Yazar oraya tahmini bekleme süresi. Daha da gelişir zindan limiti kaldırılır ya da 10 katına çıkar. Herkes sıraya girer. Telefonda Çarkıfeleği düşürmeye çalışan 2000 lerdeki kadın gibi sürekli tekrar dene tekrar dene yapmaz kimse.
Zamanında okulda çok kafana vurmuşlar anlaşılan. Yoksa okudugunu anlamada bu kadar sorun çekmezdin. Farkındaysan ne demişim sistem güzel ama gelişmeli. Zindan limiti varsa 10 katına çıkmalı falan demişim hani?! Bilmem sen bunu da hangi uzvundan anlarsın ama tabi ki şu an çok fazla bekleme söz konusu lakin işi gücü bırakıp telefon ile yarışma programı düşürmeye çalışan gariban gibi sürekli zindan denemek çok saçma. Hiçbir işin olmayıp sadece onu denemek lazım. E azından sıra sistemi ile ne kadar bekleyeceğini görebiliyorsun dedim daha da gelişmesi lazım dedim limitin aşırı arttırılması lazım dedim. Dedim dedim de.. neyse.Ben bunu aklı başında bir insanin ciddi ciddi yazabilecegini düşünmüyorum. 6 saat sıra bekliyor insanlar gider expimi kasarim farmimi yaparım falan yazmış ya ahdhahshajdhajdjajf. Aynen bulduğun random 7 kişi de seninle gelirdi ve o farmi yapardı bi de kesin bolusurdunuz çıkan droplari. 6da evde oluyorum 12ye kadar zindana girmeyi bekliyorum ve bu arkadaş gibi en nazik ifade ile kafası çalışmayanlar bu sistem diğerinden daha iyi diyor. Genelde hani en büyük sıkıntı kitle dersin ama oraya gelemedik daha bu oyunun en büyük sorunu kesinlikle yapımcıları orasi kesin. Ama bu kitle de yaklaşıyor zirveye yavaş yavas. Adam ciddi 6 saat sıra beklemeye normal iyi bir şey yazmış ya aklımı oynaticam
Şöyle bir durum olmalı 2 dk 5 dk vs afk kalanları otomatik doriona atmalı. Zindan limiti en az 200 250 vs olmalı. Yeni zindan başlangıcı da maksimum 15sn olmalı. O zaman gayet güzel olur.Sıra sistemi kesinlikle doğru yöntem, fakat uygulamada bazı hatalar var. 1 dakika (60 saniye) kuyruk yenileme için çok uzun bir süre. Zindanı 14dakika 10 saniye sürede bitiren birisi çıktıktan sonra, o zindan yeni kişinin girmesi 50 saniye geç oluyor..
Zindan kapasitesi kesinlikle çok az, tahminimce aynı anda 60 zindan felan açık. ( ya da zindanda afk kalanlar, zamanı son ana kadar bekleyenler çok )