Zındandan Drop Atmadı Demezsin

Maximiliantr

Üye
Yahu her şey bir kenara, ben bir şeyi merak ediyorum.
Oyunda Zindan var ve içerisinde güzel exp almak için moblar varmış buraya kadar her şey güzel.
Aylarca zindama gir hiç bir item atmasın, ve item atıncada iron hammer atsın.
Benim merak ettiğim bu Bosun içine bu dropları kim koymayı akıl etti gerçekten şaka gibi geçen de solucandan düşen item düştü,
kendimi tıkandı baba gibi hissettiren bu itemleri atmasanız ne güzel olacak.
Bostan ya adam gibi item düşsün yada aylarda geçse yıllarda geçse item atmasın.
Bu konuda herkes muzdarip, zindandan düşen itemlerin analizi yapılıyor diyorsunuz ama hiç bir mudahale edilmiyor.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-09-17 181611.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-17 181611.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 381

Opus Magnum

Üye
Kestiğin mobun levelına göre item atsın çöp de olsa atacaksa, elite zırhlardan +5 falan at arada bari. Resmen "erken erişim" adı altında tonla bug ve eksiği bulunan oyunu bize itelediler. Oyuncuları da beleş tester olarak kullanıyorlar hem de pre aldırıyorlar ahahaha.

theTitan

Üye
Zindan mı ? oda ne :) o zidandır :) efsanedir. Zindan sene 2022 ilk yarısında kaldı. Sonra gören olmadı :) zarar etmemek için 15 dk pc kapat daha kârlı

Maximiliantr

Üye
Zindan mı ? oda ne :) o zidandır :) efsanedir. Zindan sene 2022 ilk yarısında kaldı. Sonra gören olmadı :) zarar etmemek için 15 dk pc kapat daha kârlı
mantıklı, adamlar bizimle dalga geçiyor. Son bostan çıkan item utanç verici. O çöp itemleri boslara koymayı akıl eden fikir üreticiyi çok merak ediyorum. Bostan item düştümü adam gibi item düşer benim bildiğim bu Dünyanın Tüm MMORPG oyunlarında böyle. neyse ya zaten artık saldım konuşmanın da bir manası yok. artık aylarca exp kasmaya hazırlanalım. nasılsa kasacaz kafasındalar adamlar.

GizliPriest

Üye
Oyun şuan da sadece bowl da pk atıp boss kesmekle devam ediyor. Ne farm kaldı ne dungeon yakın da craft da biter bir işe yaramadigi anlasildigin da :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt