Zindan Telafisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AuK

Üye
Dün ve bu günde olmak üzere zindanlara giriş sadace şanslı oyunculara denk gelmektedir..
Diğer giremeyen şanssız oyuncuların yanan ve boşa giden hakları telafi edilecek mi ? Nasıl olsa sistemde kimin kac kere girdiği bellidir..
Yönetim böyle bir şey düşünüyor mu acaba ?

Destumi

Üye
Defalarca hakkımız yandı zindan çöküp yardımcı olmanızı rica ediyoruz.

KnuckerIII

Üye
Dün ve bu günde olmak üzere zindanlara giriş sadace şanslı oyunculara denk gelmektedir..
Diğer giremeyen şanssız oyuncuların yanan ve boşa giden hakları telafi edilecek mi ? Nasıl olsa sistemde kimin kac kere girdiği bellidir..
Yönetim böyle bir şey düşünüyor mu acaba ?
Kanka bir çok sorun varken telafi filan düşünecek durumda olduklarını sanmıyorum. Güya güncelleme geldi ama oyun daha kötü durumda şu an. Oyuna giren droplar yüzünden gram zevk vermiyor.

Paris

Üye
Kanka bir çok sorun varken telafi filan düşünecek durumda olduklarını sanmıyorum. Güya güncelleme geldi ama oyun daha kötü durumda şu an. Oyuna giren droplar yüzünden gram zevk vermiyor.
Bahsettiğiniz fps drop problemi ve diğer problemler hakkında çalışmalar devam ediyor.

Gensuke

Üye
daha önemlisi lunaskar ırkı hagard'da kasarken protean kasamadı buna nasıl bir telafi olacak ?

Paris

Üye
Güncel problemlerden yetkililerin haberi var ve çalışmalar devam ediyor, gelecek güncellemeyle birlikte bu problemler düzeltilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt