Öneri Zindan teşvik ödülleri

SOOOOOOOOOON

Üye
Arkadaşlar bu konuda sizlere katılmıyorum. Bakıldığında çoğunuz hiç drop almıyorum şu kadar pot harcıyorum diye diyorsunuz , gelin ufak bir hesap yapalım. Her gün 1 defa girdiğinizi varsayalım. Her girişinizde imkansız ama 1k hp 1k mana potu harcadıgınızı ve genel olarak oyun içerisinden bu potlar için 3m gideriniz olduğunu varsayalım. 30 gün giriş yapsanız toplamda 90m gideriniz olur. 30 günün sonunda alabileceğiniz herhangi bir drop zaten bunu kat ve kat katlar. ayrıca etkinlik alanında exp'de elde ediyorsunuz.Bence oyunun amorti veya teşvik için birşey vermemesi o verilecek ödüllerin daha değerli olmasını sağlar. Unutmayın ki bu oyun uzun soluklu ve kalıcı olacka. Pvp gözü ile değerlendirme yapmayalım. Saygılarımla.

Bruce_Lee

Üye
Arkadaşlar bu konuda sizlere katılmıyorum. Bakıldığında çoğunuz hiç drop almıyorum şu kadar pot harcıyorum diye diyorsunuz , gelin ufak bir hesap yapalım. Her gün 1 defa girdiğinizi varsayalım. Her girişinizde imkansız ama 1k hp 1k mana potu harcadıgınızı ve genel olarak oyun içerisinden bu potlar için 3m gideriniz olduğunu varsayalım. 30 gün giriş yapsanız toplamda 90m gideriniz olur. 30 günün sonunda alabileceğiniz herhangi bir drop zaten bunu kat ve kat katlar. ayrıca etkinlik alanında exp'de elde ediyorsunuz.Bence oyunun amorti veya teşvik için birşey vermemesi o verilecek ödüllerin daha değerli olmasını sağlar. Unutmayın ki bu oyun uzun soluklu ve kalıcı olacka. Pvp gözü ile değerlendirme yapmayalım. Saygılarımla.
Bu konuların sebebi, motivasyon düşmesi.
Yani dediğin gibi 1 ay oldu neredeyse dungeon geleli ve çoğu kişi(tahminim %80) drop alabilmiş değil.

Yani şuan oyundaki tek etkinlik olan dungeona 1 ay boyunca giricem ve 0 ödül ile çıkıcam ? Hiç adil değil.
Bu etkinlikleri (2solo,1grup) tamamlamak için, günlük ortalama 2 saat zaman ayırdığım halde ?

''30 gün giriş yapsanız toplamda 90m gideriniz olur. 30 günün sonunda alabileceğiniz herhangi bir drop zaten bunu kat ve kat katlar.'' Burayada katılmıyorum, 1 - 5m arası çok fazla çöp drop var.

''Bence oyunun amorti veya teşvik için birşey vermemesi o verilecek ödüllerin daha değerli olmasını sağlar.''
Emek ve harcanan vaktinde değerli olması lazım, en azından tamamlama görevi tarzında birşeyler olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt