Zindan vs. etkinliklerin bir an önce gelmesi gerekliliği

THE_WITCHER

Üye
Oyun çok monoton bir hal aldı ve bayram tatili sonrası kimsenin exp kasmaya geleceğini de düşünmüyorum.
Oyunda vakit geçirme hevesini arttıracak aktiviteler zindan vs. ne zaman gelecek?

Son düzenleme:

IzmirLee_3535

Üye
ya kardeşim. Clan dışı pt'ciliği bitirmeyin şurada. Ha arkadaş haklı demiyorum Allah aşkına azıcık insan olun milletin payını verin şu oyunda. Hayat yeterince rezalet bari social oyunlarda biraz yaşam enerjisi bırakın ya

THE_WITCHER

Üye
ya kardeşim. Clan dışı pt'ciliği bitirmeyin şurada. Ha arkadaş haklı demiyorum Allah aşkına azıcık insan olun milletin payını verin şu oyunda. Hayat yeterince rezalet bari social oyunlarda biraz yaşam enerjisi bırakın ya
Forumda konuyu açınca o mesele çözüldü cevap aldım arkadaşlardan. paramı verdiler o konu kilit. :D

X A

Üye
Gayet güzel gidiyor şu anda bu cuma ilk ayını doldurucak sanırım bir iki etkinlik aktif ederler.

TheHexer

Üye
Sonuna kadar katılıyorum artık etkinlikler gelmeli. Karakterleri dizdik 65 level olduk pk dışında bir etkinlik yok.

Destumi

Üye
Kaos çoktan başladı önlem almalısınız çok sıkıcı halde oyun.

rasulalkan

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Oyunda şuan elimize takılan item bile yok. Birde yöneticilerimiz sağolsunlar zed adlı oyuncuya GB verip piyasadaki minoları toplattırdılar. +1 mino 50m yani 250₺ oldu. Böyle saçma bir piyasaya sürüklendi oyun. Upgrade oranları ve drop oranları aşırı düşürülmüş. Çar dizmeyi geçtik elimize +1 mino alamıyoruz.

Bulgasari

Üye
Aynı düsüncedeyim günlük girebilecegimiz dungeon vs etkinlik olması lazım exp sıkıyor bir yerden sonra.

Pr0life

Üye
Oyunun oynanış şekli ve hatalar (crash, aniden donup oyundan atması, lag) minimuma indirildikten sonra etkinlikler ve zindanlar eklenecektir illaki. Şuanda zindanların aktif olmamasının temel sebebi bu bana göre. çünkü günlük bir kere girilen bir etkinlik olduğu için, kimse içerdeyken dc olmak veya oyundan düşmek istemez. Aksi halde günlük hakkınız yanmış olur. Bu sorunlar giderildikten sonra gelecektir. Biraz sabretmek lazım.

Shan

Üye
Özellikle SOLO ZİNDANLARI ve diğer etkinlikleri bende sabırsızlıkla bekliyorum . En kısa zamanda açılması dileğiyle :)

Neoww1

Üye
Oyuna yenilik gelmesi şart. Drop oranları kötüleşti, Death Valley için ayrı etkinlikler, zindanlar, vb. artık bunları yapmanın zamanı gelmedi mi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt