Öneri Zindan Zıplama Alternatifi

emrekaya7_

Üye
Merhaba,

Zindanlardaki zıplama kısımlarının bir alternatifi olmalı. Bir kaç kez geçemeyenler partidekilerin insafına göre geçme hakkı var, partidekiler gittiğinde sona kadar beklemek zorunda kalıyor. Burada en azından partidekiler gittiğinde düşmeyen bir sistem ya da başka bir şekilde partidekilere yetişebilecek bir alternatif yol yapılmalı. Teşekkürler.

Hate

Üye
Ben nacizane 5. kişi geçtiğinde kalanların ekranına coin karşılığında gecmeyi sağlayan bir sistem gelmesi önerisinde bulundum.

Alkoer

Üye
Süre sınırı olabilir. Mesela zıplama haritasına gelindiğinde 5dk dan sonra coin ile geçme 10dk sonra coin vermeden geçme gibi.

Yada boşverip kaldırılabilir. Çünkü zıplama ve yüzme oyun içinde hiç kullanılmayan mekanikler. Oyun içinde rutin şekilde kullanılmayan mekaniğin zindan da olmaması gerektiğini düşünüyorum. Zindan ı zorlaştırmak için başka yollar bulunabilir.

Hate

Üye
Süre sınırı olabilir. Mesela zıplama haritasına gelindiğinde 5dk dan sonra coin ile geçme 10dk sonra coin vermeden geçme gibi.

Yada boşverip kaldırılabilir. Çünkü zıplama ve yüzme oyun içinde hiç kullanılmayan mekanikler. Oyun içinde rutin şekilde kullanılmayan mekaniğin zindan da olmaması gerektiğini düşünüyorum. Zindan ı zorlaştırmak için başka yollar bulunabilir.
Coin vermeden geçme olayı evet düşünürken aklımı bulandırdı ama coin vermeden geçme ihtimalinde yine parti zor durumda kalacak tam tersi afk olmak isteyenin işine gelecek o yüzden mecburi coin gitmesi taraftarıyım.

RickSancheZz

Üye
ben nedense hem atlama yerleri hemde su altı inci toplama kısımlarını seviyorum ama geçemeyenleri beklemekte sıkıntı oluyor

Maraz37

Üye
Ben o atlama yerleri yüzünden sıkıldım solo zindan yapıp 1-2 saat takılıp çıkıyorum

RickSancheZz

Üye
Ben o atlama yerleri yüzünden sıkıldım solo zindan yapıp 1-2 saat takılıp çıkıyorum

pc yavaş değilse 2-3 zindanda alışıyosun, bence dene eğlenceli bi bölüm. ama pc yavaşsa eziyet oluyor, laptopta hiç geçemiyorum bende havada takılıyor düşüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt