Öneri Zindan teşvik ödülleri

Castellan

Üye
Selamlar, bildiğiniz üzere zindanlar aktif oldu. Fakat içeride çok fazla pot harcayıp günlerdir hiç drop alamayan ve bundan yakınan çok fazla oyuncu var. Bu durum oyuncuların heveslerini kırıyor ve oyundan soğutuyor. En azından drop alamadığında bosslardan 1 parça düşse bu parçalardan 10 tane toplayan oyuncu 1000 pot veya rastgele item atan bir kutu alabilse en azından 10 kere girdiğinde eli boş dönmeyeceğini bildiği için zindanları kovalamaya devam eder diye düşünüyorum.

Medeni şekilde tartışmaya açıktır.

Limni

Üye
Diğer zindan sistemi olan bir çok mmorpg oyunu bu şekilde. En basit örneği Mır4. Henüz 55 olamadığım için hiç zindan deneyimim olmadı ama mantıklı olabilir

NifuzKB

Üye
kendi adıma konusayım 1.5 haftadır drop alamadım amacı dışında kullanılan bir harita diyebilirim tamam şans olabilir lakin haşşa insanüstü bir varlık olmamız lazım drop almak için.
geliştirilmeli tam destek reis.

leocuq.tv

Üye
hayatımda bu kadar iyi bir dungeon yapıpta sonucun başarısız olduğu bir oyun asla görmedim
Kardeşim boss dediğin yaratıktan en az 1m para alcaksın ki emeğini almış olacaksın
Koskoca ejdarhadan 32k para atıyor Yav koy oraya 5-10 pot 2-3 ingot 2-3 yemek bu kadar saçma drop mu olur alamadım ejdarhamı kesiyoruz sincap mı

thedarga

Üye
ben hep solo-hard yapıyorum şuana kadar 1 tane heartseeker çıktı. o da pot parasını zor karşılıyor girdiğim zindanları hesapladığımda.
ama ben exp kasan biri değilim genelde. craft açılana kadar balık vs takılıyorum. zindanın tek artısı verdiği exp benim için. fena da bir exp değil açıkçası.

SvZ

Üye
65 levelim solo dungeon olsun grup dungeon olsun hepsine defalarca girdim. Bugün artık cidden pes ettim. Dungeon'lar aktif olduğundan beri 1 tane drop alamadım. Böyle şans olmaz olsun. Şansa bağlı bir faktör olsa ucundan kıyısından vurmaz mı bize arkadaş. Cebimizde ki tüm paraları potlara harcadık, 0 'a 0 elde var 0. Tükendik ...

Alkoer

Üye
Açıldığı günden itibaren ilk 2 gün hariç hep girdim xp si için. 1 tane uniq sc aldım sadece.

Charly1993

Üye
girmesi için saatlerce bekle .... zamanını ver .... pot harca .... emek ver .... sonuç ? :)

Silveran

Üye
Eski knighttaki cleaver görevi gibi beklentim vardı, +5 olmasa da +3 cleaver, cursed sword, golden bow gibi sabit ödülleri olabilirdi. Açıldığı günden sonra 5 gün boyunca denedim hiç giremedim, sonrasında oyunda ve forumda okuduklarımdan dolayı girmeye değmeyeceğini düşündüm

SpeedyCaptan

Üye
pot geliyor bazen :D exp zaten alamıyosun solo farm da pre ile 0.70 daha ne olsun :D upgrade desen geçtiği yok harika bence :D

SvZ

Üye
Bazen şeyi bile düşünüyorum. Acaba NFT pelerin mi almak lazım ya da, daha fazla RC mi almak lazım mağazayı hareketlendirerek şansımızı falan mı arttırmamız gerekiyor. Kafamda deli sorular.

GençAtsız

Üye
Mage ile bos kesmek mi tam bi işkence bi ton pot harcıyoruz ve karşılığı 1 mavi yada kırmızı pot olmamalı . Tamam epick item atmayabilir bari pot masrafımızı çıkarsın

mygokcek

Üye
Selamlar, bildiğiniz üzere zindanlar aktif oldu. Fakat içeride çok fazla pot harcayıp günlerdir hiç drop alamayan ve bundan yakınan çok fazla oyuncu var. Bu durum oyuncuların heveslerini kırıyor ve oyundan soğutuyor. En azından drop alamadığında bosslardan 1 parça düşse bu parçalardan 10 tane toplayan oyuncu 1000 pot veya rastgele item atan bir kutu alabilse en azından 10 kere girdiğinde eli boş dönmeyeceğini bildiği için zindanları kovalamaya devam eder diye düşünüyorum.

Medeni şekilde tartışmaya açıktır.
Sirket parayi nasi kasacak!!! Oyundaki sirket acisindan uretilen mantik bu, yaratiklar zor olsun , cok vursun, oyundaki npc potlari pahali olsun ve sen oyun parasini zor kazan vede cash shope dan pot al!!!ne bekliyorsunuz, sirket parada kazanmali, 8 saat git gunluk isinde calis sonra gel oyunda calis olay bu !

Bruce_Lee

Üye
Emeğin bu kadar hiçe sayıldığı başka bir oyun daha görmedim.

Yener

Üye
1 haftadır girmiyorum oyuna, premium vs alınmaz değecek oyun değil şuanda güncellemeler ile düzelirse girerim yoksa oyun bitmiştir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt