Zindana Giriş & atma hakkında

TryToStayAlive

Üye
Merhabalar herkese

Benim merak ettiğim bir durum var. Bugün öğleden sonra, akşam ya da gece girebilen oldu mu?
Ben hangi zaman denesem ( denmelerim en aşşağı 10 dk spam) maalesef giremedim. Benim şanssızlığım mı yoksa zindan haritası kapasitesi gerçekten az mı?

chenjun

Üye
Büyük ihtimal daha yeni açıldığı için yoğunluk fazla. İlerleyen günlerde daha rahat girişler olcaktır

xxxOLRICxxx

Üye
Zindana giriş için oyuncular tıklayınca sıraya alsa olmaz mı? Sürekli max server limit reached uyarısı geliyor. Sürekli denemek can sıkıcı. Sırayla çeksin girmeyen isteyenleri lütfen.

Was

Üye
girilmeyen günlük giriş hakları ertesi güne aktarılsa keşke , dün o kadar denedik giremedik haklarımız boşa gitti

Paris

Üye
Arkadaşlar zindan sistemi yeni ve bundan kaynaklı yoğunluk yaşanıyor. Yetkili ekibin yaşadığınız bu problemden haberi var, konu hakkında bir çözüm getirilecektir.

FUULLKeDeR

Üye
@Paris herşey iyi güzel de önce optinazyon sorununu halletmeye baksanız ya dona dona kasa kasa oynuyoruz zar zor cz çıkamıyoruz öncelik çözüm o olması lazım ki daha giremeyen çok kişi.

Paris

Üye
@Paris herşey iyi güzel de önce optinazyon sorununu halletmeye baksanız ya dona dona kasa kasa oynuyoruz zar zor cz çıkamıyoruz öncelik çözüm o olması lazım ki daha giremeyen çok kişi.
Her güncellemede optimizasyon çalışmaları yapılıyor. Son güncellemede oluşan problem hakkında da yetkililerin haberi var.

xxxOLRICxxx

Üye
Son güncelleme notlarına bakınca gerçekten oyunla ilgilenildiğini anlıyorum. Destan gibi uzun... 70 madde güncelleme var. Buraya kadar her şey süper. Ancak.... User sayınız, günün saatlerine göre server yoğunluğu vb istatistikler bellidir. Oyuncuların zindanları merak edeceğini ve zindana akın edeceğini öngörmemek mümkün değil. Buna rağmen zindanları oyuna getirip de oluşacak yoğunluğa karşı önlem almamak... Yani kusura bakmayın da, hiç buna karşı bir tedbir alınmışa benzemiyor, tam bir gaflet... Güncellemelerden ve oyunla ilgilenen bir ekip olduğunu görmekten mutluyum ancak zindanlar konusunda işi elinize yüzünüze bulaştırmışsınız... Elbette bir çözüm bulacağınıza eminim. Umarım bundan sonraki güncellemelerde, oyuna getirilen yeniliklerde, biz oyuncuların böyle can sıkıcı sorunlar yaşamaması adına, ortaya çıkabilecek olası sorunları iyice etüd edip, bu sorunların hiç yaşanmaması için önceden yeterli tedbirleri alırsınız. Sabahın 05,33'ünde zindana giremiyorum ve bunun mantıklı bir açıklamasını da bulamıyorum.

lacilove

Üye
Sabah saat 04:15 e saat kurdum ve zindana girmeyi denedim ancak yine yoğunluktan giremedim. Yani çok da şaapmayın düzelince gireriz. Dün hayatımızda zindan yoktu. Adamların daha büyük dertleri var. Koskoca protean ırkının haggarda girememesi gibi.

Yapımcısına da oyuncusuna da Allah kolaylık versin.

AuK

Üye
@Paris yoğunluk nedir açıklar mısınız ? Mesela bizim şu kapasitemiz var ve bu su an max gibi kaç oyuncu bekliyordunuz neye gore kapasite oluşturuldu ? MAX dan kasıt kaç oyuncu ? Ve en önemlisi neden hala yetmediği halde kapasite artışı yapılmadı ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt